• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • JESİCA
  • JESİCA | Referanslarım
  • En azından haber verin
  • Ekilme En azından haber verin

• Konbuyu başlatan taro
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 0:27
    Görüşme randevusu alınmış ama görüşme taraflardan birisinin haber vermeden görüşmeye katılmamasından oluşan durumdur.
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    5,959
    Bende bekarım ama bu nasıl mantık, evliliği inşallah masraftan kaçmak için yapmazsınız 😅
    Usta sınırsız seviş iste ne güzel o bikanlarin penisi kalkmıyor güçsüz insanlar o yüzden eşlerini tatmin edemiyorlar eşide haliyle soğur cinsellik bitme noktasına kadar gelir, yanlış mutsuz evlilik yapiyorlar,ilişkiden soguyorlar doğru eş olunca herşey farklı olur gözün karından baskasini görmez duygu dolu sevisirsin iki tarafta bıkmaz tabi gercek sevgi olacak deliler gibi o yüzden doğru evlilikler önemli, genelleme yapmak doğru olmaz.😀

Son düzenleme:
    Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,416
    Usta sınırsız seviş iste ne güzel o bikanlarin penisi kalkmıyor güçsüz insanlar o yüzden eşlerini tatmin edemiyorlar eşide haliyle soğur cinsellik bitme noktasına kadar gelir, yanlış mutsuz evlilik yapiyorlar,ilişkiden soguyorlar doğru eş olunca herşey farklı olur gözün karından baskasini görmez duygu dolu sevisirsin iki tarafta bıkmaz tabi gercek sevgi olacak deliler gibi o yüzden doğru evlilikler önemli, genelleme yapmak doğru olmaz.😀
    Hani bir yerden tutmaya çalışıyorum da yok 😅. Bunun bıkmakla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evliliği sadece sevişmeye bağlamanız da tuhaf geldi 😅 sevişmek hadi max 15. Dk sürsün sen o kişiyle bir ömür geçirceksin seviyor, birşeyler paylaşabiliyor, anlaşabiliyor veya bunun için çaba gösteriyor olmanız lazım diye düşünüyorum evli olanlar daha iyi bilir tabi de. Neyse referans konusunu çok dağıtmıyım.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    5,959
    Hani bir yerden tutmaya çalışıyorum da yok 😅. Bunun bıkmakla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evliliği sadece sevişmeye bağlamanız da tuhaf geldi 😅 sevişmek hadi max 15. Dk sürsün sen o kişiyle bir ömür geçirceksin seviyor, birşeyler paylaşabiliyor, anlaşabiliyor veya bunun için çaba gösteriyor olmanız lazım diye düşünüyorum evli olanlar daha iyi bilir tabi de. Neyse referans konusunu çok dağıtmıyım.
    Hepsi olacak zaten demekki bazı kişilerde olmadığı için başka maceralara dalıyorlar bana ters

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,856
    o bikanlarin penisi kalkmıyor güçsüz insanlar o yüzden eşlerini tatmin edemiyorlar
    Delikanlı, seni anlamaya çalışıp makul bir cevap da vermişim ama şu bakış açısı ve hadsizliğin karşısında yazık ettiğimi anladım.

Bence haddini aşan ifadelerden kaçın, zira kimin kimi nasıl tatmin ettiğini / edeceğini bilemezsin, dikkatli ol kelimelerini seçerken. Burası öyle ağzına geleni konuşabileceğin bir platform değil. Biraz edep..

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: John Deere, su27 ve Gökçe
    Durum
    Sosyal Coin
    5,959
    Delikanlı, seni anlamaya çalışıp makul bir cevap da vermişim ama şu bakış açısı ve hadsizliğin karşısında yazık ettiğimi anladım.

Bence haddini aşan ifadelerden kaçın, zira kimin kimi nasıl tatmin ettiğini / edeceğini bilemezsin, dikkatli ol kelimelerini seçerken. Burası öyle ağzına geleni konuşabileceğin bir platform değil. Biraz edep..
    Önceki mesajında bana diyorsun bizim gibi umarım böyle işlere dusmezsin diye demekki sen düştün ki evli olduğun halde bu yollardasin demekki tatmin edemiyorsun keyif alsan zaten dusmezdin dimi? Zoruna niye gidiyor kabul etsene evliliğim basarisizde o yüzden buradayım de karının bundan haberi varmı? Birde edepten bahsediyorsun en son kişisin.

Son düzenleme:
    Beğenenler:
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • JESİCA
  • JESİCA | Referanslarım
  • En azından haber verin
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,760
    Yeni Üye