Pembe Üye Yeni SUNAM KARACA

Yeni kadın üye
Durum
Sosyal Coin
19,856
Tanıtım Konusu Referansları
Boy
160+
Kilo
60+
Göğüs Ölçüsü
90+
Bel Ölçüsü
70+
Kalça Ölçüsü
105+
Göz Rengi
Yeşil
Saç Rengi
Siyah
Ten Rengi
Bronz
Beden Tipi
Fit (fit)
Görüşme Yeri
  1. Otel
  2. Kendi Yeri
Şehir Dışı Program
  1. Evet
Anlık Randevu
  1. Müsait Günlük
Alkol
Kullanıyor
Sigara
Kullanıyor
Yabancı Dil
  1. İngilizce (English)
Grup Görüşme
Anlaşmaya Bağlı
Standart Verilen Hizmetler
  1. Oral Sex
  2. Kondomlu Oral
  3. Kondomsuz Oral
  4. Soft Sex
  5. Kız Arkadaş Deneyimi
  6. Öpüşme
İletişim
  1. Yazışma - Whatsapp
  2. Yazışma - Mail
  3. Yazışma - Forum
Kullanıcı adı: SUNAM KARACA

İsim (Name): SUNAM KARACA ( kara kedi)

Yaş (Age) : 39

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : Ataşehir

Boy (length): 1.68

Kilo (Weight): 65

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85 B

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 110

Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil

Saç Rengi (Hair Color): Siyah

Ten Rengi (Skin Color): Bronz

Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik

İletişim (Contact) : +447876091865
1735306386374
Hakkımda (About Me):

1 saat 4500
2 saat 7000
3 saat 10.000
4 saat 13.000
Gecelik 25.000
Merhaba..ben;Sunam Karaca Kara Kedi🐈‍⬛ de diyebilirsiniz🙂 boy 1.68 kilo 65 siyah sacli, yeşil gözlü,balkan gocmeni, seksi ,olgun bir bayanim. Referanssiz evimde misafir kabul etmiyorum,temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyorum aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyorum..anal, cimcif asla yapmıyorum, kondom kesinlikle şarttır.. görüşme öncesinde lütfen duşa giriniz benim söylememe fırsat vermeyin, dus sonrası koltukta havlu yada iç camasırıyla oturmayınız..cok fazla görüşme yapmıyorum mümkünse birgün öncesinden randevu talep ediniz..ne istediğini bilen, kibar, olgun beyler tercihim..Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz... iletişim sadece wp veya maildir..mail: [email protected]

Referanslarım (My references):
1721749894335
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
1721749911285
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):

Ekli dosyalar

• Fotoğraf Düzenleyici_DRq21Q.png
    Fotoğraf Düzenleyici_DRq21Q.png
    215 KB · Görüntüleme: 0
  • Fotoğraf Düzenleyici_vrWfrz.png
    Fotoğraf Düzenleyici_vrWfrz.png
    222 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20231124_173600.png
    IMG_20231124_173600.png
    202.2 KB · Görüntüleme: 0
  • Fotoğraf Düzenleyici_b78lp4.png
    Fotoğraf Düzenleyici_b78lp4.png
    214 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2025-01-07-12-21-44-575_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-07-12-21-44-575_com.miui.gallery.jpg
    67.4 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2025-01-07-12-19-39-741_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-07-12-19-39-741_com.miui.gallery.jpg
    37.4 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20250514_222633.png
    IMG_20250514_222633.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 0
  • -3aelu2.jpg
    -3aelu2.jpg
    78.2 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20250503_203614.png
    IMG_20250503_203614.png
    225.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Fotoğraf_Düzenleyici_p7vf4R.png
    Fotoğraf_Düzenleyici_p7vf4R.png
    136.1 KB · Görüntüleme: 0
  • u59lyg.jpg
    u59lyg.jpg
    67.2 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_20240525_211613.jpg
    IMG_20240525_211613.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_20250208_185121.png
    IMG_20250208_185121.png
    162.9 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
118,128
Kullanıcı adı: Sunam Karaca

İsim (Name): Sunam karaca

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik

İletişim (Contact) : 0552 081 38 46
1721749855640
Hakkımda (About Me):

1 saat 4000
2 saat 6000
3 saat 8000
4 saat 10.000
Gecelik 20.000
Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz...

1721749894335
1721749911285
Foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Sunam Karaca
Durum
Sosyal Coin
91,213
Kullanıcı adı: SUNAM KARACA

İsim (Name): SUNAM KARACA ( kara kedi)

İletişim (Contact) : 0552 081 38 46
1721749855640
Hakkımda (About Me):

1 saat 4000
2 saat 6000
3 saat 8000
4 saat 10.000
Gecelik 20.000
Merhaba..ben;Sunam Karaca Kara Kedi🐈‍⬛ de diyebilirsiniz🙂 boy 1.68 kilo 65 siyah sacli, yeşil gözlü,balkan gocmeni, seksi ,olgun bir bayanim. Referanssiz evimde misafir kabul etmiyorum,temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyorum aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyorum..anal, cimcif asla yapmıyorum, kondom kesinlikle şarttır.. görüşme öncesinde lütfen duşa giriniz benim söylememe fırsat vermeyin, dus sonrası koltukta havlu yada iç camasırıyla oturmayınız..cok fazla görüşme yapmıyorum mümkünse birgün öncesinden randevu talep ediniz..ne istediğini bilen, kibar, olgun beyler tercihim..Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz... iletişim sadece wp veya maildir..mail: [email protected]

1721749894335
1721749911285
🔥🔥🔥🔥🔥😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Sunam Karaca
27,833
Üyeler
38,855