• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ELİSA
  • ELİSA | Referanslarım
  • Tatlı kız Elisaa
  • Onaylı Referans Tatlı kız Elisaa

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    6,788
    Geçtiğimiz hafta @Elisaa 'nın da katıldığı bir outcall parti planlamıştık. Kendisi beni kırmadı ve katıldı. Parti dediysem Taksim'de kiraladığımız bir dairede forrumdan davet ettiğim üç partner ile ben ve iki arkadaşım katıldık. İletişimi en sorunsuz kişi @Elisaa'ydı randevuya tam vaktinde geldi. Pozitif enerjisi , gençliği ve güzelliiyle ile ortamı güzelleştiriyor. Hepimizi etkiledi. Çok tatlı bir kız daha çarpıcı fotoğraflar paylaşabilir bence. @Elisaa'ya çok teşekkür ediyorum. Yeniden görüşmek dileğiyle.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Geçtiğimiz hafta @Elisaa 'nın da katıldığı bir outcall parti planlamıştık. Kendisi beni kırmadı ve katıldı. Parti dediysem Taksim'de kiraladığımız bir dairede forrumdan davet ettiğim üç partner ile ben ve iki arkadaşım katıldık. İletişimi en sorunsuz kişi @Elisaa'ydı randevuya tam vaktinde geldi. Pozitif enerjisi , gençliği ve güzelliiyle ile ortamı güzelleştiriyor. Hepimizi etkiledi. Çok tatlı bir kız daha çarpıcı fotoğraflar paylaşabilir bence. @Elisaa'ya çok teşekkür ediyorum. Yeniden görüşmek dileğiyle.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    9,150
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederim canım benim için de çok güzeldi tekrardan görüşme dileğiyle 💋

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Tolgatopsecret17
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ELİSA
  • ELİSA | Referanslarım
  • Tatlı kız Elisaa
  • 27,827
    Üyeler
    38,842