• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • @Sabina
  • Onaylı Referans @Sabina

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    4,167
    Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne Hasret kaldım sevgilim senle usul usul sevişmeye seni koklamaya Hasret kalmıştım sevgilim Ankaraya geldiğim gün ilk iş SABİNA Yı ziyaret oldu Bir kadın bu kadarmı ince zarif nezaketli olur ya sanki yıllarca aynı yatağı aynı evi paylaşıyoruz bukadar samimiyet beni benden alıyor gene mest ettin be Aşkım beni Seviyorum seni özlemiştim iyiki seni tanımışım💋❤️

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241113_102254_Google.jpg
      Screenshot_20241113_102254_Google.jpg
      109.9 KB · Görüntüleme: 0
    Durum
    Sosyal Coin
    29,997
    Tanıtım Konusu Referansları
    Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne Hasret kaldım sevgilim senle usul usul sevişmeye seni koklamaya Hasret kalmıştım sevgilim Ankaraya geldiğim gün ilk iş SABİNA Yı ziyaret oldu Bir kadın bu kadarmı ince zarif nezaketli olur ya sanki yıllarca aynı yatağı aynı evi paylaşıyoruz bukadar samimiyet beni benden alıyor gene mest ettin be Aşkım beni Seviyorum seni özlemiştim iyiki seni tanımışım💋❤️
    Canim ya yerim seni teşekkür ederim güzel referans için iyiki varsın güzel insan

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Karay.
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Referans için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: SABİNA
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • @Sabina
  • 27,829
    Üyeler