gecelik program yapmıyorum zaten canımTeşekkürler Kıymetli açiklamalarınız için bende gecelik program yapacaktım... Vazgeçtim....

gecelik program yapmıyorum zaten canımTeşekkürler Kıymetli açiklamalarınız için bende gecelik program yapacaktım... Vazgeçtim....
amacınız beni yerin dibine mi sokmaktı? sizin adınıza ben utandım çünkü hayatta bence daha değerli amaçlar edinmelisiniz. kısacası çok çocuksu bi amaçAslında söylemek istediğim daha bir çok şey varda, o kadar yerin dibine sokmak istemiyorum. Günüm çok kötü geçti, maddi ve manevi olarak yıprandım. Maddi kısmı pek mühim değil.
açılan konuyu gördüğümde taksideydim ve daha önce 3 4 kere düzenli olarak görüştüğüm birinin yanına gidiyordum. bu yüzden müsait olmayı bekledim. sıkıcı olsaydım herhalde bir kişi tarafında defalarca tercih edilmezdim diye düşünüyorum.Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Görüşme boyu hep kendimde hata aradım.. Alya hanımın geri dönüşünü bekliyoruz bakalım. Tenezzül ederse.![]()
bu arada konuyu ilk yazdığınızda başlığı büyük harflerle yazmanız dikkatimi çekmişti sonradan fark ettim ki değiştirmişsiniz kurallara yeterince bilmediğiniz zaten anlaşılıyor burdanNormalde olumsuz referans yazan biri değilim kesinlikle. O kadar absürd şeyler yaşadım ki, hiçbirini yazmadım. Ama artık bundan sonra yazacağım.
Olumsuz şeyler yaşamamak adına, görüşme yapmak istediğim hanımların özellikle referans kısmını dikkate alıp randevü talep ediyorum. @Alya Demirel hanımın referans kısmı gerçeği yansıttığını kesinlikle düşünmüyorum.
Salı akşamı @Alya Demirel hanım gözüme çarptı, zaten bir süredir görüyordum. Hemen wp üzerinden mesaj atıp, çarşamba günü öğlen 13.00 gibi, 3 saat için sözleştik. Yani dün.
Tavsiye için 3,4 tane otel önerdi.
Önerdiği otellere bakınca hiçbirini beğenmedim. Ataköy sheradon'nın en lüks odasını tuttum. Kendisi de teşekkür etti zaten. Herneyse, görüşmeye yarım saat geç geldi, Çok normal ve sıradan karşıladım. Sadece söylemek istedim. Olabilir yani trafik vs.
Sohbet muhabbete gelince, çok negatif sen konuşmadan konuşmuyor, zorla konuşuyormuş gibi bir hali var. Zaten ilk 1,5 saat böyle geçti.
Bu negatifliği kesinlikle benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hatta ilk 15. dakikada görüşmeyi sonlandırmayı düşündüm. Kırılmasın diye birşey demedim. Kendisinin benim için düşündüğü olumsuz bir neden varsa gerçekten bilmek isterim, neden böyle davrandı? Keşke kendisi sonlandırmak isteseydi falan.
Bİrde, ilk kez görüştüğüm hanımlara wp'den ulaşırken bütün bilgilerimi veriyorum, ne iş yaptığım, yaş vs. Gibi. Açık ve net. Ve bunu bütün hanımlarda görüyorum, görüşmenin başında ne iş yapıyorsun diye soruyorlar.
Tanıtım mesajını okumuyorsunuz galiba.
Neyse alya hanım ile ortamımız çok soğuk zaten, ben duşa gireyim dedi.
Duşa girip çıkması ve hazırlanması 30 dakika. Bakın gerçekten bunlar benim için hiç problem değil. Ben 5 saat görüşme alıp 2 seansta erken bitiren biriyim. Demek istediğim çok uyuşuk ve isteksiz!
Seans kısmına gelince, başlar başlamaz canım acıyor dedi, 2,3 kere daha canım acıyor deyince 15,20 saniyede haliyle bitirdim zaten. Hiç sorun değil, hazırlanıp gidebileceğini söyledim. Mastürbasyon yapayım istersen dedi, ama ben teşekkür ederim gerek yok hazırlan istersen dedim. Mastürbasyon için randevü almıyoruz
Bornozu giyip yan odaya geçerek bir sigara yaktı, birşey oldu diye tedirgin oldum, sürekli iyi misin diye soruyorum, "şurada 5 dakika oturayım geliyorum." Dedi.
Hİç konuşmuyor, cidden tedirgin oldum.
Bir süre yalnız kalman mı gerekiyor diye sordum. Birşeyler söyledi tam anlamadım ama geçer dedi.
Ücretin bir kısmını geri aldım bu arada.
Bunuda söylemekte fayda var.
@Alya Demirel hanımın kesinlikle bu işe uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok toy ve acemi. Hem kendisine de eziyet etmiş oluyor. Herşey para değil sonuçta. Kendi sağlığını hayatını düşünneyen biri, kesinlikle karşı tarafı hiç düşünmez. Empati kurma yeteneği yok yani.
Teşekkür ederim alya hanım.
Umarım istediğin üniversiteye gider, ve istedğin hayatı yaşarsın.![]()
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Detaylarınız mükemmel, ben bu kadar ince girmemiştim. Madem öyle bizde detaya girelimöncelikle en sonda söylediğin iyi dileklerin için teşekkür ederim.
daha önce aynı kişi tarafından iki kere otelde beklerken ekildiğini yazmayıp bana bunu yazman garip geldi bana.
otel önerilerim genelde uygun fiyatlı ancak temiz yerlerdir. herkesin maddi imkanını bilemediğim için lüks yerler önermiyorum. size de söylediğim gibi bunlar sadece öneriydi. Ben yine sizin tercih ettiğiniz yere de gelirim.
30 dakika değil 18 dakika geciktim. sebebini sorsaydınız açıklardım. taksici ben telefonla ilgilenirken yolu uzattı ve prezervatif almak için iki yere uğrardım ama yoktu alamadım daha fazla gecikmemek için yanınıza geldim.
ben yaşım gereği zaten çok enerjik biriyim sıkıcı olduğumu söyleyen olmadı aksine hep güzel enerjime iltifat alırım. ayrıca sıkıcı ve negatif sohbeti olan biriyle 1.5 saat sohbet edilemez. bana seyahat ettiğiniz yerleri anlattınız yorum yaptım ve dinlendim. Bu sebeple söylediğinize kesinlikle katılmıyorum.
bana gün içinde çok kişi yazıyor her yazılan detayı aklımda tutmam mümkün değil. ancak geldiğimde sohbeti başlatmak için hal hatır sormanın ardından bu soruyu sorarım. Bu sizin tanıtım konunuzu okumadığımız anlamına gelmiyor.
yine süre hakkında bi hatanız var olayları çok çarpıtmışsınıza.
barttınız gibi duş sürem 30 dakika değildi. temizliğime dikkat eden biriyim havalar soğuk olmasına rağmen belki terlemişimdir diye duş jeli sürüyorum çıkıyorum (yazdıklarınızda dışarı bu kadar detay verme gereği duyuyorum)
İstediğin taytı getirmiştim onu giyip yanına geldim.
penisiniz fazlasıyla büyüktü (prezervatifi taktığımda yarısına kadar gelebildi) benim vajinamda dar. bu yüzden canım çok acıdı ve ben 2 3 kere acıyor dememe rağmen durmadınız. şarap kokusundan rahatsız olduğumu siz bana ikram ettiğinizde size söyledim siz içtiğiniz halde öpüşürken rahatsızlığımı belli etmedim. ayrıca görüşmeyi bitirip hiç sorun değil diyorsanız neden olumsuz referans yazdınız. ben kendimi kötü hissettiğim için alternatif sunmak istedim oral yapabilirim dedim. (mastürbasyon değil)
yan odaya geçtim canım acıyordu sigara içip kendime gelmeyi bekledim. o halde konuşmak istemedim. ve bunun açıklamasını da yaptım anlaşılmayacak bi durum olmaması adına.
3 saat anlaştık ama ben 2 saat durduğum için 2 saat ücreti alıcağımı belirttim. siz 1 saat ücreti koymuşsunuz. (çıktığım zaman fark ettim) ancak bunu dile getirmedim bile. ücreti eksik koymanız zaten hoş bi durum değildi.
bu işe uygun olup olmadığıma siz karar veremezsiniz 1 senedir burdayım ve söylediniz kadar toy olduğumu düşünmüyorum.
Kendime eziyet ettiğimi neye dayanarak söylediğinizi anlamadım ama canım acıdığı halde bi süre dayandığımı söylüyorsanız haklısınz buna dayanmak zorunda değilim.
kendi sağlığıma dikkat etmiyor olsaydım sık sık jinekoloğa gidip kontrollerimi yaptırmazdım. testlerimi yaptırmazdım. sonuçlarımı isteyene gösterebilirim. ayrıca benim sağlığımın karşı tarafı olumsuz bir etkisi olmadığı sürece kişiyi ilgilendirmez.
empati kurma yeteneğimle sağlığımın arasındaki bağı kuramadığım için yorum yapamıyorum buna.
olayları fazlasıyla çarpıtmışsınız. gerçeği tam anlamıyla yansıtmıyor.
iyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim canım![]()
40+ sınır koymamın sebebi kesinlikle görsellik değil ve 45+ diye değiştirmiştim. benim açımdan yaşadığım çok kötü bi deneyim yüzünden koyulan bi sınır. olayı da burda anlatmak istemiyorum açıkçası. ve görüşmelerimde karşı tarafın beklentilerine dikkat ederek ona hitap edicek şekilde konular açıp konuşuyorum görüşmeyi ona göre yapıyorum. ilk başta karşı tarafı analiz ederim kısaca. yani siz bana hitap etmeseniz bile ben elimden geldiği kadar karşı tarafa hitap etmeye çalışıyorum.Herkes profesyonel olamaz, genç çıtır birinden bunu zaten beklemek saçma olur. Profesyonellik bekliyorsan, yaş aralığını büyütmek lazım. Özellikle 40+ sınır koyan biri görselliğe çok önem veriyordur, işi sadece para için profesyonelce yapmadığının en büyük göstergesi bu kriteridir. Yani robot bir partner değil.
Çıtır seçiyorsan ona hitap etmelisin ki mutlu etsin, olay tamamen burda.
İnsanız, ne kadar çabalasakta görsellik arzuyu etkiler. Seçen biz olsakta, bunu göz önünde bulundurmak lazım.40+ sınır koymamın sebebi kesinlikle görsellik değil ve 45+ diye değiştirmiştim. benim açımdan yaşadığım çok kötü bi deneyim yüzünden koyulan bi sınır. olayı da burda anlatmak istemiyorum açıkçası. ve görüşmelerimde karşı tarafın beklentilerine dikkat ederek ona hitap edicek şekilde konular açıp konuşuyorum görüşmeyi ona göre yapıyorum. ilk başta karşı tarafı analiz ederim kısaca. yani siz bana hitap etmeseniz bile ben elimden geldiği kadar karşı tarafa hitap etmeye çalışıyorum.
canım otel konusunda dediğim gibi ben herkesin maddi imkanını bilmiyorum. önerdiğim yerler fiyat performansı olan yerler ve hepsinden çok kez görüşme yaptım düzenli görüştüğüm kişilerle ben söylemeden aynı yere rezervasyon yapıyorlar. ancak tabiki siz beğenmek zorunda değilsiniz ben sadece önerdim. ve benim dediğim yerlerde görüşme yapsaydık hepsinin çok yakınında tekel bayii var ordan prezervatif alırdım sizin tercih ettiğiniz yerin yakınında bunu alabileceğim hiçbir yer yoktu en yakında bi benzinlik vardı ama oraya gidip gelseydim daha geç kalırdım.Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Detaylarınız mükemmel, ben bu kadar ince girmemiştim. Madem öyle bizde detaya girelim
Otel konusuna hiç girmiyorum tercih konusunda bence çok haklıyım.
Otel yöneticisi ile birebir wp üzerinden konuşmak zorunda değilim, çünkü önerdiğiniz otellerin hiçbirinde online rez. Yok.
Ve ayrıca bu mesajı da sizin yazdığınızı düşünmüyorum, çünkü bu potansiyelde biri değilsiniz, karşımda iki cümle kuramadınız, sırf konu olsun diye kendi işimden, gezdiğim yerlerden, hobilerimden falan bahsettim ama hiç ilgilenmediniz. Yapma gülücükle ve saçma sapan cevaplarla geçiştirdiniz..
18 dk. Mükemmel bir detay. Cidden 18 dk mı?
Taksiyle girdiğiniz herhangi bir konu, muhabbet beni zerre ilgilendirmez. Kondom olmadığını önceden söyleseydiniz ben ayarlardım. Allahtan otel düşünmüşte 2 adet condom bırakmış. Sizin tavsiye ettiğiniz otele gitseydik bunuda bulamayacaktık. Otel konusunda bayağı bir haklıymışım.
Ve iş seansa gelince bana getirden condom sipariş vermemi söylediniz.
Sheraton otele de getirin gelmesi hani ne bileyim çok garip. Hoş karşılanmaz. Gülerler adama. Yine de birşey demedim. Bana pek hoş gelmedi.
Hem getir kueyeden gelmesi 2 saat sürer. Kuryenin kondom getirmesini mi bekleyelim
Bunun dışında, otelin nezaketen bıraktığı bir kadeh şarap vardı, sizede sordum içermisiniz diye, 1,5 saat süren muhabbette şarabın kokusu kalacağını pek düşünmüyorum. Özellikle ağzımı çalkaladım zaten. Bunu sorun etmeniz pek inandırıcı değil, bahane gibi geldi bana.
Duş konusuna madem o kadar detay ve önem veriyorsunuz, poponuz da garip bir cisim vardı, siz utanmayın diye hiçbir şey söylemedim.
Temizlik konusuna bayağı önem veriyorsunuz belli, üzerinize 15 dk su tutup çıkmışsınız.
Ücrere gelince, ben bu konuya hiç girmedim. Fazla bile verdiğimi düşünüyorum. 3 saat için anlaşmıştık yani 8 bin. 2 saat falan kaldınız ki bunun yüzde 90'ı boş, sohbet muhabbet. Yarısını yani 4 bini geri aldım. Şu yaşadıklarıma çok bile, başkası olsa inan bana hiç vermez.
İyi ozaman gel otur, ye iç sohbet et hiç birşey olmadan 2 saat ücreti al. 4 bini al başına koy bence
Sizin için otele ödediğim ücreti, zaman kaybını ve manevi değeri saymıyorum bile.
Yapınız gereği hiçte enerjik falan değilsiniz, hatta enerjinizi yüksek tutmak için ben çabaladım. Aksini iddiaa edemezsin.
Hakkında özelden gelen mesajlar var.
Ve hepsi çok haklısın diyor.
Kendi sağlığınıza ve hayatınıza cidden dikkat etmiyorsunuz, benim size öneride bulunduğum kadar.
Kaburgalarınızdan ameliyat olduğunuzu söylediniz, bayağı ciddi bir ameliyat, platin falan var hatta.
Şu yazdığım olumsuz referans noktası virgülüne kadar kesinlikle çok çok doğru. konuyu saptırnıyorum.
Burada forumdaşlara bilgi veriyorum.
Yine ve yine söylüyorum, bu sektöre zerre uygun değilsiniz. Karakteriniz ve sağlığınız uygun değil zeten.
Teşekkür ederim..![]()