• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • SHAKİRA
  • SHAKİRA | Referanslarım
  • Şiir gibi..
  • Onaylı Referans Şiir gibi..

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhaba, oyle guzel bir zaman gecirdim ki @Shakira hanima tesekkuru bir kez de buradan iletmek isterim. Guzelligi,endami,fizigi,ortami takdire şayandı. Elbet daha müsait zamanımda tekrar gorusecegiz.. :) kendine kendin gibi cici bak lutfen tavşan :)

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    25,353
    Tanıtım Konusu Referansları
    Merhaba, oyle guzel bir zaman gecirdim ki @Shakira hanima tesekkuru bir kez de buradan iletmek isterim. Guzelligi,endami,fizigi,ortami takdire şayandı. Elbet daha müsait zamanımda tekrar gorusecegiz.. :) kendine kendin gibi cici bak lutfen tavşan :)
    Referansınız için teşekkür maviş bey 💙

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: sercanozcnsercan ve kawabanga
    Durum
    Sosyal Coin
    23,980
    Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • SHAKİRA