Onaylı Referans Yeni deneyimler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
9,956
@MILF Zlata zlata ile yaklaşık 1.5 ay önce görüşme imkanım oldu. Geç bir saatte anlık bir görüşme teklifi ile kendisine ulaşmıştım ve kırmadı beni.

Yeri merkezi ve temiz. Türkçesini yavaş yavaş geliştiriyor ancak iletişimde bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Yatak odasında zengin bir deneyim imkanı sunuyor. Kalçası güzel, milfliği yaşatıyor size. Ekstralarında yer alan ona Golden Shower yapma isteğimi kırmadı, ve ilk deneyimimi kendisiyle yaşadım. Zevkliydi, tekrar görüşmek dileği ile…

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@MILF Zlata zlata ile yaklaşık 1.5 ay önce görüşme imkanım oldu. Geç bir saatte anlık bir görüşme teklifi ile kendisine ulaşmıştım ve kırmadı beni.

Yeri merkezi ve temiz. Türkçesini yavaş yavaş geliştiriyor ancak iletişimde bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Yatak odasında zengin bir deneyim imkanı sunuyor. Kalçası güzel, milfliği yaşatıyor size. Ekstralarında yer alan ona Golden Shower yapma isteğimi kırmadı, ve ilk deneyimimi kendisiyle yaşadım. Zevkliydi, tekrar görüşmek dileği ile…

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
18,774

referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MILF Zlata
27,871
Üyeler
38,889
Konular
174,882
Yeni Üye