Bende bekarım ama bu nasıl mantık, evliliği inşallah masraftan kaçmak için yapmazsınızBekarım hocam ama evli olsam niye masrafa maceralara gireyim eşim yanimda olsa her akşam her gün soluksuz sevişirdim![]()

Bende bekarım ama bu nasıl mantık, evliliği inşallah masraftan kaçmak için yapmazsınızBekarım hocam ama evli olsam niye masrafa maceralara gireyim eşim yanimda olsa her akşam her gün soluksuz sevişirdim![]()
Usta sınırsız seviş iste ne güzel o bikanlarin penisi kalkmıyor güçsüz insanlar o yüzden eşlerini tatmin edemiyorlar eşide haliyle soğur cinsellik bitme noktasına kadar gelir, yanlış mutsuz evlilik yapiyorlar,ilişkiden soguyorlar doğru eş olunca herşey farklı olur gözün karından baskasini görmez duygu dolu sevisirsin iki tarafta bıkmaz tabi gercek sevgi olacak deliler gibi o yüzden doğru evlilikler önemli, genelleme yapmak doğru olmaz.Bende bekarım ama bu nasıl mantık, evliliği inşallah masraftan kaçmak için yapmazsınız![]()
Hani bir yerden tutmaya çalışıyorum da yokUsta sınırsız seviş iste ne güzel o bikanlarin penisi kalkmıyor güçsüz insanlar o yüzden eşlerini tatmin edemiyorlar eşide haliyle soğur cinsellik bitme noktasına kadar gelir, yanlış mutsuz evlilik yapiyorlar,ilişkiden soguyorlar doğru eş olunca herşey farklı olur gözün karından baskasini görmez duygu dolu sevisirsin iki tarafta bıkmaz tabi gercek sevgi olacak deliler gibi o yüzden doğru evlilikler önemli, genelleme yapmak doğru olmaz.![]()
Hepsi olacak zaten demekki bazı kişilerde olmadığı için başka maceralara dalıyorlar bana tersHani bir yerden tutmaya çalışıyorum da yok. Bunun bıkmakla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evliliği sadece sevişmeye bağlamanız da tuhaf geldi
sevişmek hadi max 15. Dk sürsün sen o kişiyle bir ömür geçirceksin seviyor, birşeyler paylaşabiliyor, anlaşabiliyor veya bunun için çaba gösteriyor olmanız lazım diye düşünüyorum evli olanlar daha iyi bilir tabi de. Neyse referans konusunu çok dağıtmıyım.
Delikanlı, seni anlamaya çalışıp makul bir cevap da vermişim ama şu bakış açısı ve hadsizliğin karşısında yazık ettiğimi anladım.o bikanlarin penisi kalkmıyor güçsüz insanlar o yüzden eşlerini tatmin edemiyorlar
Önceki mesajında bana diyorsun bizim gibi umarım böyle işlere dusmezsin diye demekki sen düştün ki evli olduğun halde bu yollardasin demekki tatmin edemiyorsun keyif alsan zaten dusmezdin dimi? Zoruna niye gidiyor kabul etsene evliliğim basarisizde o yüzden buradayım de karının bundan haberi varmı? Birde edepten bahsediyorsun en son kişisin.Delikanlı, seni anlamaya çalışıp makul bir cevap da vermişim ama şu bakış açısı ve hadsizliğin karşısında yazık ettiğimi anladım.
Bence haddini aşan ifadelerden kaçın, zira kimin kimi nasıl tatmin ettiğini / edeceğini bilemezsin, dikkatli ol kelimelerini seçerken. Burası öyle ağzına geleni konuşabileceğin bir platform değil. Biraz edep..