Bekliyorum 🌶![]()
Хочешь поиграть? Oynamak ister misin?
Benden korkuyor musun? Ben yetişkin Milfim. Yakalayacağım ve tecavüz edeceğim.
реальности и в настоящем моменте, и поверьте мне, я очень много работаю. Надеюсь, вы меня пойметеХочешь поиграть? Oynamak ister misin?
Это было довольно страшно. У вас очень высокое либидо и энергия. Когда вы говорите об изнасиловании, можете ли вы рассказать об этом подробнее? Çeviri Oldukça korkutucuydu. Libido'nuz ve enerjiniz çok yüksek. Tecavüzden derken biraz daha bahseder misiniz?Benden korkuyor musun? Ben yetişkin Milfim. Yakalayacağım ve tecavüz edeceğim.![]()
🌶🌶Это было довольно страшно. У вас очень высокое либидо и энергия. Когда вы говорите об изнасиловании, можете ли вы рассказать об этом подробнее?
Evet enerjiniz yüksek tahmin edebiliyorum.🌶🌶Inanın. Bu çok hoş olacak. Bunu tekrar isteyeceksiniz. Güzel enerjim var.
![]()
Я написал сообщение в разделе личных сообщений вашего профиля здесь. Я был бы очень рад, если бы вы прочитали его и написали там, г-жа Мисс Ариана.🌶🌶Inanın. Bu çok hoş olacak. Bunu tekrar isteyeceksiniz. Güzel enerjim var.
![]()
TamamЯ написал сообщение в разделе личных сообщений вашего профиля здесь. Я был бы очень рад, если бы вы прочитали его и написали там, г-жа Мисс Ариана
Teşekkür ederimEvet enerjiniz yüksek tahmin edebiliyorum.![]()
Rica ederimTeşekkür ederim
Forum dili Türkçedir. Bunu yazıyorsan, altına da Google Translate den Türkçesini koyman gerekiyor. Aksi halde bütün mesajlar moderatör arkadaşlar tarafından silinecektir.реальности и в настоящем моменте, и поверьте мне, я очень много работаю. Надеюсь, вы меня поймете![]()
Afedersin üstadım tercümeyi nasıl ekleyeceğim bilemedim affolaForum dili Türkçedir. Bunu yazıyorsan, altına da Google Translate den Türkçesini koyman gerekiyor. Aksi halde bütün mesajlar moderatör arkadaşlar tarafından silinecektir.
Ekledim üstadımForum dili Türkçedir. Bunu yazıyorsan, altına da Google Translate den Türkçesini koyman gerekiyor. Aksi halde bütün mesajlar moderatör arkadaşlar tarafından silinecektir.