@Eylül Umay ile ilk kez 3 yıl önce, henüz Avrupa yakasında ikamet ederken tanışmıştık ve çok ateşli bir tecrübe yaşamıştık
Arkasından Kadıköy'e yerleşmesiyle, coğrafya kaderdir sözünün ender zamanlarda kullanılan olumlu anlamıyla, daha sık görüşme imkanımız oldu. En son geçen ay başlarında, hafta içi bir gün önceden randevulaşarak iş çıkışı saatinde görüştük. Kendime bira, ona da şarap aldıktan sonra, kararlaştırdığımız saatte kapısına geldim ve içeri girer girmez uzun süredir görüşmeyen iki yakın dost gibi içten bir sarılma ile karşılandım
Salonda evin esas sahibi olan pisimizle de koklaşıp icazet aldıktan sonra, içeceklerimizi doldurup koltukta araya giren sürede hayatlarımızdaki gelişmeleri masaya yatırdık. Konu konuyu açtı, vakit geçti ve tabii ki her normal erkek gibi benim gözlerim de @Eylül Umay ın sergilemekten kaçınmadığı fit vücuduna kaymaya başladı
Pisicanın da bizimle oynamayı bırakıp keyif uykusuna dalmasını fırsat bilerek, kısa ılık bir duş için izin istedim ve çıkışta dudaklarıma yapışan bir adet cıbıldak @Eylül Umay ile yatağa geçtik (ya da beni yatağa attı da diyebiliriz
) French kiss eşliğinde ateşli bir ön sevişmeden sonra, yavaş yavaş aşağıya inerek yaptığı çıldırtıcı ıslak oral ile tam kıvama geldim
Memelerini doyasıya tadabileceğim şekilde cow girl de üzerime gelince, esas eğlence başladı dedim kendi kendime
Arkasından temposunu kendisinin ustaca belirlediği doggy pozisyonunda uzun bir süre geçirdikten sonra finale ulaştık kan ter içinde
Bir süre sarmaş dolaş yatakta yatıp, kalp atışlarımızın normale dönmesini bekledik ve kısa bir duş alıp tekrardan salona geçtik.
Gevşemiş bir şekilde yine koltuğa yerleşip, bu sefer de kendisinin geniş kitap koleksiyonu, son zamanlarda izlediğimiz filmler, diziler, gezilen sergiler derken, bir kez daha şişenin dibini gördüğümüzü fark ettik
Bu sefer hafif çakır keyif bir kafayla koltukta öpüşmeye başlayıp, gfe nin dibini görecek şekilde ayakta hız kesmeden devam ederek, bir kez daha yatak odasının yolunu bulduk
Karşılıklı yaptığımız oralların ardından, bir kez daha cow girl de üzerimde çıkmasıyla ve şekline bayıldığım memelerini tatmamla iyice havaya girdim ve kendi isteğiyle uzun bir prone bone seansı yaptık
İlk buluşmamızın finalini aklında tutmuş olması ise gecenin sürpriziydi
Şekilli memelerinin arasında cif ile yaptığımız final benim açımdan pastanın kreması olmuştu bile 
Çok tatlı bir uykuya dalmak istesek de, gerçekler eve gitmem gerektiğini söylüyordu
Son bir duşun ardından, final kucaklaşmamızı yaptık ve her biten güzel şey gibi bu geceyi de hafızama kaydederek gecenin karanlığına doğru devam ettim...
Salonda evin esas sahibi olan pisimizle de koklaşıp icazet aldıktan sonra, içeceklerimizi doldurup koltukta araya giren sürede hayatlarımızdaki gelişmeleri masaya yatırdık. Konu konuyu açtı, vakit geçti ve tabii ki her normal erkek gibi benim gözlerim de @Eylül Umay ın sergilemekten kaçınmadığı fit vücuduna kaymaya başladı

Gevşemiş bir şekilde yine koltuğa yerleşip, bu sefer de kendisinin geniş kitap koleksiyonu, son zamanlarda izlediğimiz filmler, diziler, gezilen sergiler derken, bir kez daha şişenin dibini gördüğümüzü fark ettik

Çok tatlı bir uykuya dalmak istesek de, gerçekler eve gitmem gerektiğini söylüyordu