X den Vip_Aleyna_ dolandırıldık

Durum
Sosyal Coin
11,483
Merhaba forumdaşlar bir kazıklanma hikayemi paylaşmak isterim x adresi Vip_Aleyna_ olan hanımla dun akşam konuştuk bu sabah konustuk ve yeri saati netlestirdik saat geldı whatsapp dan mesajlarım gitmeme başladı telegramdan yazdım internet sorunum var dedi sonra ordanda engelledi işin kötü tarafı ön ödeme yapmış bulunduk zaman ayırdık zamnda gitti parada şirket avukatlarına durumu anlatıp bakalım bişeyler yapmaya calışacağım isteyen olursa konuşmalar ve dekontlar mevcut yollaya bilirim ben yandım dostlar siz yanmayın

Durum
Sosyal Coin
5,898
Merhaba forumdaşlar bir kazıklanma hikayemi paylaşmak isterim x adresi Vip_Aleyna_ olan hanımla dun akşam konuştuk bu sabah konustuk ve yeri saati netlestirdik saat geldı whatsapp dan mesajlarım gitmeme başladı telegramdan yazdım internet sorunum var dedi sonra ordanda engelledi işin kötü tarafı ön ödeme yapmış bulunduk zaman ayırdık zamnda gitti parada şirket avukatlarına durumu anlatıp bakalım bişeyler yapmaya calışacağım isteyen olursa konuşmalar ve dekontlar mevcut yollaya bilirim ben yandım dostlar siz yanmayın
Geçmiş olsun x te bu işler zor malum çoğu dolandırıcı imanla gönderdiğin için biraz zor ama sen bilirsin ön ödeme tanımadığın daha önce görüşme yapmadığın kimseye ön ödeme atma bence

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Fxaslan
Durum
Sosyal Coin
16,670
Çok geçmiş olsun. Bu ön ödeme işi baya tehlikeli bir hal almaya başladı. :love: 💘 💓 💑

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Trakyalıgunes ve Fxaslan
Durum
Sosyal Coin
11,483
Sagolun arkadaşlar forumun bir iyi tarafıda bu galıba ben kandırıldım ama artık bızden kımse kandırmayacak buyuk ders oldu belkıde ıyı oldu benım için bundan sonrası ıcın daha dıkkat etmemı sağlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,622
Screen-Shot-2025-05-12-at-16-30-17.png

Durum
Sosyal Coin
7,219
Gecmis olsun.
On odemeye karsi birisi olarak ozellikle forum disi bu tarz durumlarin cok arttigini gozlemlemek zor degil.
X’te degil onlarca artik yuzlerce hesap acilmis durumda.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
26,614
merak edip profile baktım da ben fake'im diye bağırıyor zaten.

x'teki profilleri detaylı incelemeden plan yapmayın arkadaşlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,607
Forumda neredeyse her yaş grubunda her vücut tipinde pembiş var. Diğer şehirler kısıtlı ama İstanbul için böyle. Forumdan şaşmak biraz bile bile lades demek gibi maalesef. Geçmiş olsun.

Beğenenler:
27,864
Üyeler
38,881
Konular
174,860
Yeni Üye