Ben teşekkür ederimmpaylaşımınız için teşekürler
Ben teşekkür ederimmpaylaşımınız için teşekürler
Ewt biraz öyle olduYine taarruza geçtinkeyifli paylaşım için teşekkürler.
Ben teşekkür ederimmReferans için teşekkürler..
TeşekkürlerTanışmanıza sağlık
Ben teşekkür ederimmReferans için teşekkürler sevişmenize sağlık
paylaşım için teşekkürler![]()
bu güzel referans için teşekkürler
Dikkat et İstanbul tehlikeliYiyecektide son anda kurtuldum![]()
Ben teşekkürler ederimmpaylaşımınız ve referansınız için teşekkürler.
Ben teşekkür ederimmPaylaşım için teşekkürler
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederimmerhaba forum ahalisi
ezgi ile çok yıllar sonra sonunda tanışabildim kuşludan olsun forumdan olsun güzel samimi yorumlaşıyorduk ve sonunda tanışabildim.
kendisi ataşehirde çok güzel residansda yaşiyor girişte herhangi problem olmadı
kapı açıldiğinda tam tahmin ettiğim güzellik fotograflarda nasılsa gerçekte aynısı hatta gerçekte daha güzel diyebilirim enerjisi karşilaması gercekten çol güzeldi sankı daha tanışiyormuşum gibi hissettim belkide o güzel yorumlaşmanın etkeni wardır. Ezgi yatakta çok iyi diyebilirim kendimi kaplanın pusuna düşmüş gibi hissettimezgi ile çol güzel bi 2 saat geçirdim herşey içn çok teşekkür ederimm buluşmalarımizın dewamını diliyorumm
![]()
Asıl ben teşekkür ederimmm herşeyinle muhteşemdin gerçektenMerhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederimiyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum
güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim
kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle
![]()
❤Asıl ben teşekkür ederimmm herşeyinle muhteşemdin gerçekten❤❤❤
![]()
Paylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler dilerim sizleremerhaba forum ahalisi
ezgi ile çok yıllar sonra sonunda tanışabildim kuşludan olsun forumdan olsun güzel samimi yorumlaşıyorduk ve sonunda tanışabildim.
kendisi ataşehirde çok güzel residansda yaşiyor girişte herhangi problem olmadı
kapı açıldiğinda tam tahmin ettiğim güzellik fotograflarda nasılsa gerçekte aynısı hatta gerçekte daha güzel diyebilirim enerjisi karşilaması gercekten çol güzeldi sankı daha tanışiyormuşum gibi hissettim belkide o güzel yorumlaşmanın etkeni wardır. Ezgi yatakta çok iyi diyebilirim kendimi kaplanın pusuna düşmüş gibi hissettimezgi ile çol güzel bi 2 saat geçirdim herşey içn çok teşekkür ederimm buluşmalarımizın dewamını diliyorumm
![]()
Ben teşekkür ederimmPaylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler dilerim sizlere![]()
Normalde öyle biri değilimm amasenin nereden çıkacağın belli değil hiç tekin bi adam değilsin sessiz derinden![]()
Rica ederimBen teşekkür ederimm