Demek ki referans lardaki anlatıldığı gibi değilSena yani Sahra yı önermiyorum program bitmeden acil işim var diye çıktı.Söz verdi gelecem diye gelmedi.2 seans alacağım kaldı.
Tşk ederim
Demek ki referans lardaki anlatıldığı gibi değilSena yani Sahra yı önermiyorum program bitmeden acil işim var diye çıktı.Söz verdi gelecem diye gelmedi.2 seans alacağım kaldı.
o fiyatlara çıksam zaten forumdan devam ederim bence değmez he deniyenler iyi demiş belki denemek gerek2 seans 6000 iyiymiş. Bu kadınlar pavyon eğlencesi yapıyor gibi geliyor bana.
ben x üzerinden mesaj attım 2 kere cevap vermedi boss bayılmış olabilirhepsi neyse de
hazalşimşek baya iyi duruyor
net bir deneyim özeti yazarsa görüşen faydalı olacaktır.
6000 forumda 1 seans görüşebilirsin.o fiyatlara çıksam zaten forumdan devam ederim bence değmez he deniyenler iyi demiş belki denemek gerek
Malena kayboldu. Sosyal medyada yok.Çukurambarda Malena vardı, bıraktı mı, önceden forumdaydı ama ayrılmış sanırım bilgisi olan var mıdır?
hayır 6 6.5 a 2 saat görüşebilirsiniz illa x de aramanıza gerek yok bilmiyorsanız6000 forumda 1 seans görüşebilirsin.
Forumda 6000 ne 2 senas kiminle görüşebilirim Ankara da.hayır 6 6.5 a 2 saat görüşebilirsiniz illa x de aramanıza gerek yok bilmiyorsanız
Telafi edeyim canımSena yani Sahra yı önermiyorum program bitmeden acil işim var diye çıktı.Söz verdi gelecem diye gelmedi.2 seans alacağım kaldı.
hayır çıkmaz o zamanben x üzerinden mesaj attım 2 kere cevap vermedi boss bayılmış olabilir
Ben eski zamanda 2 kere görüştüm, hatun güzel resimler orijinal, fakat yatak performansı istediği rakam için değmez. Buradaki pembiş ler ile aynı rakamı istiyor ama buradaki pembislerin seks konusunda yanından bile geçemezKuşlu sitede ki Buse(turuncukedi_) ile görüşen var mı
Forumdan kimlerle görüştünüz?Ben eski zamanda 2 kere görüştüm, hatun güzel resimler orijinal, fakat yatak performansı istediği rakam için değmez. Buradaki pembiş ler ile aynı rakamı istiyor ama buradaki pembislerin seks konusunda yanından bile geçemez)
Geçmiş olsun burada görüştüm denilen kişilere bakmak gerek 50 tane öyle hesap türediX de cerenxsercan i dusunen varsa dusunmesin, dolandirici kendisi. Demet civarinda bir otelde ayarliyor gorusmeleri. Parayi alip karsiligini vermiyor.