Sevgili moria, teşekkür ederim.@ilbige
@Taksim Meltem
@Daisy
@Meltem
@TOMRİS
@Çağlaa
Şu an forumda bulunan bir çok hanımefendi ile görüştüm ve şu an forumda bulunan hanımefendiler üzerinden değerlendirme yaptım ..
Kompedan değilim değerlendirmem sadece beni bağlar görüşüyorum bir sürü bayan hâla görüşmeye devam edicem ama bu bayanlar kora , kor sevişen gerçekten işin hakkını veren “ görüşme anında bi üst level sevişme performansı “ veren bayanlar üstünü çize çize sadece benim şahsi görüşüm ; zira herkesin görüşmesi ve elektiriği farklıdır kimine bal , kaymak gelen kimine otlu çörek olur ..
bebeğimsin
Kesinlikle ama kesinlikle @EDABu sitede görüştüğünüz pembişler içinde , beklentilerinizden daha fazlasını karşılayan hangi pembiş oldu ?
Eda hanım mı nasıl da fark etmemişim büyük eksiklik valla.Görüşmek dileğiyle![]()
Benim açımdan bu sorunun cevabı @ilbige dir hicbir zaman zirve yok hep daha fazlası oluyor bir sonraki görüşmede yaşamayan ne bilsin yaşayanın unutması imkansız bana göreBu sitede görüştüğünüz pembişler içinde , beklentilerinizden daha fazlasını karşılayan hangi pembiş oldu ?
teşekkürler
Seni ısırırım@TOMRİS Ankara için fiyatını güncellerken yükseklerden gitmiş olsa dahi kişilik ve mesleki üst düzey biridir
Teşekkürler jawsım özlendin@ilbige
@Taksim Meltem
@Daisy
@Meltem
@TOMRİS
@Çağlaa
Şu an forumda bulunan bir çok hanımefendi ile görüştüm ve şu an forumda bulunan hanımefendiler üzerinden değerlendirme yaptım ..
Kompedan değilim değerlendirmem sadece beni bağlar görüşüyorum bir sürü bayan ile hâla görüşmeye devam edicem ama bu bayanlar kora , kor sevişen gerçekten işin hakkını veren “ görüşme anında bi üst level sevişme performansı “ veren bayanlar üstünü çize çize sadece benim şahsi görüşüm ; zira herkesin görüşmesi ve elektiriği farklıdır kimine bal , kaymak gelen kimine otlu çörek olur ..