Onaylı Referans @Sabina

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,167
Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne Hasret kaldım sevgilim senle usul usul sevişmeye seni koklamaya Hasret kalmıştım sevgilim Ankaraya geldiğim gün ilk iş SABİNA Yı ziyaret oldu Bir kadın bu kadarmı ince zarif nezaketli olur ya sanki yıllarca aynı yatağı aynı evi paylaşıyoruz bukadar samimiyet beni benden alıyor gene mest ettin be Aşkım beni Seviyorum seni özlemiştim iyiki seni tanımışım💋❤️

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241113_102254_Google.jpg
    Screenshot_20241113_102254_Google.jpg
    109.9 KB · Görüntüleme: 0
Durum
Sosyal Coin
29,997
Tanıtım Konusu Referansları
Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne Hasret kaldım sevgilim senle usul usul sevişmeye seni koklamaya Hasret kalmıştım sevgilim Ankaraya geldiğim gün ilk iş SABİNA Yı ziyaret oldu Bir kadın bu kadarmı ince zarif nezaketli olur ya sanki yıllarca aynı yatağı aynı evi paylaşıyoruz bukadar samimiyet beni benden alıyor gene mest ettin be Aşkım beni Seviyorum seni özlemiştim iyiki seni tanımışım💋❤️
Canim ya yerim seni teşekkür ederim güzel referans için iyiki varsın güzel insan

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Karay.
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,826
Yeni Üye