İyi fikir, ben bir deneyeyim…
Ben Murat, 40 yaşında 1.83 boyunda 90 kilo fit yapıda bir mavişim.
Görüşmelerimi 4-5 yıldızlı otellerde yapıyorum. (Şaka tabii havada, karada, arabada vs

)
Referansı olmayan pembişlerden ön ödeme rica ediyorum (Şaka şaka ön ödeme sizin köpeğiniz olsun)
Boy friend tadında görüşme gerçekleştiriyorum, oral sekste kendime güveniyorum ( iğneden geçirmeden önce ipliği yalıyoruz di mi?)
Taleplerim: Nefes alın yeter
Yasaklarım: Anal rimming, straponla becerilme (teklif dahi etmeyiniz!)
Kondom isteğe bağlı (Bunun şaka olduğunu söylememe gerek bile yok)
Uzun mesafelerde 1000 lira taksi ücreti alıyorum. ( tabii tabii, yok daha neler))
Sigara kullanıyorum eşlik edebilirim (sarma Adıyaman tütünü, hayat pahalılığından dolayı, marka sigara talep etmeyiniz)
İçki kullanıyorum, eşlik edebilirim ( Kozmopolitan, pembe leydi gibi kokteylleri tercih etmiyorum, ama siz olmaz, bunlar olmadan görüşmeyi sonlandırırım derseniz kendi ellerimle hazırlarım o ayrı)
En erken bir hafta öncesinden görüşme randevusu belirliyorum ( bir şaka daha, siz ne zaman isterseniz, mavişiniz size kurban olsun)
Sonuç olarak sokakta beyefendi , mutfakta aşçı ( iki yumurta kıramam, peynir ekmeğe fitseniz ok!), yatakta Johnny Sins arıyorsanız ( kim kaybetmiş ki ben bulayım) tam size göreyim. Bakalım ilk şanslı pembiş kim olacak? ( gereksiz özgüven patlaması)
Okuduğunuz için teşekkürler, selam ve saygı ile…