bu kalçadan dayağı hakedecek bir şeyler yapmalıyımSağlam kalçaEtli butlu kalçali kadınım ben yemekte salça bende kalça
resim yükle diyorsunuz yükledim yorum yapmayip hala yukle diyenler olursa kalçamla döverim
![]()
Beğenenler:
bu kalçadan dayağı hakedecek bir şeyler yapmalıyımSağlam kalçaEtli butlu kalçali kadınım ben yemekte salça bende kalça
resim yükle diyorsunuz yükledim yorum yapmayip hala yukle diyenler olursa kalçamla döverim
![]()
Her zaman kalçanın altında kalmak isterimSağlam kalçaEtli butlu kalçali kadınım ben yemekte salça bende kalça
![]()
Ahahahabu kalçadan dayağı hakedecek bir şeyler yapmalıyım![]()
Harika.Sağlam kalçaEtli butlu kalçali kadınım ben yemekte salça bende kalça
![]()
Yakından görmeliyimSağlam kalçaEtli butlu kalçali kadınım ben yemekte salça bende kalça
![]()
Her zaman kalçanın altında kalmak isterim))
O da olur elbetYakından görmeliyim
Teşekkür ederimEfsanedir ben yakından gördüm!!tartışmaya kapalı
Ahahah oluryorum yok! ben yorum yapmıyorum... bu sebeple beni totonla dövebilirsin, hakettiğimi düşünüyorum...
AhahahaBu kalçalarla dayak yiceksem yükle diye ısrar edebilirimharika kalçalar
![]()
Sağlam kalçaEtli butlu kalçali kadınım ben yemekte salça bende kalça
![]()