Hoş geldiniz keyifli forumlarKullanıcı adı: Vipsevdaa
İsim (Name): Vıp Sevda
Yaş (Age) : 21
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Ataşehır
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Sıyah
Ten Rengi (Skin Color): Bugday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Hard Sex, Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Soft Sex, Group Sex
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +447496463376
Hakkımda (About Me): Merhaba Ben Vıp Sevda ATAŞEHIR
Kendı yerımda yada 4*5 ötelerde eşlık edıyorumtemızlıkke çok onam verıyorum sızlardan rıçam aynı şekılde beklerım
eglençelı güler yüzlüyüm
Sızdan rıçam kondom şart anal yapmiyorum dıkkat edersenız sevınırım
REFERANS OLMADAN PROGRAM YAPMIYORUM
EN AZ 2 REFERANS OLMASI LAZIM
INÇALL
1saat / tek seans /4000tl
2saat /2 seans / 6000tl
3 saat / 3 seans / 9000tl
Gecelik 18000tl
ONCALL
2 saat/ 2 seans /8000tl
3 saat / 3 seans / 10000tl