Çok özür dilerim, benim mesajı alıntıladınız sandım. Afedersin.Cevabım size değil ki bence siz anlamadınız
Çok özür dilerim, benim mesajı alıntıladınız sandım. Afedersin.Cevabım size değil ki bence siz anlamadınız
Aslında söylemek istediğim daha bir çok şey varda, o kadar yerin dibine sokmak istemiyorum. Günüm çok kötü geçti, maddi ve manevi olarak yıprandım. Maddi kısmı pek mühim değil.Nazik biri olduğunuz belli. Görüşme için de iyi bir otel odası tutarak özeninizi belli etmişsiniz.
Bence görüşmelerde ilk 15 dakikadaki intiba önemli, hadi diyelim 30 dakika...
Ancak her şeyin ötesinde biz keyifli vakit geçirmek için de belli bir bedel ödüyoruz.
Sizin yerinize konuşamam, ancak ben olsaydım 1 saatlik ücreti takdim eder, kendisini uğurlar ve başka bir görüşmeye geçerdim. Siz daha nazik davranmıssınız.
Geçmiş olsun.
Normalde olumsuz referans yazan biri değilim kesinlikle. O kadar absürd şeyler yaşadım ki, hiçbirini yazmadım. Ama artık bundan sonra yazacağım.
Olumsuz şeyler yaşamamak adına, görüşme yapmak istediğim hanımların özellikle referans kısmını dikkate alıp randevü talep ediyorum. @Alya Demirel hanımın referans kısmı gerçeği yansıttığını kesinlikle düşünmüyorum.
Salı akşamı @Alya Demirel hanım gözüme çarptı, zaten bir süredir görüyordum. Hemen wp üzerinden mesaj atıp, çarşamba günü öğlen 13.00 gibi, 3 saat için sözleştik. Yani dün.
Tavsiye için 3,4 tane otel önerdi.
Önerdiği otellere bakınca hiçbirini beğenmedim. Ataköy sheradon'nın en lüks odasını tuttum. Kendisi de teşekkür etti zaten. Herneyse, görüşmeye yarım saat geç geldi, Çok normal ve sıradan karşıladım. Sadece söylemek istedim. Olabilir yani trafik vs.
Sohbet muhabbete gelince, çok negatif sen konuşmadan konuşmuyor, zorla konuşuyormuş gibi bir hali var. Zaten ilk 1,5 saat böyle geçti.
Bu negatifliği kesinlikle benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hatta ilk 15. dakikada görüşmeyi sonlandırmayı düşündüm. Kırılmasın diye birşey demedim. Kendisinin benim için düşündüğü olumsuz bir neden varsa gerçekten bilmek isterim, neden böyle davrandı? Keşke kendisi sonlandırmak isteseydi falan.
Bİrde, ilk kez görüştüğüm hanımlara wp'den ulaşırken bütün bilgilerimi veriyorum, ne iş yaptığım, yaş vs. Gibi. Açık ve net. Ve bunu bütün hanımlarda görüyorum, görüşmenin başında ne iş yapıyorsun diye soruyorlar.
Tanıtım mesajını okumuyorsunuz galiba.
Neyse alya hanım ile ortamımız çok soğuk zaten, ben duşa gireyim dedi.
Duşa girip çıkması ve hazırlanması 30 dakika. Bakın gerçekten bunlar benim için hiç problem değil. Ben 5 saat görüşme alıp 2 seansta erken bitiren biriyim. Demek istediğim çok uyuşuk ve isteksiz!
Seans kısmına gelince, başlar başlamaz canım acıyor dedi, 2,3 kere daha canım acıyor deyince 15,20 saniyede haliyle bitirdim zaten. Hiç sorun değil, hazırlanıp gidebileceğini söyledim. Mastürbasyon yapayım istersen dedi, ama ben teşekkür ederim gerek yok hazırlan istersen dedim. Mastürbasyon için randevü almıyoruz
Bornozu giyip yan odaya geçerek bir sigara yaktı, birşey oldu diye tedirgin oldum, sürekli iyi misin diye soruyorum, "şurada 5 dakika oturayım geliyorum." Dedi.
Hİç konuşmuyor, cidden tedirgin oldum.
Bir süre yalnız kalman mı gerekiyor diye sordum. Birşeyler söyledi tam anlamadım ama geçer dedi.
Ücretin bir kısmını geri aldım bu arada.
Bunuda söylemekte fayda var.
@Alya Demirel hanımın kesinlikle bu işe uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok toy ve acemi. Hem kendisine de eziyet etmiş oluyor. Herşey para değil sonuçta. Kendi sağlığını hayatını düşünneyen biri, kesinlikle karşı tarafı hiç düşünmez. Empati kurma yeteneği yok yani.
Teşekkür ederim alya hanım.
Umarım istediğin üniversiteye gider, ve istedğin hayatı yaşarsın.![]()
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.Maalesef bu platformda da böyle tipler çok.
Para ve zaman ayırmanıza rağmen karşılığını alamamanız çok moral bozucu bir durum olmuş.
Ne saçma bir örmek bu arkadaşım Kıbrıs falan orda kızların çoğunun aracısi satıcısı var sesleri çıkamaz!! Olumlu olumsuz tabi olacak ama forumda ki bayanlar bireysel çalışan kişiler onlara gösterdiğin örnek yanlış! Ey arkadaş sende böyle forum bulmuşsun daha ne isteyip örnek veriyorsun!Arkadaşlar hepimizin amacı keyif ve haz almak değil mi? Dünya hayatına ara vermek,keyif verici bir molaya çıkmak değil mi? Elbette cevap evettir.Referans yazan kişiye teşekkür ederim.Forumun amacı güvenli ve kaliteli bir birliktelik geçirebileceğimiz pembişleri burada bize resim ve yazılarıyla göstermek.Tabii ki onlar da pembişlerin içini bilemez yazılan referanslara bakar.
Olumsuz referans yazmak ; net ve doğru ise forumun kalitesini artırır.Hem buraya yakışmayanlar hem de işini hakkıyla yapan pembişler birbirinden ayrılır.
İşini iyi yapmak istemeyen,ilgisiz,müşteriye önem vermeyen,kendi keyfine göre çalışmak isteyen bu kaliteli forumu kaybeder.Neyi kaybettiğini sonra anlar ama iş işten geçer.
Pembişler için şunu söyleyeceğim;
Sana gelen insan eğer Beyefendi ise;
Karşındaki insana saygı ol
Zaman çalmak için kurnazlık yapma
Seans kaçağı yapmaya çalışma
Savaşma seviş,profesyonel ol
Kıbrısta kadınlar karşısına kimin çıkacağını,etek traşı olmuş mu,yaşı büyük mü ,küçük mü,gelirken viski almış mı ,uzun seks mi kısa seks mi yapıyor bunları bilmiyor Ama işini en iyi şekilde yapıyor.
Hem de ücretin çoğunu gece kulübü alıyor.
Ey Pembişler;
Siz böyle forum bulmuşsunuz Allah tan daha ne istiyorsunuz?
Onlar kadın değil mi? İnsan değil mi? Daha fazla tartışmam.Güzel bir forum bulmuşum.Ne saçma bir örmek bu arkadaşım Kıbrıs falan orda kızların çoğunun aracısi satıcısı var sesleri çıkamaz!! Olumlu olumsuz tabi olacak ama forumda ki bayanlar bireysel çalışan kişiler onlara gösterdiğin örnek yanlış! Ey arkadaş sende böyle forum bulmuşsun daha ne isteyip örnek veriyorsun!
Senin tarifine göre robot ! Elmayla armutu karıştırmayın artık! Burası Türkiye sosyal forumOnlar kadın değil mi? İnsan değil mi?
Abartma istersen. Memleket sorunu haline getirmeye gerek yok.Arkadaşlar hepimizin amacı keyif ve haz almak değil mi? Dünya hayatına ara vermek,keyif verici bir molaya çıkmak değil mi? Elbette cevap evettir.Referans yazan kişiye teşekkür ederim.Forumun amacı güvenli ve kaliteli bir birliktelik geçirebileceğimiz pembişleri burada bize resim ve yazılarıyla göstermek.Tabii ki onlar da pembişlerin içini bilemez yazılan referanslara bakar.
Olumsuz referans yazmak ; net ve doğru ise forumun kalitesini artırır.Hem buraya yakışmayanlar hem de işini hakkıyla yapan pembişler birbirinden ayrılır.
İşini iyi yapmak istemeyen,ilgisiz,müşteriye önem vermeyen,kendi keyfine göre çalışmak isteyen bu kaliteli forumu kaybeder.Neyi kaybettiğini sonra anlar ama iş işten geçer.
Kıbrısta kadınlar karşısına kimin çıkacağını,etek traşı olmuş mu,yaşı büyük mü ,küçük mü,gelirken viski almış mı ,uzun seks mi kısa seks mi yapıyor bunları bilmiyor Ama işini en iyi şekilde yapıyor.
Ey Pembişler;
Keyfin daim olsun,evet biraz abartmışım,inşallah eğlenceli programların da olur, sağlik olsunAbartma istersen. Memleket sorunu haline getirmeye gerek yok.
Amaç sadece, pembişleri tanımak vs.
Yoksa yaşadığım olay çokta mühim değil.
Ya karışmıyım karışmıyım diyorum kendimi tutamıyorumArkadaşlar hepimizin amacı keyif ve haz almak değil mi? Dünya hayatına ara vermek,keyif verici bir molaya çıkmak değil mi? Elbette cevap evettir.Referans yazan kişiye teşekkür ederim.Forumun amacı güvenli ve kaliteli bir birliktelik geçirebileceğimiz pembişleri burada bize resim ve yazılarıyla göstermek.Tabii ki onlar da pembişlerin içini bilemez yazılan referanslara bakar.
Ey Pembişler;
Saygı duyuyorum düşüncelerinize bu yüzden yazımı kaldırdım,iyi forumlarYa karışmıyım karışmıyım diyorum kendimi tutamıyorumBu insanlar robot mu bu açılan referanstan bağımsız konuşuyorum sizin yaptığınız işte ters giden birşey olduğunda veya üzücü bir haber alsanız aynı şekilde çalışabiliyor musunuz. Empati kurun ya zor değil. Ki forumdaki pembişleri bu şekilde yaftalamanızı ve kıyaslama yapma şekliniz de benim kendi düşüncem yanlış.
Ares sana yazmamış bir üstteki arkadaşa cevap vermişOlumlu referansım olmadığını nereden çıkardınız?
Ayrıca yaş konusu ne alaka. Yaş ile ilgili bir detay verdiğimi hatırlanıyorum. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Evet öyle olmuş, biraz benim mallığıma geldiAres sana yazmamış bir üstteki arkadaşa cevap vermiş![]()
Tşekkür ederim.Geçmiş olsun. Bazen böyle şeyler olur önüne bak hayat dewam ediyor.
İlla bir cevap gelir onu da dinleriz ama tatsızlık olmuş bellii
Alya hanımdan cevap gelmezse dediğiniz çok doğru, aynı fikirdeyim açıkcası. Teşekkür ederim.Adminlere ufak bir tavsiyem var. Olumsuz/nötr açılan referanslara adminler ve konunun muhatapları hariç mesaj yazılmasını engelleyecek bir geliştirme çok faydalı olur. Aksi durumda iş arap saçına dönüyor ve forumda konuya taraf olmayanlar arasında bile gereksiz gerginlik çıkıyor. Bana işe yarar bir fikir gibi geliyor.
Yıllardır gözlemlediğim durumlar sonucunda vardığım bir sonuç. Tâbi değerlendirme ve takdir forum yönetimde.Alya hanımdan cevap gelmezse dediğiniz çok doğru, aynı fikirdeyim açıkcası. Teşekkür ederim.
Olumsuz konuları kilitliyorlar deniyor sonra kısa bir süre gerginlik olmaması için denemiştik. Kuşlu sitede ses odalarına kadar düşmüştük diktatörler diyeAdminlere ufak bir tavsiyem var. Olumsuz/nötr açılan referanslara adminler ve konunun muhatapları hariç mesaj yazılmasını engelleyecek bir geliştirme çok faydalı olur. Aksi durumda iş arap saçına dönüyor ve forumda konuya taraf olmayanlar arasında bile gereksiz gerginlik çıkıyor. Bana işe yarar bir fikir gibi geliyor.
öncelikle en sonda söylediğin iyi dileklerin için teşekkür ederim.Normalde olumsuz referans yazan biri değilim kesinlikle. O kadar absürd şeyler yaşadım ki, hiçbirini yazmadım. Ama artık bundan sonra yazacağım.
Olumsuz şeyler yaşamamak adına, görüşme yapmak istediğim hanımların özellikle referans kısmını dikkate alıp randevü talep ediyorum. @Alya Demirel hanımın referans kısmı gerçeği yansıttığını kesinlikle düşünmüyorum.
Salı akşamı @Alya Demirel hanım gözüme çarptı, zaten bir süredir görüyordum. Hemen wp üzerinden mesaj atıp, çarşamba günü öğlen 13.00 gibi, 3 saat için sözleştik. Yani dün.
Tavsiye için 3,4 tane otel önerdi.
Önerdiği otellere bakınca hiçbirini beğenmedim. Ataköy sheradon'nın en lüks odasını tuttum. Kendisi de teşekkür etti zaten. Herneyse, görüşmeye yarım saat geç geldi, Çok normal ve sıradan karşıladım. Sadece söylemek istedim. Olabilir yani trafik vs.
Sohbet muhabbete gelince, çok negatif sen konuşmadan konuşmuyor, zorla konuşuyormuş gibi bir hali var. Zaten ilk 1,5 saat böyle geçti.
Bu negatifliği kesinlikle benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hatta ilk 15. dakikada görüşmeyi sonlandırmayı düşündüm. Kırılmasın diye birşey demedim. Kendisinin benim için düşündüğü olumsuz bir neden varsa gerçekten bilmek isterim, neden böyle davrandı? Keşke kendisi sonlandırmak isteseydi falan.
Bİrde, ilk kez görüştüğüm hanımlara wp'den ulaşırken bütün bilgilerimi veriyorum, ne iş yaptığım, yaş vs. Gibi. Açık ve net. Ve bunu bütün hanımlarda görüyorum, görüşmenin başında ne iş yapıyorsun diye soruyorlar.
Tanıtım mesajını okumuyorsunuz galiba.
Neyse alya hanım ile ortamımız çok soğuk zaten, ben duşa gireyim dedi.
Duşa girip çıkması ve hazırlanması 30 dakika. Bakın gerçekten bunlar benim için hiç problem değil. Ben 5 saat görüşme alıp 2 seansta erken bitiren biriyim. Demek istediğim çok uyuşuk ve isteksiz!
Seans kısmına gelince, başlar başlamaz canım acıyor dedi, 2,3 kere daha canım acıyor deyince 15,20 saniyede haliyle bitirdim zaten. Hiç sorun değil, hazırlanıp gidebileceğini söyledim. Mastürbasyon yapayım istersen dedi, ama ben teşekkür ederim gerek yok hazırlan istersen dedim. Mastürbasyon için randevü almıyoruz
Bornozu giyip yan odaya geçerek bir sigara yaktı, birşey oldu diye tedirgin oldum, sürekli iyi misin diye soruyorum, "şurada 5 dakika oturayım geliyorum." Dedi.
Hİç konuşmuyor, cidden tedirgin oldum.
Bir süre yalnız kalman mı gerekiyor diye sordum. Birşeyler söyledi tam anlamadım ama geçer dedi.
Ücretin bir kısmını geri aldım bu arada.
Bunuda söylemekte fayda var.
@Alya Demirel hanımın kesinlikle bu işe uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok toy ve acemi. Hem kendisine de eziyet etmiş oluyor. Herşey para değil sonuçta. Kendi sağlığını hayatını düşünneyen biri, kesinlikle karşı tarafı hiç düşünmez. Empati kurma yeteneği yok yani.
Teşekkür ederim alya hanım.
Umarım istediğin üniversiteye gider, ve istedğin hayatı yaşarsın.![]()