• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ELİSA
  • ELİSA | Referanslarım
  • Böyle şeyler yapmayin
  • Olumsuz Görüşme Böyle şeyler yapmayin

Olumsuz Görüşme referansıdır.
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    9,150
    Tanıtım Konusu Referansları
    @Elisaa hanim ile yaklaşık 8 ay önce tanıştım sorunsuz geçen ilk görüşmelerden sonra ilave görüşmeler aldim. Kampanyasina dahil oldum. Ödemelerin yaklaşık yarısından fazlasını yaptim, daha sonraları finansal sorun yaşadığını söyledi ve yardımcı olmak için kalan ödemeleri de yaptım. Sorunlarda bundan sonra başladı. Kendisini görüşmeye getiremez oldum. Sürekli bı mazareti oluyordu.. Görüşmeler gerceklesmeyince Aralık ayı gibi iade istedim biraz süre tanıdım kendisine, fakat iade gerceklesmedi. Tekrar görüşme kararı aldık. Fakat aynı sorunlar devam etti. Randevu vermiyor, sürekli mazareti oluyordu.. 8 ayda 10 görüşmeyi tamamlayamadık. Otel Rezervasyonu yaptırıp gelmedi, incall randevusu verip gelmedi bunlarda cabası. İşim var deyip tek seansda görüşme sonlandırdıgida oldu. Eksik olanları telafi edicem dedi ama malesef geçen ay pat diye görüşmeler bitti dedi. Görüşmelerini eksik yaptığını anlatmaya calistim... Sorunun çözümü için arkadaşlarından destek istedim, hep beraber bir araya gelip, mesajlara beraber bakmayi önerdim, hatta arkadaşların mesajlara baksın onlar karar versin , onların kararı ikimiz içinde bağlayıcı olsun kısmını da onerdim. Bu görüşmelerede katılım saglamadi.
    Sonuç olarak anlaştığımiz görüşme adedi ve seanslar gerçekleşmedi.

Sevgili @Elisaa , eksik olan görüşmeleri tamamlayalım, görüşme yapmak istemiyorsan iade yapabilirsin. Her ikisinide yapmayacak isen, forum kurallarınin uygulanmasını talep edicem.

Konunun detaylari, admin ile paylaşılmıştir
    Gerçekten hayretler içerisin de açtığınız bu konuyu okuyorum. Tüm görüşmelerimi tamamladım ve içerisinde tamamlanmayan 1 görüşme olduğunu idda ediyorsunuz. Bakın görüşmemiz de ani bi durumdan dolayı sonlandırmak istedim ve görüşmeden ayrıldım. Siz de bunu kabul ettiğinizi söylediniz mesajlar bende de duruyor forum yönetimiyle paylaşacağım. Sizin görüşmeleriniz bitti benden 1 seans alacağınız kaldı ama size göre benim size 3 görüşme borcum var. Evet maddi olarak zor bi süreçte olabilirdim o zamanlar ama toplu kampanya almak sizin isteğiniz üzerine yapıldı. Görüşmelerin çoğun da benim de sizden alacağım vardı. Yani siz şuan da verdiğiniz paranın karşılığını almamış gibi, hiç görüşme yapılmamış ve ben sizi ötelemişim gibi, ayrıca eksik olan görüşmeler dediğiniz 1 seans bunun iadesini yapabilirim. Ama şuan burda lütfen ön ödemeyi almış ama sizinle ilgilenmemişim gibi davranmayın. Görüşmelerin çoğun da size ayak uydurdum ve sizi hiç kırmadım. Bu güne kadar görüştüklerim bilir kaprisli bir kadın değilim. Fakat 2 saatlik görüşmelerimiz de 20 dakika sohbet ediyorduk sanırım. Geri kalan süre içerisinde yatakta sizinle ilgileniyordum. Bunu inkar edemezsiniz. Olan mesajları forum yönetimiyle ben de paylaşacağım. Daha sonra payıma düşen iadeye hazırım. Ama herhangi bir alacak verecek varsa bu da 1 seanstır.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    11,074
    Görüşmelerin sade tutulmasında fayda görünüyorum. Ön ödeme mevzusu karmaşık. Birçok ön ödeme ise daha karmaşık. Görüşme ayarlanıp süresi içinde güzel vakit geçirmek zamparanın en nihai amacı olmalı. Sadelikten uzaklaştıkça iki taraf için de sorunlar çıkabiliyor.

İki tarafa da geçmiş olsun.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty ve bygece
    Durum
    Sosyal Coin
    5,959
    Gerçekten hayretler içerisin de açtığınız bu konuyu okuyorum. Tüm görüşmelerimi tamamladım ve içerisinde tamamlanmayan 1 görüşme olduğunu idda ediyorsunuz. Bakın görüşmemiz de ani bi durumdan dolayı sonlandırmak istedim ve görüşmeden ayrıldım. Siz de bunu kabul ettiğinizi söylediniz mesajlar bende de duruyor forum yönetimiyle paylaşacağım. Sizin görüşmeleriniz bitti benden 1 seans alacağınız kaldı ama size göre benim size 3 görüşme borcum var. Evet maddi olarak zor bi süreçte olabilirdim o zamanlar ama toplu kampanya almak sizin isteğiniz üzerine yapıldı. Görüşmelerin çoğun da benim de sizden alacağım vardı. Yani siz şuan da verdiğiniz paranın karşılığını almamış gibi, hiç görüşme yapılmamış ve ben sizi ötelemişim gibi, ayrıca eksik olan görüşmeler dediğiniz 1 seans bunun iadesini yapabilirim. Ama şuan burda lütfen ön ödemeyi almış ama sizinle ilgilenmemişim gibi davranmayın. Görüşmelerin çoğun da size ayak uydurdum ve sizi hiç kırmadım. Bu güne kadar görüştüklerim bilir kaprisli bir kadın değilim. Fakat 2 saatlik görüşmelerimiz de 20 dakika sohbet ediyorduk sanırım. Geri kalan süre içerisinde yatakta sizinle ilgileniyordum. Bunu inkar edemezsiniz. Olan mesajları forum yönetimiyle ben de paylaşacağım. Daha sonra payıma düşen iadeye hazırım. Ama herhangi bir alacak verecek varsa bu da 1 seanstır.
    Geçmiş olsun Elisa hanım arkadaş herhalde uyanıklık yapmaya çalışmış 1 seansmis demekki dediğiniz gibiyse kendisiyle 1 seans bile görüşeceğinizi düşünmüyorum artik bu konudan sonra tam karalistelik bu beyfendi,sizi resmen kötü gostermeye çalışmış siz bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty, Çağlaa ve Elisaa
    Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    Sevgili Elissa , ekte görsel mevcut. Bu tarihde 8 gorusme kaldığını yazmışız. 6 görüşme ücretinin tamamı ödenmiş. 5 görüşmenin de yarısı ödenmiş. 5 görüşme için kalan yarısı her görüşmede odenecekti. Tarih Aralık 2024. (2025 Mayıs ayı geldiğinde o 5 olan görüşmeyi 2ye düşürdün. Bu hesaba göre toplam 5 görüşme yapılmalı. Biz o tarihten sonra bir kez GOP da, 3 kez de incal da görüşme
    Öncelikle geçmiş olsun@ bygece kardeşim diyorum yaş olarak senden büyük olduğum için ,daha öncede burada veya diğer forumda böyle konular duydum lakin benim anlamadığım bir maviş neden bir eskort bayanın malı işleri ile ilgilenir (iyilikten maraz doğar) diye çok güzel sözlerimiz var seni tenzih ederek söylüyorum aynı malı sıkıntıya sen düşsen seni daha sonra sonra ödömen şartıyla 1 tane eskort kabul etsin bir daha bu hovardalık aleminde olursam namerdim sen iyi niyetli düşünmüş olabilirsin hepimiz insanız ok ,ama nerde ve kiminle olduğunu asla unutma bu ortamlar acımasız sonuç (yapmasaydın olur) hiç biri ne ailen nede akraban veya arkadaşın değil ,paranı vericen görüşmeni yapıcan bitti bir dahaki görüşmeye kadar tanmayacaksın
    Güzel kardesim mali işler falan değil 🤣🤣 bazı görüşmelerin yarısını odemistim, kalan kisminida görüşme başı ödeyecektim. Pembisin özel bir durumu oldu, kalanıni da öde durumu oldu. Yani kalan bakiyeyi ödeyip mevcut sorununun çözümüne yardımcı oldum...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    Sevgili Elissa , ekte görsel mevcut. Bu tarihde 8 gorusme kaldığını yazmışız. 6 görüşme ücretinin tamamı ödenmiş. 5 görüşmenin de yarısı ödenmiş. 5 görüşme için kalan yarısı her görüşmede odenecekti. Tarih Aralık 2024. (2025 Mayıs ayı geldiğinde o 5 olan görüşmeyi 2ye düşürdün. Bu hesaba göre bile toplam 5 görüşme yapılmalı. Biz o tarihten sonra bir kez GOP da, 3 kez de incal da görüşme yaptık. 1 görüşme eksik. Gopda yapilan görüşme de eksik seanslı... 3 seanslı görüşme sözlerinde var, istersen onları da paylasabilirim..

Ekli dosyalar

• IMG_20250608_213923.jpg
      IMG_20250608_213923.jpg
      81.6 KB · Görüntüleme: 0
    Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    arkadaş 8-10 görüşme parasını yollamanın amacı neydi? kızılaymısın sen? bana da 4-5 gecelik görüşme parası ver bizahmet.Bir kere gelmedi, otel tutturdu ekti daha ne diye uğraşıyorsun?
    Dostum sen meseleyi yanlış anlamışsın... Ödeme ekilmeden sonra değil, önce yapiliyor... Ekilme olunca iade istiyorum...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    1,160
    Geçmiş olsun.

Konu anlattığınız gibidir, değildir bilemiyorum. Hanımefendi kendi durumunu açıklamış zaten, belli ki bir mutabakat sorunu var ve umuyorum çözülür.

Öte yandan ben de erkesle aynı fikirdeyim, o yüzden tekrar söylemeyeceğim. Belli ki toplu ödemeyle avantajlı bir tarifeden faydalandınız ama riskleri de almış oluyorsunuz bir yerde. Şahsen benlik değil, ok diyene de bir şey diyemem.

Umuyorum mutabakat sağlanır.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty
    Durum
    Sosyal Coin
    9,150
    Sevgili Elissa , ekte görsel mevcut. Bu tarihde 8 gorusme kaldığını yazmışız. 6 görüşme ücretinin tamamı ödenmiş. 5 görüşmenin de yarısı ödenmiş. 5 görüşme için kalan yarısı her görüşmede odenecekti. Tarih Aralık 2024. (2025 Mayıs ayı geldiğinde o 5 olan görüşmeyi 2ye düşürdün. Bu hesaba göre bile toplam 5 görüşme yapılmalı. Biz o tarihten sonra bir kez GOP da, 3 kez de incal da görüşme yaptık. 1 görüşme eksik. Gopda yapilan görüşme de eksik seanslı... 3 seanslı görüşme sözlerinde var, istersen onları da paylasabilirim..
    Söylediğim gibi herhangi bir problem yok 2 saatlik bir görüşmenin 1 seansı gerçekleşmedi sadece

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-08-23-26-10-762_com.android.chrome-edit.jpg
      Screenshot_2025-06-08-23-26-10-762_com.android.chrome-edit.jpg
      73.8 KB · Görüntüleme: 0
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Çağlaa
    Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    Söylediğim gibi herhangi bir problem yok 2 saatlik bir görüşmenin 1 seansı gerçekleşmedi sadece
    Burada 1 görüşmeyi eksik yaptığını anlatıyorum. İlaveten GOP gorusmedinde bir seans eksik. İlaveten sürecin başında 3 seanslık görüşme sözün var onlarda eksik. Yani toplamda 4 seans eksik görüşme yaptın sevgili elisa.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    25,418
    Umarım bu konuda olumlu bir mutabakat sağlanır ama şu da bir gerçek ki bu saatten sonra olası bir görüşmede nasıl bir zevk alınır o da ayrı bir tartışma konusu

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Elisaa
    Durum
    Sosyal Coin
    10,423
    Bu ön ödeme olayı çok sakat. En fazla bir ikintane almak lazım. Pembislere de tavsiyem kazandığınız paranın kıymetini bilin rahat ve kolay kazanıyoruz diye her geleni harcamayın bak sonra böyle yanlış işlere dalıyorsunuz

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: ecemArslan
    Durum
    Sosyal Coin
    3,623
    @ADEN ile benzerini yaşadım, hoş bir kız ama böyle olması üzücü. Kızmıyorum ama bana ulaşır mısın @ADEN

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,079
    Buna verdiğin paralarla bi Tayland yapsaydın âlem nasıl oluyor öğrenirdiniz. Buradaki maviş arkadaşlara tavsiyemdir Tayland'da gidin buradan çok çok daha ucuza ve kaliteye. Bizim burdaki escların müteahhitlerden farkı yok
    Doğru diyorsun bence de gitmelisin ama dikkat et kadın görünümlü beylere denk gelme haaa birde aids olayı ve daha beterleri için dikkatlı ol🤗🤗

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: foncela, chtazgn ve Çağlaa
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    Burada 1 görüşmeyi eksik yaptığını anlatıyorum. İlaveten GOP gorusmedinde bir seans eksik. İlaveten sürecin başında 3 seanslık görüşme sözün var onlarda eksik. Yani toplamda 4 seans eksik görüşme yaptın sevgili elisa.

Ben bu tür konularda olabildiğince nötr kalmaya çalışıyorum kanıtlar gelene kadar.

Hocam açtığınız konuda öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki toplam ön ödeme alınmış da hiç görüşme sağlanamamış gibi, evet ücretini verdiyseniz hakkınızdır tabi ama yine de skor sayar gibi 1 seans eksik falan komik duruyor. Toplamda 4 seans zaten 1 görüşme ediyor gibi bir şey. Konunun algısıysa paranın tamamının alınıp hiçbir görüşmenin yapılmaması gibi. Sonraki mesajlarınız da olay tamamen değişmiş.

Elisa'yla daha önce görüştüm kişisel ilişkimi katmayacağım tabi ama o zaman ben de randevu almakta zorlanmıştım ikimiz için de bir türlü uygun denk getiremiyorduk.
    Herkes her zaman uygun olmayabiliyor. Görüşme esnasında gerçekten işi çıkmış da olabilir, sizle konuştuysa onay verdiyseniz o an gerisi ikinizin arasında.

Özetle; ilk mesajınız ve konunun devamındaki mesajınız algı olarak çok farklı. Umarım aranızda anlaşmaya varıp durumu düzeltirsiniz.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Human Being ve Çağlaa
    Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    Ben bu tür konularda olabildiğince nötr kalmaya çalışıyorum kanıtlar gelene kadar.

Hocam açtığınız konuda öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki toplam ön ödeme alınmış da hiç görüşme sağlanamamış gibi, evet ücretini verdiyseniz hakkınızdır tabi ama yine de skor sayar gibi 1 seans eksik falan komik duruyor. Toplamda 4 seans zaten 1 görüşme ediyor gibi bir şey. Konunun algısıysa paranın tamamının alınıp hiçbir görüşmenin yapılmaması gibi. Sonraki mesajlarınız da olay tamamen değişmiş.

Elisa'yla daha önce görüştüm kişisel ilişkimi katmayacağım tabi ama o zaman ben de randevu almakta zorlanmıştım ikimiz için de bir türlü uygun denk getiremiyorduk.
    Herkes her zaman uygun olmayabiliyor. Görüşme esnasında gerçekten işi çıkmış da olabilir, sizle konuştuysa onay verdiyseniz o an gerisi ikinizin arasında.

Özetle; ilk mesajınız ve konunun devamındaki mesajınız algı olarak çok farklı. Umarım aranızda anlaşmaya varıp durumu düzeltirsiniz.
    Arkadaşım neye onay vermişim ki, hanımı zaten görüşmeye getiremiyorum. iki seans görüşme için bir araya gelmişiz, ilk seans sonrası duşa giriyorum, çıktığında giyindigini görüyorum. Noldu neden giyiniyorsun diyorum. Nişanim var çıkmam lazım diyor. Ne yapmam lazım üstüne atlayıp gidemezsin mi demem lazım. Arkadaşım 8 aylik konu bu. Neyin algisindan bahsediyorsun. Ödeme yapılmış, görüşmeye getiremiyorum bu hanimi, geldiğinde eksik görüşme olmuş. 3 seanslık görüşme satmış onlar hic gerçekleşmemiş. Üstüne Bir görüşme eksik olmuş. (Aralık ayında 5 görüşme icin yarısını odemisim. Mayıs ayında onu iki görüşme ile kapatalım oluyor. ) . Aralık ayında Sorunlar başlayınca iade istiyorum. Herşey güllük gülistan olsa neden iade isteyeyim. O da yapsa iadeyi konu bitse miss. İade de olmuyor ki. Ödeme yapılmış, görüşme alamıyorum ne yapmam lazım. Bak ilk konuda ne yazmışım. Koyayım telefonu ortaya arkadaşların baksın onlar karar versin. Arkadaşların senin tarafinda, o kadar haklıyım ki bunu bile teklif ediyorum. Ama buna bile yanaşmıyor, daha ne yapayım ben.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,079
    Bu ön ödeme olayı çok sakat. En fazla bir ikintane almak lazım. Pembislere de tavsiyem kazandığınız paranın kıymetini bilin rahat ve kolay kazanıyoruz diye her geleni harcamayın bak sonra böyle yanlış işlere dalıyorsunuz
    Ön ödeme olayı riskli ve saçma değil mi sizce. Hayat planladığınız şekilde gitmez çünkü, hayatın bir planı vardır siz onu uygularsınız . 🤗🤗 bence yani

Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    @Elisaa hanim ile yaklaşık 8 ay önce tanıştım sorunsuz geçen ilk görüşmelerden sonra ilave görüşmeler aldim. Kampanyasina dahil oldum. Ödemelerin yaklaşık yarısından fazlasını yaptim, daha sonraları finansal sorun yaşadığını söyledi ve yardımcı olmak için kalan ödemeleri de yaptım. Sorunlarda bundan sonra başladı. Kendisini görüşmeye getiremez oldum. Sürekli bı mazareti oluyordu.. Görüşmeler gerceklesmeyince Aralık ayı gibi iade istedim biraz süre tanıdım kendisine, fakat iade gerceklesmedi. Tekrar görüşme kararı aldık. Fakat aynı sorunlar devam etti. Randevu vermiyor, sürekli mazareti oluyordu.. 8 ayda 10 görüşmeyi tamamlayamadık. Otel Rezervasyonu yaptırıp gelmedi, incall randevusu verip gelmedi bunlarda cabası. İşim var deyip tek seansda görüşme sonlandırdıgida oldu. Eksik olanları telafi edicem dedi ama malesef geçen ay pat diye görüşmeler bitti dedi. Görüşmelerini eksik yaptığını anlatmaya calistim... Sorunun çözümü için arkadaşlarından destek istedim, hep beraber bir araya gelip, mesajlara beraber bakmayi önerdim, hatta arkadaşların mesajlara baksın onlar karar versin , onların kararı ikimiz içinde bağlayıcı olsun kısmını da onerdim. Bu görüşmelerede katılım saglamadi.
    Sonuç olarak anlaştığımiz görüşme adedi ve seanslar gerçekleşmedi.

Sevgili @Elisaa , eksik olan görüşmeleri tamamlayalım, görüşme yapmak istemiyorsan iade yapabilirsin. Her ikisinide yapmayacak isen, forum kurallarınin uygulanmasını talep edicem.

Konunun detaylari, admin ile paylaşılmıştir
    Geçmiş olsun daha önce dediğiniz gibi beşer şaşar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-09-11-48-16-414_com.android.chrome-edit.jpg
      Screenshot_2025-06-09-11-48-16-414_com.android.chrome-edit.jpg
      91.3 KB · Görüntüleme: 0
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Hawkeye ve Çağlaa
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ELİSA
  • ELİSA | Referanslarım
  • Böyle şeyler yapmayin
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,733
    Yeni Üye