Nasıl malesefMaalesef![]()

Nasıl malesefMaalesef![]()
Çok Dardar mı dedin ....
Güzel paylaşım icin teşekkürlerMerhaba değerli Forum üyelerimiz
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
Cumartesi gecesi berrin hanımla 2satlik bir görüşme yaptım.Malum kendisi yeni geldi foruma.
Berrin hanım gerçekten çok hanımefendi
Çok kibar kültürlü bir iş kadını
Yatak kısmına gelecek olursak orda adeta O hanımefendi gidiyor yerine sexse acıkmış bir dişi geliyor.ben hayatımda böyle birşey görmedim yaşamadım.öpüşmesi oralı çok güzel iddaya girdik önce kim orgazm olacak diye.yatakta doktor bıraktım kendimi berrine
Güzel bir muayene etti.oral uzmanı berrin
Daha önce yaşadığınız bütün oralları unutun bununki başka birşeydi.çok ama çok mennun ayrıldım.vücudu çok güzel çok doğal çok DAR
kendisine çok teşekkür ederim iyiki varsınız berrin hanım
Saygılarımla sosyal forum ailesi.
Güzel ve açıklayıcı referans ve paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler..Merhaba değerli Forum üyelerimiz
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
Cumartesi gecesi berrin hanımla 2satlik bir görüşme yaptım.Malum kendisi yeni geldi foruma.
Berrin hanım gerçekten çok hanımefendi
Çok kibar kültürlü bir iş kadını
Yatak kısmına gelecek olursak orda adeta O hanımefendi gidiyor yerine sexse acıkmış bir dişi geliyor.ben hayatımda böyle birşey görmedim yaşamadım.öpüşmesi oralı çok güzel iddaya girdik önce kim orgazm olacak diye.yatakta doktor bıraktım kendimi berrine
Güzel bir muayene etti.oral uzmanı berrin
Daha önce yaşadığınız bütün oralları unutun bununki başka birşeydi.çok ama çok mennun ayrıldım.vücudu çok güzel çok doğal çok DAR
kendisine çok teşekkür ederim iyiki varsınız berrin hanım
Saygılarımla sosyal forum ailesi.
Çok güzel özetlemişsiniz bravoMerhabalar AtakanEvet herşeyi net ve tüm açıklığı ile belirtmişsin. Öncelikle çok teşekkür ederim nezaketin, inceliğin, uyumun, samimiyetin ve yatakta bana güvenip kendini bana bıraktığın için. Seninle uyum sağlamam; kokun ve tadın lezzetli olduğu için uyumu muazzam yakaladık. Bu karşılıklı oldu teşekkür ederim
Evet benim bir işim ve kariyerim var ve yoğun iş tempomda beni deşarj edecek tek şey karşılıklı keyif almak koşulu ile Sevişmek ve sex yapmakBunu ancak uyum sağladığım kişi ile Nirvana noktasına çıkana kadar yaşar ve yaşatırım. Bu İdda değil biliyorsun sadece ihtiyaç
Bu ihtiyacımı karşılamak ve seçici davranmak için forum ailesine katıldım ve iyi ki katılmışım
Forum ailesine ve özellikle nunoguez’e de ayrıca çok teşekkür ederim. Sayelerinde tanıştık
Sex bir iş olamaz. İhtiyacımı keyif almadan asla gidermem
Sex’i iş olarak görmediğim, iş olarak yapmadığım için, yakaladığım keyfi sana yansıttım sadece
Mottomu tekrar edeyim; SEVİŞMEDEN SEX OLMAZ
![]()