• Forumlar
  • İlanlar
  • SUNAM KARACA
  • Pembe Üye Yeni SUNAM KARACA

Yeni kadın üye
    Durum
    Sosyal Coin
    19,856
    Tanıtım Konusu Referansları
    Boy
    160+
    Kilo
    60+
    Göğüs Ölçüsü
    90+
    Bel Ölçüsü
    70+
    Kalça Ölçüsü
    105+
    Göz Rengi
    Yeşil
    Saç Rengi
    Siyah
    Ten Rengi
    Bronz
    Beden Tipi
    Fit (fit)
    Görüşme Yeri
    1. Otel
    2. Kendi Yeri
    Şehir Dışı Program
    1. Evet
    Anlık Randevu
    1. Müsait Günlük
    Alkol
    Kullanıyor
    Sigara
    Kullanıyor
    Yabancı Dil
    1. İngilizce (English)
    Grup Görüşme
    Anlaşmaya Bağlı
    Standart Verilen Hizmetler
    1. Oral Sex
    2. Kondomlu Oral
    3. Kondomsuz Oral
    4. Soft Sex
    5. Kız Arkadaş Deneyimi
    6. Öpüşme
    İletişim
    1. Yazışma - Whatsapp
    2. Yazışma - Mail
    3. Yazışma - Forum
    Kullanıcı adı: SUNAM KARACA

İsim (Name): SUNAM KARACA ( kara kedi)

Yaş (Age) : 39

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : Ataşehir

Boy (length): 1.68

Kilo (Weight): 65

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85 B

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 110

Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil

Saç Rengi (Hair Color): Siyah

Ten Rengi (Skin Color): Bronz

Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik

İletişim (Contact) : +447876091865
    1735306386374
    Hakkımda (About Me):

1 saat 4500
    2 saat 7000
    3 saat 10.000
    4 saat 13.000
    Gecelik 25.000
    Merhaba..ben;Sunam Karaca Kara Kedi🐈‍⬛ de diyebilirsiniz🙂 boy 1.68 kilo 65 siyah sacli, yeşil gözlü,balkan gocmeni, seksi ,olgun bir bayanim. Referanssiz evimde misafir kabul etmiyorum,temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyorum aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyorum..anal, cimcif asla yapmıyorum, kondom kesinlikle şarttır.. görüşme öncesinde lütfen duşa giriniz benim söylememe fırsat vermeyin, dus sonrası koltukta havlu yada iç camasırıyla oturmayınız..cok fazla görüşme yapmıyorum mümkünse birgün öncesinden randevu talep ediniz..ne istediğini bilen, kibar, olgun beyler tercihim..Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
    Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz... iletişim sadece wp veya maildir..mail: [email protected]

Referanslarım (My references):
    1721749894335
    Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
    1721749911285
    Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):

Ekli dosyalar

• Fotoğraf Düzenleyici_DRq21Q.png
      Fotoğraf Düzenleyici_DRq21Q.png
      215 KB · Görüntüleme: 0
    • Fotoğraf Düzenleyici_vrWfrz.png
      Fotoğraf Düzenleyici_vrWfrz.png
      222 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_20231124_173600.png
      IMG_20231124_173600.png
      202.2 KB · Görüntüleme: 0
    • Fotoğraf Düzenleyici_b78lp4.png
      Fotoğraf Düzenleyici_b78lp4.png
      214 KB · Görüntüleme: 0
    • Screenshot_2025-01-07-12-21-44-575_com.miui.gallery.jpg
      Screenshot_2025-01-07-12-21-44-575_com.miui.gallery.jpg
      67.4 KB · Görüntüleme: 0
    • Screenshot_2025-01-07-12-19-39-741_com.miui.gallery.jpg
      Screenshot_2025-01-07-12-19-39-741_com.miui.gallery.jpg
      37.4 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_20250514_222633.png
      IMG_20250514_222633.png
      249.7 KB · Görüntüleme: 0
    • -3aelu2.jpg
      -3aelu2.jpg
      78.2 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_20250503_203614.png
      IMG_20250503_203614.png
      225.1 KB · Görüntüleme: 0
    • Fotoğraf_Düzenleyici_p7vf4R.png
      Fotoğraf_Düzenleyici_p7vf4R.png
      136.1 KB · Görüntüleme: 0
    • u59lyg.jpg
      u59lyg.jpg
      67.2 KB · Görüntüleme: 1
    • IMG_20240525_211613.jpg
      IMG_20240525_211613.jpg
      65.7 KB · Görüntüleme: 1
    • IMG_20250208_185121.png
      IMG_20250208_185121.png
      162.9 KB · Görüntüleme: 1
    Son düzenleme:
    Durum
    Sosyal Coin
    118,128
    Kullanıcı adı: Sunam Karaca

İsim (Name): Sunam karaca

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik

İletişim (Contact) : 0552 081 38 46
    1721749855640
    Hakkımda (About Me):

1 saat 4000
    2 saat 6000
    3 saat 8000
    4 saat 10.000
    Gecelik 20.000
    Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
    Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz...

1721749894335
    1721749911285
    Foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Sunam Karaca
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Kullanıcı adı: SUNAM KARACA

İsim (Name): SUNAM KARACA ( kara kedi)

İletişim (Contact) : 0552 081 38 46
    1721749855640
    Hakkımda (About Me):

1 saat 4000
    2 saat 6000
    3 saat 8000
    4 saat 10.000
    Gecelik 20.000
    Merhaba..ben;Sunam Karaca Kara Kedi🐈‍⬛ de diyebilirsiniz🙂 boy 1.68 kilo 65 siyah sacli, yeşil gözlü,balkan gocmeni, seksi ,olgun bir bayanim. Referanssiz evimde misafir kabul etmiyorum,temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyorum aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyorum..anal, cimcif asla yapmıyorum, kondom kesinlikle şarttır.. görüşme öncesinde lütfen duşa giriniz benim söylememe fırsat vermeyin, dus sonrası koltukta havlu yada iç camasırıyla oturmayınız..cok fazla görüşme yapmıyorum mümkünse birgün öncesinden randevu talep ediniz..ne istediğini bilen, kibar, olgun beyler tercihim..Sadece 35 Yaş üstü beylerle görüşme yapıyorum,bu konuda lütfen ısrarcı olmayınız..
    Gün içerisinde program talep etmek isterseniz en az 4 5 saat öncesi haber veriniz... iletişim sadece wp veya maildir..mail: [email protected]

1721749894335
    1721749911285
    🔥🔥🔥🔥🔥😘

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Sunam Karaca
  • Forumlar
  • İlanlar
  • SUNAM KARACA