Ekilme En azından haber verin

• Konbuyu başlatan taro
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Görüşme randevusu alınmış ama görüşme taraflardan birisinin haber vermeden görüşmeye katılmamasından oluşan durumdur.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
14,851
Mağdur olan ispat edemiyor mağdur eden niye ispat etsin tanımıyorum der geçer.
Mağdur olan için konuşmaları saklamak riskli olabilir evli olabilir çünkü yada ekran görüntüsü alıp saklıyacak bir şekilde yada ayrı bir hat kullanıcak alternatif var ama her türlü risk içeriyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: taro ve gambit35
Durum
Sosyal Coin
5,959
Karşı tarafın Wp ayarlarini kontrol edin mesajlar silinecekse otomatik kanitiniz olmayacaksa iletişime gecmezsiniz olur biter.Ayrıca evlisiniz diyelim telefonda saklamayı düşünmüyorsunuz ekran goruntulerini vs.en azından mailinizde saklayın galeride tutmayın bı zahmette mail şifrenizi kimseyle paylaşmayın risk felan yok beyni iyi kullanmak önemli olan.

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
6,203
Karşı tarafın Wp ayarlarini kontrol edin mesajlar silinecekse otomatik kanitiniz olmayacaksa iletişime gecmezsiniz olur biter.Ayrıca evlisiniz diyelim telefonda saklamayı düşünmüyorsunuz ekran goruntulerini vs.en azından mailinizde saklayın galeride tutmayın bı zahmette mail şifrenizi kimseyle paylaşmayın risk felan yok beyni iyi kullanmak önemli olan.
Hocam o işler öyle olmuyor. Sen bekarsın galiba :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mr. V
Durum
Sosyal Coin
24,119
Niye olmasın hocam ben evli olsam karımın yanından ayrilmam partner aramam paramda kalır,yinede herkesin kendi bilcegi iş,eywalah sanada mutluluklar dilerim
Bekara boşamak ne kadar kolay dimi :) yok ama birgün eşin olursa o da her akşam her gün soluksuz sevişmek için can atacak zaten :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
6,473
Hocam o işler öyle olmuyor. Sen bekarsın galiba :)
Arkadaşlar bunun çözümü, ilgili sohbeti kilitliyorsunuz sonra o kilite de bir anahtar kelime belirliyorsunuz, whatsapp arama kısmına o kelime yazılmadıkça o sohbet asla görünmüyor, teşekkürler, internette ilgili videolar kaynaklar mevcut

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,936
Sanırım bir sorun var.ben de mesaj gönderdim mesajlara dönüş olmuyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,152
Ulaşamamanın değil randevu kısmının paylaşımını atman gerekiyor.
Abi ben neden cevap vermediklerini biliyorum Bayer abi sana özelden yazcam ama özel msj olayını göremedim bana sen özelden müsait olduğunda yazar mısın bana ordan konuşabilirmiyiz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
35,402
Abi ben neden cevap vermediklerini biliyorum Bayer abi sana özelden yazcam ama özel msj olayını göremedim bana sen özelden müsait olduğunda yazar mısın bana ordan konuşabilirmiyiz
Nickin üzerine basınca dm başlat çıkıyor.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,015
Ya hem bu forumda hem diğer forumumuzda, pembişe yaranmaya çalışan meriçlerden bir türlü kurtulamadık.
Adam mağduriyetini anlatmış, pembişten bir cevap bile gelmemiş, bazıları hala ispat istiyor. Ne yapsın adam, noter mi çağırsın?
onlar zannediyorlar ki bu sayede bedava görüşebilecekler :)
Her zaman para konuşur haberleri yok, parasız erkeği sadece annesi severç.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bywalker ve namertt0909
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27,874
Üyeler
38,896
Konular
174,911
Yeni Üye