Beğenenler:
Çok iyi duruyor@hazalsimsek006
Bu gruptan Çiğdem ve Hande var. Bunlar hakkında bilgin var mıBirde bukett06 var oda çok iyi performansı gecelik yada uzun süreli görüşcen 2. Dubleden sonra siz dur dersiniz ama durmaz gırtlağa kadar çok iyi fiyatta uygund
Yok bilmiyorum onları gördümde görüşmedim damla ilgimi çekiyor ordan bnmdeBu gruptan Çiğdem ve Hande var. Bunlar hakkında bilgin var mı
ÇıkmıyorOlgun 40 üzeri yası
Tek olarak geliyorlar benim görüştüğüm bayanlar 2 3 saatlik nasıl anlaşırsan alkol kullanıyorsan beraber kullanırsın sohbet muhabbetleri iyidir performans da bence gayet iyi dışarda yer tutup görüştüm ben hep saatte 1 seans yaptım ben hep ama memnun kalırsınBunların olayı tam olarak ne? Çift hesaplar ama pembişler tek mi geliyor? Yoksa erkekler de yanlarında mı oluyor? İncall mı görüşme yapıyorlar? Genel partner mantığıyla 1 saat 1 seans gibi kısıtlamaları var mı? Kısaca bu çift profillerle görüşme raconu nasıl? Deneyimli bir arkadaş bu konuda bizi aydınlatırsa çok iyi olur
Bende çok merak ediyorum Candanı. Güzel kadın ama sürekli reklam yapan kızlara şüpheyle yaklaşıyorum.Candanateş var bide çift profili gibi duruyor. Görüşen var mı acaba
Kimlerle görüştünüz?Tek olarak geliyorlar benim görüştüğüm bayanlar 2 3 saatlik nasıl anlaşırsan alkol kullanıyorsan beraber kullanırsın sohbet muhabbetleri iyidir performans da bence gayet iyi dışarda yer tutup görüştüm ben hep saatte 1 seans yaptım ben hep ama memnun kalırsın
Mira ve buseyleKimlerle görüştünüz?
Güzel bir paylaşım ve bilgilendirme olmuşAnkara'da görüştüğüm Pembişler
1.Twiterdan Deniz diye birisi vardı 2021de görüşmüştüm minyon vücudu sert taş gibi bir hatundu gözleri yeşil etimesgutta oturuyordu. 2 kere görüşmüştüm birisi gecelik tipi cimcif anal herşeyi yapardı. Hem zevlin doruklarına çıkarır hemde çıkardı bende derman kalmazdı kendi ben istiyorum diye sekse davet ederdi. Ankara'da en iyilerdendi ama numarasını kaybettim Xte de gitti
2. @TOMRİS ozamanlar Kediciğiniz Yaso adlı twitter hesabı vardı ordan konuşup gecelik görüşmüştük kalçası en güzel olan kadınların başındadır. Oralı ve sevişmesi harikadır. Muhabbetide kendi gibi doyumsuz
3. @Aslıhan 2023te 3 saatlik görülme yapmıştık aslıhan alkol aldıktansonra görüşün kesinlikle doyumsuz oluyor tamamen
4. @nur ile 2 kere görüştüm ön sevişmesi kısa ama performans etkileyici
5. @SENA nın yeri farklıdır her zaman number one hem sekste hem arkadaşlıkta benim için yeri farklı
6. @SABİNA ile 2022 de gecelik milenyumda görüştüm Tomris müsait değildi sabinayı önermişti performans iyi oralı güzel sohbetiylede zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.
7. Xte mira ile bu senenin ortasında 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Sekste mirada doyumsuz zamanın sonuna kadar hatta fazlasıyla kalıyor ve cimle de işi bitiriyor. Güzel ve tam bir balık etli kadının tam açıklaması
8.Xte buse ile yakın zamanda eryaman da görüştük çift profili tek bayan olarak görüşme yaptık fıziği performansı çok iyi.
ben yazdım ama başka bir profil çıkıyor. kullanıcı adı tam olarak bukett06 mıydı acabaXte yazıldığı gibi ara
Bilgiler için teşekkürler. Mira'nın kullanıcı adı nedir?Ankara'da görüştüğüm Pembişler
1.Twiterdan Deniz diye birisi vardı 2021de görüşmüştüm minyon vücudu sert taş gibi bir hatundu gözleri yeşil etimesgutta oturuyordu. 2 kere görüşmüştüm birisi gecelik tipi cimcif anal herşeyi yapardı. Hem zevlin doruklarına çıkarır hemde çıkardı bende derman kalmazdı kendi ben istiyorum diye sekse davet ederdi. Ankara'da en iyilerdendi ama numarasını kaybettim Xte de gitti
2. @TOMRİS ozamanlar Kediciğiniz Yaso adlı twitter hesabı vardı ordan konuşup gecelik görüşmüştük kalçası en güzel olan kadınların başındadır. Oralı ve sevişmesi harikadır. Muhabbetide kendi gibi doyumsuz
3. @Aslıhan 2023te 3 saatlik görülme yapmıştık aslıhan alkol aldıktansonra görüşün kesinlikle doyumsuz oluyor tamamen
5. @SENA nın yeri farklıdır her zaman number one hem sekste hem arkadaşlıkta benim için yeri farklı
6. @SABİNA ile 2022 de gecelik milenyumda görüştüm Tomris müsait değildi sabinayı önermişti performans iyi oralı güzel sohbetiylede zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.
7. Xte mira ile bu senenin ortasında 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Sekste mirada doyumsuz zamanın sonuna kadar hatta fazlasıyla kalıyor ve cimle de işi bitiriyor. Güzel ve tam bir balık etli kadının tam açıklaması
8.Xte buse ile yakın zamanda eryaman da görüştük çift profili tek bayan olarak görüşme yaptık fıziği performansı çok iyi.
Yukarıda mesajlarda yazıyoeBilgiler için teşekkürler. Mira'nın kullanıcı adı nedir?
Bu konuya bir destek at kralAnkara Ankara güzel Ankara ..![]()
Sena yeni adıyla sahra hanım hakkında bilgi verebilir misinAnkara'da görüştüğüm Pembişler
2 seans 6000 iyiymiş. Bu kadınlar pavyon eğlencesi yapıyor gibi geliyor bana.Burada yazan cogu kişiye ulaşmaya çalıştım ya x hesapları gitmiş ya da telefonlar kapatılmış. Sadece buse dediğiniz busefurkan a ulaştım oda 2 seans 6 dedi bence çok o yüzden saldım..
Sena yani Sahra yı önermiyorum program bitmeden acil işim var diye çıktı.Söz verdi gelecem diye gelmedi.2 seans alacağım kaldı.Sena yeni adıyla sahra hanım hakkında bilgi verebilir misin
Numer one dediğin için