• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • BERRİN
  • BERRİN | Referanlarım
  • Uzman Doktor Berrin
  • Onaylı Referans Uzman Doktor Berrin

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    37,879
    Merhaba değerli Forum üyelerimiz
    Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
    Cumartesi gecesi berrin hanımla 2satlik bir görüşme yaptım.Malum kendisi yeni geldi foruma.
    Berrin hanım gerçekten çok hanımefendi
    Çok kibar kültürlü bir iş kadını
    Yatak kısmına gelecek olursak orda adeta O hanımefendi gidiyor yerine sexse acıkmış bir dişi geliyor.ben hayatımda böyle birşey görmedim yaşamadım.öpüşmesi oralı çok güzel iddaya girdik önce kim orgazm olacak diye.yatakta doktor bıraktım kendimi berrine
    Güzel bir muayene etti.oral uzmanı berrin
    Daha önce yaşadığınız bütün oralları unutun bununki başka birşeydi.çok ama çok mennun ayrıldım.vücudu çok güzel çok doğal çok DAR
    kendisine çok teşekkür ederim iyiki varsınız berrin hanım
    Saygılarımla sosyal forum ailesi.
    Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Berrin ve akatakan
    Durum
    Sosyal Coin
    24,064
    Merhaba değerli Forum üyelerimiz
    Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
    Cumartesi gecesi berrin hanımla 2satlik bir görüşme yaptım.Malum kendisi yeni geldi foruma.
    Berrin hanım gerçekten çok hanımefendi
    Çok kibar kültürlü bir iş kadını
    Yatak kısmına gelecek olursak orda adeta O hanımefendi gidiyor yerine sexse acıkmış bir dişi geliyor.ben hayatımda böyle birşey görmedim yaşamadım.öpüşmesi oralı çok güzel iddaya girdik önce kim orgazm olacak diye.yatakta doktor bıraktım kendimi berrine
    Güzel bir muayene etti.oral uzmanı berrin
    Daha önce yaşadığınız bütün oralları unutun bununki başka birşeydi.çok ama çok mennun ayrıldım.vücudu çok güzel çok doğal çok DAR
    kendisine çok teşekkür ederim iyiki varsınız berrin hanım
    Saygılarımla sosyal forum ailesi.
    Güzel ve açıklayıcı referans ve paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler..😊😇

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Berrin ve akatakan
    Durum
    Sosyal Coin
    9,042
    Merhabalar Atakan😉 Evet herşeyi net ve tüm açıklığı ile belirtmişsin. Öncelikle çok teşekkür ederim nezaketin, inceliğin, uyumun, samimiyetin ve yatakta bana güvenip kendini bana bıraktığın için. Seninle uyum sağlamam; kokun ve tadın lezzetli olduğu için uyumu muazzam yakaladık. Bu karşılıklı oldu teşekkür ederim 😉

Evet benim bir işim ve kariyerim var ve yoğun iş tempomda beni deşarj edecek tek şey karşılıklı keyif almak koşulu ile Sevişmek ve sex yapmak😉😋 Bunu ancak uyum sağladığım kişi ile Nirvana noktasına çıkana kadar yaşar ve yaşatırım. Bu İdda değil biliyorsun sadece ihtiyaç 😋 Bu ihtiyacımı karşılamak ve seçici davranmak için forum ailesine katıldım ve iyi ki katılmışım😉 Forum ailesine ve özellikle nunoguez’e de ayrıca çok teşekkür ederim. Sayelerinde tanıştık 😉 Sex bir iş olamaz. İhtiyacımı keyif almadan asla gidermem😋 Sex’i iş olarak görmediğim, iş olarak yapmadığım için, yakaladığım keyfi sana yansıttım sadece 😋 Mottomu tekrar edeyim; SEVİŞMEDEN SEX OLMAZ😋😉👅
    Çok güzel özetlemişsiniz bravo 👍😍😍😍

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: rhinoceras, Berrin ve akatakan
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • BERRİN
  • BERRİN | Referanlarım
  • Uzman Doktor Berrin
  • 27,830
    Üyeler