Kuşlu sitede hesabı bulunan pembiş hakkında bilgisi olan var mı? İzmir için yeni bir seçenek olabilir
Kendisinin geçen biriyle yazışmalarını okudum.ego tavan,fizik vs harika ama aşırı ukala geldi banaKuşlu sitede hesabı bulunan pembiş hakkında bilgisi olan var mı? İzmir için yeni bir seçenek olabilir
Görüşme yapan var mı acaba ? Fake olabilir mi ?Kendisinin geçen biriyle yazışmalarını okudum.ego tavan,fizik vs harika ama aşırı ukala geldi bana
Üstad ben fake olduğunu pek düşünmüyorum, Duygu Kayaoğlu'nun arkadaşı olduğunu iddia etti zaten ancak Trakyalı'nın da dediği gibi üstenci bir dili var, bahsedilen yazışmayı ben de gördüm.Görüşme yapan var mı acaba ? Fake olabilir mi ?
Hesabınu bulabildin mi @manuelferrara1616 ?Hesabı nedir acaba
Kısır İzmir mi? Allah Allah!!Görüşme yapan var mı acaba ? Kısır İzmir döngüsünde değişiklik iyi olabilir
Incall konusunda ne yazık ki öyleKısır İzmir mi? Allah Allah!!
hocam nasıl bulabiliriz hesabıEvet bulabildim![]()
Bizi vasatlığa mahkum ettiler Ecem HanımcımKısır İzmir mi? Allah Allah!!
İncall seçeneği neredeyse yok gibi izmir de. Keşkee sizde incall açsanız da şu kısır döngüden kurtulsakKısır İzmir mi? Allah Allah!!
Ecem hanım kayıtsız kalmayın ,incall açarsanız bizi kurtarırsınızİncall seçeneği neredeyse yok gibi izmir de. Keşkee sizde incall açsanız da şu kısır döngüden kurtulsak
Ecem hanım kayıtsız kalmayın ,incall açarsanız bizi kurtarırsınız![]()
İmza kampanyası mı başlatsak hepimizin ortak derdi buİzmir'de incall çölde vaha bulmak gibi bir şey![]()
Kendisiyle konuştum ,geçici olarak hesabını dondurduğunu söylediVioleta Hanım’la dm den konuştuğumuz da İncall görüşme yapıyorum demişti.
Kuşlu sitede ki hesabını kapatmış durumda.
Foruma girmeden önce görüşmüştüm Duygu hanımla , çok kısa süre yapacağını söylemişti bu işi ,tekrar döneceğini düşünüyorum ,gördüğüm en zarif bayandı forumlarda kiDuygu Kayaoğlu’da hesabını açtı.aynı gün geri kapattı.Keşke görüşebilseydim dediğim partnerlerin başında geliyor.
Mesafeler uzak.Zamanımız olmadı.