Bu sitede görüştüğünüz pembişler içinde , beklentilerinizden daha fazlasını karşılayan hangi pembiş oldu ?

Durum
Sosyal Coin
8,710
@ilbige
@Taksim Meltem
@Daisy
@Meltem
@TOMRİS
@Çağlaa

Şu an forumda bulunan bir çok hanımefendi ile görüştüm ve şu an forumda bulunan hanımefendiler üzerinden değerlendirme yaptım ..

Kompedan değilim değerlendirmem sadece beni bağlar görüşüyorum bir sürü bayan ile hâla görüşmeye devam edicem ama bu bayanlar kora , kor sevişen gerçekten işin hakkını veren “ görüşme anında bi üst level sevişme performansı “ veren bayanlar üstünü çize çize sadece benim şahsi görüşüm ; zira herkesin görüşmesi ve elektiriği farklıdır kimine bal , kaymak gelen kimine otlu çörek olur ..

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: house, TOMRİS, Arda1 ve 3 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
20,482
Tanıtım Konusu Referansları
@ilbige
@Taksim Meltem
@Daisy
@Meltem
@TOMRİS
@Çağlaa

Şu an forumda bulunan bir çok hanımefendi ile görüştüm ve şu an forumda bulunan hanımefendiler üzerinden değerlendirme yaptım ..

Kompedan değilim değerlendirmem sadece beni bağlar görüşüyorum bir sürü bayan hâla görüşmeye devam edicem ama bu bayanlar kora , kor sevişen gerçekten işin hakkını veren “ görüşme anında bi üst level sevişme performansı “ veren bayanlar üstünü çize çize sadece benim şahsi görüşüm ; zira herkesin görüşmesi ve elektiriği farklıdır kimine bal , kaymak gelen kimine otlu çörek olur ..
Sevgili moria, teşekkür ederim. ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tkurt3059 ve Moria
Durum
Sosyal Coin
41,210
Bu sitede görüştüğünüz pembişler içinde , beklentilerinizden daha fazlasını karşılayan hangi pembiş oldu ?
Benim açımdan bu sorunun cevabı @ilbige dir hicbir zaman zirve yok hep daha fazlası oluyor bir sonraki görüşmede yaşamayan ne bilsin yaşayanın unutması imkansız bana göre

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gaddarkerim, tkurt3059 ve tombalak
Durum
Sosyal Coin
19,785
Hepsinin ayrı unutulmazlari vardı
Simay hanım çok güzel ve tatlıydi
Gece hanım çok samimi ve sıcakkanlıydi
Buse hanım manken edasında özel biri
Şimal hanım aşırı tevazu,ilgili ve özel biriydi
İlk aklıma gelenler bunlar

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: tkurt3059 ve Gökçe
Durum
Sosyal Coin
56,297
Tanıtım Konusu Referansları
@ilbige
@Taksim Meltem
@Daisy
@Meltem
@TOMRİS
@Çağlaa

Kompedan değilim değerlendirmem sadece beni bağlar görüşüyorum bir sürü bayan ile hâla görüşmeye devam edicem ama bu bayanlar kora , kor sevişen gerçekten işin hakkını veren “ görüşme anında bi üst level sevişme performansı “ veren bayanlar üstünü çize çize sadece benim şahsi görüşüm ; zira herkesin görüşmesi ve elektiriği farklıdır kimine bal , kaymak gelen kimine otlu çörek olur ..
Teşekkürler jawsım özlendin 😚💖

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: tkurt3059 ve Moria
27,901
Üyeler
38,921
Konular
174,997
Yeni Üye