Olumsuz Görüşme Böyle şeyler yapmayin

Olumsuz Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
11,124
Tabii ki satıyorlar ama prezervatifi takan sen olduğundan emin ol diyor arkadaş :)
Thailand'ı eleştirenler Lüksemburg'da falan yaşıyor sanırım. AIDS hastalığı en yaygın olarak Afrika ülkelerinden görülür. Thailand benim bildiğim kadarıyla Güney Asya'da bir ülke. Türkiye'de son dönemde Afrika ülkelerinden de düzensiz göçmen kabulü var. Yani adamı boşuna zorbalıyorsunuz. :) Gören de hepiniz tek eşlisiniz sanacak. Bu konularda kimse kimseye nazaran daha iyi konumda değil. Kampanya vb şeylerin cazibesine kapılmış arkadaş konuyu ödediği paralarla Avrupa'ya seyahat yapıp, orada pse seviyesinde deneyimler yaşayabilirdi diyelim? Olur mu:) Hollanda'yı da zorbalayamazsınız herhalde. Her anlamla Türkiye'den kat kat ilerde bir ülke:)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
59,239
Thailand'ı eleştirenler Lüksemburg'da falan yaşıyor sanırım. AIDS hastalığı en yaygın olarak Afrika ülkelerinden görülür. Thailand benim bildiğim kadarıyla Güney Asya'da bir ülke. Türkiye'de son dönemde Afrika ülkelerinden de düzensiz göçmen kabulü var. Yani adamı boşuna zorbalıyorsunuz. :) Gören de hepiniz tek eşlisiniz sanacak. Bu konularda kimse kimseye nazaran daha iyi konumda değil. Kampanya vb şeylerin cazibesine kapılmış arkadaş konuyu ödediği paralarla Avrupa'ya seyahat yapıp, orada pse seviyesinde deneyimler yaşayabilirdi diyelim? Olur mu:) Hollanda'yı da zorbalayamazsınız herhalde. Her anlamla Türkiye'den kat kat ilerde bir ülke:)
"She male" diyo arkadaşlar, arkana geçip 3 puan alır diyolar, daha açık anlatalım mı? ;)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria
Durum
Sosyal Coin
34,386
Thailand işte bir bakmışsın "Come on buddy it's my turn" demiş =)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,160
Hocam kimseyi zorbaladığım yok. Yazdığımı bir kez daha oku istersen, yazdığım konunun AIDS ile hiç ilgisi yok.

Ama madem ki "Lüxemburg'da mı yaşıyosun birader" dedin, orada yaşamıyorum ama sıklıkla yurt dışına çıkıyorum ve hemen her Avrupa ülkesinde tecrübelerim oldu. Aynen dediğin gibi, tek eşli değiliz. Çok güvendiğim ülkelerde çok berbat deneyimlerim de oldu, hiç ummadığım taş baş da yardı. Ama çok popüler olmasına rağmen Thailand bana hiç cazip gelmedi. Sebebi AIDS değil. Açık söylüyorum, ruhumun derinliklerine indiğimde homofobik bir yapım var ve bir kesme kasayla birlikte olma ihtimali beni çok irite ediyor ki Tahiland'da bu risk oldukça fazla.

Umuyorum daha açıklayıcı olabilmişimdir.

Beğenenler:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27,842
Üyeler
38,859
Konular
174,794
Yeni Üye