Uzun süredir görüşme yapmamış bünyem için forumda dolanırken fotoğrafları ve referansları ile ilgimi çeken, daha öncesinden iletişime geçtiğim ancak programı olduğu için görüşemediğim @EDA 'ya geçen hafta Cuma akşamı iletişime geçmiştim. Cumartesi akşamı uygun olduğunu söyleyince saat 17 için anlaştık. Yanlış yol hesaplamamdan kaynaklı 20 dakika gecikme ile yanına gelebildim. Yanına geldiğimde sanki vücudu, yüzü ve simasından erotizm için yaratılmış çekici bir kadını karşımda buldum. Şarabımızı içerek ve sohbet ederek birbirimize ısınmaya başladık. Ufak temaslarımız daha sonra dudaklarımız buluşmasına dönünce küçük bir duş arası için izin istedim. Duştan sonra yatak odasında kurulanmama yardım etmesi bile erotizm doluydu. Oralı güzeldi ama sonra yaşayacaklarımın yanında bir fragmandı sadece
. Misyonerle ilk golü yedikten sonra şarap ve atıştırmalıklar eşliğinde (Pembe Şarap için çok ideal bir atıştırmalık sofrası kurmuştu) sohbetimize devam ettik. Bir yerde mutfağa gitti ve sonrasında kahvesiyle geri geldi. O ünlü kahveli oralını yapmaya başladı. Sıcaklığını hissetmek, yüzüme karşı bakışları ve oral boyunca tek eliyle vücuduma dokunmayı bırakmaması... Bütün bunlarla beni bulutların üstünde bir gezintiye çıkardı. Sonrasında golü yiyeceğimi söylediğimde, son damlasını bile almak için oralını bitirmedi. Sonuna kadar bekledi (Kalbi ve tansiyonu olanları uyarıyorum. Bunu denemeyin
) . Bittiğinden emin olduğunda kendi banyoya geçti, beni de nefeslenmek için bir kaç dakika yalnız bıraktı. Sonrasında tekrar yatak odasının yolunu tuttuk. Vücutlarımızı tekrar keşfettik. Eda'nın çekici göğüslerine gereken önemi gösterdim. O da sonrasında oralıyla benim kıvama gelmemi sağladı ve doggy için yerlerimizi aldık. O kalçayı ellerimle kontrol etmem , o vücudun önümde dalgalanması çok zevkliydi. Belli bir süre tempolu şekilde devam ettikten sonra 3. golü de yemiş oldum. Kendimize geldikten sonra yaklaşan Hollanda - Türkiye maçı ile ilgili konuşmaya başladık. Konuşmamızın bir yerinde tekrar beni yatağa çağırdı, sırt üstü yatırdı ve bu sefer yatakta vücut vücuda masaja başladı. Göğüsleri sırtımdan bacaklarıma kadar gidip geliyor, vücudumda dokunmadık yer bırakmıyordu. Yüzümü döndüğümde yine etkili bir orala başladı. Sonrasında cowgirl için üstümdeki yerini aldı. Uzun süre tempolu şekilde devam ettikten sonra neredeyse aynı anda ikimizde golleri yemiş olduk ve yatakta yan yana kendimize gelmek için bekledik. Beklerken de onun çekici vücuduna dokunmadan duramadım. Sonrasında banyoda eğlenceli bir şekilde birbirimizi yıkadık, toparlandım ve Hollanda - Türkiye maçını kaçırmamak için (onun da rahatça izleyebilmesi için) evden çıktım. Açıkçası 4 saat boyunca mükemmel ev sahipliği, hoşsohbeti ve yataktaki ateşi ile neredeyse kusursuz zaman geçirdik.
Zevkli ve ateşli geçen akşam için Eda'ya teşekkür ederim. Başka bir zamanda tekrar görüşmeyi isterim.
Zevkli ve ateşli geçen akşam için Eda'ya teşekkür ederim. Başka bir zamanda tekrar görüşmeyi isterim.