Gerçekten hayretler içerisin de açtığınız bu konuyu okuyorum. Tüm görüşmelerimi tamamladım ve içerisinde tamamlanmayan 1 görüşme olduğunu idda ediyorsunuz. Bakın görüşmemiz de ani bi durumdan dolayı sonlandırmak istedim ve görüşmeden ayrıldım. Siz de bunu kabul ettiğinizi söylediniz mesajlar bende de duruyor forum yönetimiyle paylaşacağım. Sizin görüşmeleriniz bitti benden 1 seans alacağınız kaldı ama size göre benim size 3 görüşme borcum var. Evet maddi olarak zor bi süreçte olabilirdim o zamanlar ama toplu kampanya almak sizin isteğiniz üzerine yapıldı. Görüşmelerin çoğun da benim de sizden alacağım vardı. Yani siz şuan da verdiğiniz paranın karşılığını almamış gibi, hiç görüşme yapılmamış ve ben sizi ötelemişim gibi, ayrıca eksik olan görüşmeler dediğiniz 1 seans bunun iadesini yapabilirim. Ama şuan burda lütfen ön ödemeyi almış ama sizinle ilgilenmemişim gibi davranmayın. Görüşmelerin çoğun da size ayak uydurdum ve sizi hiç kırmadım. Bu güne kadar görüştüklerim bilir kaprisli bir kadın değilim. Fakat 2 saatlik görüşmelerimiz de 20 dakika sohbet ediyorduk sanırım. Geri kalan süre içerisinde yatakta sizinle ilgileniyordum. Bunu inkar edemezsiniz. Olan mesajları forum yönetimiyle ben de paylaşacağım. Daha sonra payıma düşen iadeye hazırım. Ama herhangi bir alacak verecek varsa bu da 1 seanstır.@Elisaa hanim ile yaklaşık 8 ay önce tanıştım sorunsuz geçen ilk görüşmelerden sonra ilave görüşmeler aldim. Kampanyasina dahil oldum. Ödemelerin yaklaşık yarısından fazlasını yaptim, daha sonraları finansal sorun yaşadığını söyledi ve yardımcı olmak için kalan ödemeleri de yaptım. Sorunlarda bundan sonra başladı. Kendisini görüşmeye getiremez oldum. Sürekli bı mazareti oluyordu.. Görüşmeler gerceklesmeyince Aralık ayı gibi iade istedim biraz süre tanıdım kendisine, fakat iade gerceklesmedi. Tekrar görüşme kararı aldık. Fakat aynı sorunlar devam etti. Randevu vermiyor, sürekli mazareti oluyordu.. 8 ayda 10 görüşmeyi tamamlayamadık. Otel Rezervasyonu yaptırıp gelmedi, incall randevusu verip gelmedi bunlarda cabası. İşim var deyip tek seansda görüşme sonlandırdıgida oldu. Eksik olanları telafi edicem dedi ama malesef geçen ay pat diye görüşmeler bitti dedi. Görüşmelerini eksik yaptığını anlatmaya calistim... Sorunun çözümü için arkadaşlarından destek istedim, hep beraber bir araya gelip, mesajlara beraber bakmayi önerdim, hatta arkadaşların mesajlara baksın onlar karar versin , onların kararı ikimiz içinde bağlayıcı olsun kısmını da onerdim. Bu görüşmelerede katılım saglamadi.
Sonuç olarak anlaştığımiz görüşme adedi ve seanslar gerçekleşmedi.
Sevgili @Elisaa , eksik olan görüşmeleri tamamlayalım, görüşme yapmak istemiyorsan iade yapabilirsin. Her ikisinide yapmayacak isen, forum kurallarınin uygulanmasını talep edicem.
Konunun detaylari, admin ile paylaşılmıştir
Beğenenler: