Onaylı Referans Ya yine bal gibi kızla görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,236
Öncelikle görüşme son derece güzel geçti. @Sıla Hanım ile 2 saatlik bir program yaptık. Kendisinin karşılaması, ikramı ve sohbeti gayet kaliteliydi. ÖPÜŞME konusunda eline su dökebilen kolay kolay bulunamaz gibi gözüküyor. Dominant biri diyebilirim. Ama bu kimseyi yanıltmasın çünkü size çok güzel uyum sağlıyor. Güzel de yönlendiriyor.
Kısacası geçen vakitten pişman olmuyorsunuz. Eğer pişmansanız büyük ihtimalle sorumlusu @Sıla Hanım değildir.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dede, Sıla, Hawkeye ve 4 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Öncelikle görüşme son derece güzel geçti. @Sıla Hanım ile 2 saatlik bir program yaptık. Kendisinin karşılaması, ikramı ve sohbeti gayet kaliteliydi. ÖPÜŞME konusunda eline su dökebilen kolay kolay bulunamaz gibi gözüküyor. Dominant biri diyebilirim. Ama bu kimseyi yanıltmasın çünkü size çok güzel uyum sağlıyor. Güzel de yönlendiriyor.
Kısacası geçen vakitten pişman olmuyorsunuz. Eğer pişmansanız büyük ihtimalle sorumlusu @Sıla Hanım değildir.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,804
Tanıtım Konusu Referansları
Güzel güzel düsümcelerin çok çok teşekkür ederim bebeğim yaşanılması gereken adamsın tek kelimeyle

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,820
Yeni Üye