Merci şekerim eksik olmaVay vay vay şimci böyle mi olduk
Sana nazar edenin gözlerini oynarız![]()

Merci şekerim eksik olmaVay vay vay şimci böyle mi olduk
Sana nazar edenin gözlerini oynarız![]()
Güzel paylaşım icin teşekkürlerKendisi ile diğer platformda bulunan ilanı üzerinden iki , üç defa wp üzerinden iletişime geçip bir türlü denk gelememiştik ; dün yine boşa düştüğüm gün tekrar akşam saatleri için 3 saatlik randevu talep ettim sağ olsun müsait olduğunu belirtti. Zaman ve mekan konusunda anlaşıp , tam saatinde lokasyonda beklemeye başladım..
Ada Hanım söz verdiği gibi tam zamanında kapıyı tıklattı , kapıyı açmam ile içeri simsiyah uzun saçlı , çok fit vücutlu, sivri ve çok albenili yüz hatlarına sahip adeta bir Mezopotamya Güzeli girdi . Bu kadar senelik görüşme yaparım bu tarz vahşi bir güzellik az görmüşümdür
İkili koltukta yan, yana oturup blush ve de aperitifler eşliğinde&
sohbetimize başladık ama gözlerimi bu güzellikten alı koyamadım, sohbeti çok hoş baya ilgili, bilgili ve de donanımlı bir insan ; dobralığı , sadeliği ve de kibar hareketleri çok hoşuma gitti..
Özel anlara gelecek olursak ; öpüşmesi , elastik vücudu , ateşli ve istekliperformansı , bıkmayan ve sıkılmayan halleri , aşırı yüksek seksepalitesi ile beni adeta büyüledi . Üç saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile , kendisini Sosyal Forumda görmek istediğimi ısrarla ilettim ; tabiiki takdir kendisinin..
İşin özeti dün gece Oryantal ve de Levant tonlarında çok şık ve hararetli zamanlar geçirmeme vesile olan bu güzellik , çok extra bir afeti devran , kendisi bu ortamda bulunduğu sürece görüşmek isteyeceğim bir karakter ..
@moria olimpiyatlarda bizi temsil edecekYapıyorsun bu sporu otobüs bileti üstadım
Sevişmenize sağlık![]()
Paylaşık için teşekkurler. Hanfendiye nasıl ulaşabiliriz acaba ?
Yine yollardasın görmedim sanmajaws![]()
&
&
![]()
Bizden kaçmazHadi bakalım hangimiz daha yüksek görücez![]()
Sevgili Moria, daha ben gelmeden buralara adım gelmiş henüz görüyorumKendisi ile iki , üç defa wp üzerinden iletişime geçip bir türlü denk gelememiştik ; dün yine boşa düştüğüm gün tekrar akşam saatleri için 3 saatlik randevu talep ettim sağ olsun müsait olduğunu belirtti. Zaman ve mekan konusunda anlaşıp , tam saatinde lokasyonda beklemeye başladım..
Ada Hanım söz verdiği gibi tam zamanında kapıyı tıklattı , kapıyı açmam ile içeri simsiyah uzun saçlı , çok fit vücutlu, sivri ve çok albenili yüz hatlarına sahip adeta bir Mezopotamya Güzeli girdi . Bu kadar senelik görüşme yaparım bu tarz vahşi bir güzellik az görmüşümdür
sohbetimize başladık ama gözlerimi bu güzellikten alı koyamadım, sohbeti çok hoş baya ilgili, bilgili ve de donanımlı bir insan ; dobralığı , sadeliği ve de kibar hareketleri çok hoşuma gitti..
Özel anlara gelecek olursak ; öpüşmesi , elastik vücudu , ateşli ve istekliperformansı , bıkmayan ve sıkılmayan halleri , aşırı yüksek seksepalitesi ile beni adeta büyüledi . Üç saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile , kendisini Sosyal Forumda görmek istediğimi ısrarla ilettim ; tabiiki takdir kendisinin..
İşin özeti dün gece Oryantal ve de Levant tonlarında çok şık ve hararetli zamanlar geçirmeme vesile olan bu güzellik , çok extra bir afeti devran , kendisi bu ortamda bulunduğu sürece görüşmek isteyeceğim bir karakter ..
Paylaşım için teşekkürlerKendisi ile iki , üç defa wp üzerinden iletişime geçip bir türlü denk gelememiştik ; dün yine boşa düştüğüm gün tekrar akşam saatleri için 3 saatlik randevu talep ettim sağ olsun müsait olduğunu belirtti. Zaman ve mekan konusunda anlaşıp , tam saatinde lokasyonda beklemeye başladım..
Hoş geldin sefa verdin iyi ki geldin , sensiz olmazdı zatenSevgili Moria, daha ben gelmeden buralara adım gelmiş henüz görüyorumTavsiyelerine uydum ve sonunda buradayım
Benim için de harika bir akşamdı ve tazelemenin vakti gelmişti de geçmişti bile.. Neyse ki yeniden kavuşacağız
Bu güzel anlatımın için teşekkür ederim, böyle hissetmene çok sevindim. Bol haz dolu anlarımızın devamına
![]()
![]()
Yaww senden kaçmak ne mümkünYine yollardasın görmedim sanma
Bizden kaçmaz![]()
Gözümüz üstünde ulvi mahlukatımYaww senden kaçmak ne mümkün![]()
![]()
Hoş geldin sefa verdin iyi ki geldin , sensiz olmazdı zatenkavuşmaya saatler kala yeni gördüm bu msjı , çok özel bir auran var şimdiden heyecan bastı
![]()
Çok şaçma kelimeler kullanmışsınızHem abla deyip hem görüşmek istemen açıkçası abesle iştigal oldu ; bu tarz bi soruya cvp bile vermeye tenezzül etmem ..