• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Anal yapan bana ulaşsın :)

Durum
    Sosyal Coin
    5,448
    Evet ben duyuru yapıyorum bu sefer :)

Bazı partner arkadaşlarımızın profilinde yasak yazmasına veya belirtmemelerine rağmen Anal yaptıklarını biliyorum ve yayınlarında görüyorum.

İstanbulda olup Anal yapan partnerlerimiz bu başlığın altına veya bana özelden yazarsa memnun olurum :)

Herkese keyifli forumlar dilerim.

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: Moria, SHIELD ve Bayer
    Durum
    Sosyal Coin
    41,154

Bazı partner arkadaşlarımızın profilinde yasak yazmasına veya belirtmemelerine rağmen Anal yaptıklarını biliyorum ve yayınlarında görüyorum.

İstanbulda olup Anal yapan partnerlerimiz bu başlığın altına veya bana özelden yazarsa memnun olurum :)

Değişik bir bakış açısı

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,675

Hocam her akşam pubg rainbow cs fifa atıyoruz. Eğer ilgini çekerse steam id ve discord adresi atarım 🤣

Beğenenler:
    • Beğen
    • Haha
    Tepkiler: Pleasure, Wlydr34 ve SHIELD

dede

Sosyal Forum
    Durum
    Sosyal Coin
    171,691
    biliyorum, görüyorum, dönence :) yani ne bileyim şimdi bildin gördün ne değişti yani onlara varda bana yokmu mu diyorsun ? :)

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Candan ve Pleasure
    Durum
    Sosyal Coin
    8,815
    Oldu olacak biz de mavişler olarak profilimize ekleyelim standart aldığım hizmetler yapmadıklarım vs. diye 😅

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,272
    Oldu olacak biz de mavişler olarak profilimize ekleyelim standart aldığım hizmetler yapmadıklarım vs. diye 😅
    İyi fikir, ben bir deneyeyim…
    Ben Murat, 40 yaşında 1.83 boyunda 90 kilo fit yapıda bir mavişim.
    Görüşmelerimi 4-5 yıldızlı otellerde yapıyorum. (Şaka tabii havada, karada, arabada vs 😉😉😉)
    Referansı olmayan pembişlerden ön ödeme rica ediyorum (Şaka şaka ön ödeme sizin köpeğiniz olsun)
    Boy friend tadında görüşme gerçekleştiriyorum, oral sekste kendime güveniyorum ( iğneden geçirmeden önce ipliği yalıyoruz di mi?)
    Taleplerim: Nefes alın yeter 😉

Yasaklarım: Anal rimming, straponla becerilme (teklif dahi etmeyiniz!)
    Kondom isteğe bağlı (Bunun şaka olduğunu söylememe gerek bile yok)
    Uzun mesafelerde 1000 lira taksi ücreti alıyorum. ( tabii tabii, yok daha neler))
    Sigara kullanıyorum eşlik edebilirim (sarma Adıyaman tütünü, hayat pahalılığından dolayı, marka sigara talep etmeyiniz)
    İçki kullanıyorum, eşlik edebilirim ( Kozmopolitan, pembe leydi gibi kokteylleri tercih etmiyorum, ama siz olmaz, bunlar olmadan görüşmeyi sonlandırırım derseniz kendi ellerimle hazırlarım o ayrı)
    En erken bir hafta öncesinden görüşme randevusu belirliyorum ( bir şaka daha, siz ne zaman isterseniz, mavişiniz size kurban olsun)
    Sonuç olarak sokakta beyefendi , mutfakta aşçı ( iki yumurta kıramam, peynir ekmeğe fitseniz ok!), yatakta Johnny Sins arıyorsanız ( kim kaybetmiş ki ben bulayım) tam size göreyim. Bakalım ilk şanslı pembiş kim olacak? ( gereksiz özgüven patlaması)
    Okuduğunuz için teşekkürler, selam ve saygı ile…

Beğenenler:
    • Beğen
    • Haha
    Tepkiler: Ekhol, Srosh, naz ve 11 diğerleri
    Durum
    Sosyal Coin
    13,233
    Görüşmelerimi 4-5 yıldızlı otellerde yapıyorum. (Şaka tabii havada, karada, arabada vs 😉😉😉)
    Referansı olmayan pembişlerden ön ödeme rica ediyorum (Şaka şaka ön ödeme sizin köpeğiniz olsun)
    Boy friend tadında görüşme gerçekleştiriyorum, oral sekste kendime güveniyorum ( iğneden geçirmeden önce ipliği yalıyoruz di mi?)

Uzun mesafelerde 1000 lira taksi ücreti alıyorum. ( tabii tabii, yok daha neler))
    Sigara kullanıyorum eşlik edebilirim (sarma Adıyaman tütünü, hayat pahalılığından dolayı, marka sigara talep etmeyiniz)
    İçki kullanıyorum, eşlik edebilirim ( Kozmopolitan, pembe leydi gibi kokteylleri tercih etmiyorum, ama siz olmaz, bunlar olmadan görüşmeyi sonlandırırım derseniz kendi ellerimle hazırlarım o ayrı)
    En erken bir hafta öncesinden görüşme randevusu belirliyorum ( bir şaka daha, siz ne zaman isterseniz, mavişiniz size kurban olsun)
    Sonuç olarak sokakta beyefendi , mutfakta aşçı ( iki yumurta kıramam, peynir ekmeğe fitseniz ok!), yatakta Johnny Sins arıyorsanız ( kim kaybetmiş ki ben bulayım) tam size göreyim. Bakalım ilk şanslı pembiş kim olacak? ( gereksiz özgüven patlaması)
    🤣🤣🤣 Bayağı guidüm dostum Allah iyilini versin, pembiş olsam ilk sana verirdim emin ol🤣🤣(Recep ivedik usülü)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    5,448

Hahhahahahah müthiş :))))

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    Başka mavişlerin ilanları da beklenir…
    -Görüşmelerimi boğaz manzaralı 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.(Yalısı olanlara gidebilirim)
    -Aynı yakadaysak özel vip minibüs istiyorum(tv,ses sistemi,dom perignon olması gerekiyor)
    -Karşıya çağırırsanız helikopter istiyorum.(Minimum 6 kişilik olması gerekiyor rahat edemiyorum)
    -Görüşme ücretimi önden döviz şeklinde(dolar,euro vb.) size ilettiğim cayman ada hesabıma göndermeniz gerekiyor.
    -Temas sevmiyorum o yüzden dokunan olursa görüşmeyi bitiririm para iadesi yoktur.
    -En az 3 saat en fazla 12 saatlik görüşmem vardır. (12 saatlik görüşmede 10 saat uyku şartım var.)
    -Temizlik benim için olmazsa olmaz herkesin yattığı yere yatamıyorum o yüzden ambalajı açılmamış yatağı yanınızda getirin lütfen.
    -Oral yapmıyorum,öpüşme yok,GFE isteyen gitsin evlensin,kıyafet seçimi ekstraya giriyor.
    -Condomsuz görüşebilir miyiz? sorusunu sormadan önce lütfen hesabınızda en az 7 sıfırlı(dolar cinsinden)bir miktarın olup olmadığını kontrol edin.(herkesle yapmıyorum ama 7 sıfır bana güven veriyor)
    -Slm,mrb gibi mesajlara dönüş yapmıyorum direkt iban isteyenler önceliğim.

Rüya gibi bir görüşme için doğru adres BAYER hala ne bekliyorsun?

Beğenenler:
    • Haha
    • Beğen
    Tepkiler: Ekhol, Srosh, Asya06 ve 7 diğerleri
    Durum
    Sosyal Coin
    5,448

-Görüşmelerimi boğaz manzaralı 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.(Yalısı olanlara gidebilirim)
    -Aynı yakadaysak özel vip minibüs istiyorum(tv,ses sistemi,dom perignon olması gerekiyor)
    -Karşıya çağırırsanız helikopter istiyorum.(Minimum 6 kişilik olması gerekiyor rahat edemiyorum)
    -Görüşme ücretimi önden döviz şeklinde(dolar,euro vb.) size ilettiğim cayman ada hesabıma göndermeniz gerekiyor.
    -Temas sevmiyorum o yüzden dokunan olursa görüşmeyi bitiririm para iadesi yoktur.
    -En az 3 saat en fazla 12 saatlik görüşmem vardır. (12 saatlik görüşmede 10 saat uyku şartım var.)
    -Temizlik benim için olmazsa olmaz herkesin yattığı yere yatamıyorum o yüzden ambalajı açılmamış yatağı yanınızda getirin lütfen.
    -Oral yapmıyorum,öpüşme yok,GFE isteyen gitsin evlensin,kıyafet seçimi ekstraya giriyor.
    -Condomsuz görüşebilir miyiz? sorusunu sormadan önce lütfen hesabınızda en az 7 sıfırlı(dolar cinsinden)bir miktarın olup olmadığını kontrol edin.(herkesle yapmıyorum ama 7 sıfır bana güven veriyor)
    -Slm,mrb gibi mesajlara dönüş yapmıyorum direkt iban isteyenler önceliğim.

Rüya gibi bir görüşme için doğru adres BAYER hala ne bekliyorsun?
    Gerçekten işin şakası bir yana, bizlerde profilimize beklemtimiz olan taleplerimizi eklesek pembişler bize zaman zaman ulaşşa fikir değiştirdiklerinde iyi olmazmı?

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761
    Yeni Üye