• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • X den Vip_Aleyna_ dolandırıldık

Durum
    Sosyal Coin
    11,483
    Merhaba forumdaşlar bir kazıklanma hikayemi paylaşmak isterim x adresi Vip_Aleyna_ olan hanımla dun akşam konuştuk bu sabah konustuk ve yeri saati netlestirdik saat geldı whatsapp dan mesajlarım gitmeme başladı telegramdan yazdım internet sorunum var dedi sonra ordanda engelledi işin kötü tarafı ön ödeme yapmış bulunduk zaman ayırdık zamnda gitti parada şirket avukatlarına durumu anlatıp bakalım bişeyler yapmaya calışacağım isteyen olursa konuşmalar ve dekontlar mevcut yollaya bilirim ben yandım dostlar siz yanmayın

Durum
    Sosyal Coin
    5,893
    Merhaba forumdaşlar bir kazıklanma hikayemi paylaşmak isterim x adresi Vip_Aleyna_ olan hanımla dun akşam konuştuk bu sabah konustuk ve yeri saati netlestirdik saat geldı whatsapp dan mesajlarım gitmeme başladı telegramdan yazdım internet sorunum var dedi sonra ordanda engelledi işin kötü tarafı ön ödeme yapmış bulunduk zaman ayırdık zamnda gitti parada şirket avukatlarına durumu anlatıp bakalım bişeyler yapmaya calışacağım isteyen olursa konuşmalar ve dekontlar mevcut yollaya bilirim ben yandım dostlar siz yanmayın
    Geçmiş olsun x te bu işler zor malum çoğu dolandırıcı imanla gönderdiğin için biraz zor ama sen bilirsin ön ödeme tanımadığın daha önce görüşme yapmadığın kimseye ön ödeme atma bence

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kingcrimson ve Fxaslan
    Durum
    Sosyal Coin
    16,670
    Çok geçmiş olsun. Bu ön ödeme işi baya tehlikeli bir hal almaya başladı. :love: 💘 💓 💑

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Trakyalıgunes ve Fxaslan
    Durum
    Sosyal Coin
    11,483
    Sagolun arkadaşlar forumun bir iyi tarafıda bu galıba ben kandırıldım ama artık bızden kımse kandırmayacak buyuk ders oldu belkıde ıyı oldu benım için bundan sonrası ıcın daha dıkkat etmemı sağlar

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    21,572
    Screen-Shot-2025-05-12-at-16-30-17.png

Durum
    Sosyal Coin
    7,169
    Gecmis olsun.
    On odemeye karsi birisi olarak ozellikle forum disi bu tarz durumlarin cok arttigini gozlemlemek zor degil.
    X’te degil onlarca artik yuzlerce hesap acilmis durumda.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    26,558
    merak edip profile baktım da ben fake'im diye bağırıyor zaten.

x'teki profilleri detaylı incelemeden plan yapmayın arkadaşlar

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,557
    Forumda neredeyse her yaş grubunda her vücut tipinde pembiş var. Diğer şehirler kısıtlı ama İstanbul için böyle. Forumdan şaşmak biraz bile bile lades demek gibi maalesef. Geçmiş olsun.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,777
    Yeni Üye