Onaylı Referans Sabina VE Mİlanab06

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@SABİNA ve @Milana06 ile güzel saatler yaşadık ikiside mükemmel kadınlar sohbetleri ve karşılamaları güzeldi yatakta parçaladılar anlatılmaz yaşanır ikisinede ayrı ayrı teşekkur ediyorum @SABİNA ve @Milana06

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Durum
Sosyal Coin
29,997
Tanıtım Konusu Referansları
@SABİNA ve @Milana06 ile güzel saatler yaşadık ikiside mükemmel kadınlar sohbetleri ve karşılamaları güzeldi yatakta parçaladılar anlatılmaz yaşanır ikisinede ayrı ayrı teşekkur ediyorum @SABİNA ve @Milana06
Bebeğim her zaman kapımız açıktır ne zaman geleceksin gel her şey için teşekkür ederiz canım opuyoruz seni kocaman

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: spotify55 ve dede
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye