- Boy
- 160+
- Kilo
- 60+
- Göğüs Ölçüsü
- 90+
- Bel Ölçüsü
- 70+
- Kalça Ölçüsü
- 105+
- Göz Rengi
- Yeşil
- Saç Rengi
- Siyah
- Ten Rengi
- Bronz
- Beden Tipi
- Fit (fit)
- Görüşme Yeri
- Otel
- Kendi Yeri
- Şehir Dışı Program
- Evet
- Anlık Randevu
- Müsait Günlük
- Alkol
- Kullanıyor
- Sigara
- Kullanıyor
- Yabancı Dil
- İngilizce (English)
- Grup Görüşme
- Anlaşmaya Bağlı
- Standart Verilen Hizmetler
- Oral Sex
- Kondomlu Oral
- Kondomsuz Oral
- Soft Sex
- Kız Arkadaş Deneyimi
- Öpüşme
- İletişim
- Yazışma - Whatsapp
- Yazışma - Mail
- Yazışma - Forum
Kullanıcı adı: SUNAM KARACA
İsim (Name): SUNAM KARACA ( kara kedi)
Yaş (Age) : 39
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Ataşehir
Boy (length): 1.68
Kilo (Weight): 65
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85 B
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 110
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Bronz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +447876091865

Hakkımda (About Me):
1 saat 4500
2 saat 7000
3 saat 10.000
4 saat 13.000
Gecelik 25.000
Merhaba..ben;Sunam Karaca Kara Kedi
de diyebilirsiniz
boy 1.68 kilo 65 siyah sacli, yeşil gözlü,balkan gocmeni, seksi ,olgun bir bayanim. Referanssiz evimde misafir kabul etmiyorum,temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyorum aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyorum..anal, cimcif asla yapmıyorum, kondom kesinlikle şarttır.. görüşme öncesinde lütfen duşa giriniz benim söylememe fırsat vermeyin, dus sonrası koltukta havlu yada iç camasırıyla oturmayınız..cok fazla görüşme yapmıyorum mümkünse birgün öncesinden randevu talep ediniz..ne istediğini bilen, kibar, olgun beyler tercihim..Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz... iletişim sadece wp veya maildir..mail: [email protected]
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): SUNAM KARACA ( kara kedi)
Yaş (Age) : 39
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Ataşehir
Boy (length): 1.68
Kilo (Weight): 65
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85 B
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 110
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Bronz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +447876091865

Hakkımda (About Me):
1 saat 4500
2 saat 7000
3 saat 10.000
4 saat 13.000
Gecelik 25.000
Merhaba..ben;Sunam Karaca Kara Kedi

Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz... iletişim sadece wp veya maildir..mail: [email protected]
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
Fotoğraf Düzenleyici_DRq21Q.png215 KB · Görüntüleme: 0
-
Fotoğraf Düzenleyici_vrWfrz.png222 KB · Görüntüleme: 0
-
IMG_20231124_173600.png202.2 KB · Görüntüleme: 0
-
Fotoğraf Düzenleyici_b78lp4.png214 KB · Görüntüleme: 0