• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • #SABİNA Çok Güzel ve Karakterli bir...
  • Onaylı Referans #SABİNA Çok Güzel ve Karakterli bir bayan sabina

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    4,167
    Dün çok güzel bir 2 saat geçirdim. Şimdiye Kadar bu güzel bayanı nasıl görmedim gitmedim için güzellikleri çok geçte olsa bana bu fırsatı veren ve yaşatan fiziği ile 10 numara karekteri 10 numara sohbeti 10 numara olan yatak kısmı rakam yetmez sabina hanımın yanından ayrıldığım dakka yeni proğram yapmayı düşündürüyor insana sana minnettarım güzel kalpli temiz yürekli Thanks to you my love Sabina🙏💋

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Dün çok güzel bir 2 saat geçirdim. Şimdiye Kadar bu güzel bayanı nasıl görmedim gitmedim için güzellikleri çok geçte olsa bana bu fırsatı veren ve yaşatan fiziği ile 10 numara karekteri 10 numara sohbeti 10 numara olan yatak kısmı rakam yetmez sabina hanımın yanından ayrıldığım dakka yeni proğram yapmayı düşündürüyor sana minnetarım güzel kalpli temiz yürekli Thanks to you my love Sabina🙏💋

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: SABİNA
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Dün çok güzel bir 2 saat geçirdim. Şimdiye Kadar bu güzel bayanı nasıl görmedim gitmedim için güzellikleri çok geçte olsa bana bu fırsatı veren ve yaşatan fiziği ile 10 numara karekteri 10 numara sohbeti 10 numara olan yatak kısmı rakam yetmez sabina hanımın yanından ayrıldığım dakka yeni proğram yapmayı düşündürüyor sana minnetarım güzel kalpli temiz yürekli Thanks to you my love Sabina🙏💋
    Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: SABİNA
    Durum
    Sosyal Coin
    29,997
    Tanıtım Konusu Referansları
    Dün çok güzel bir 2 saat geçirdim. Şimdiye Kadar bu güzel bayanı nasıl görmedim gitmedim için güzellikleri çok geçte olsa bana bu fırsatı veren ve yaşatan fiziği ile 10 numara karekteri 10 numara sohbeti 10 numara olan yatak kısmı rakam yetmez sabina hanımın yanından ayrıldığım dakka yeni proğram yapmayı düşündürüyor insana sana minnettarım güzel kalpli temiz yürekli Thanks to you my love Sabina🙏💋
    Teşekkür ederim canim güzel refens için çok sağol yine teker beklerim kısa zamanda güzel insan

Beğenenler:
    • Beğen
    • AlevAlev
    Tepkiler: dede ve Karay.
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • #SABİNA Çok Güzel ve Karakterli bir...
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,778
    Yeni Üye