• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Fake Fotoğraf Paylaşan Pembiş

Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    İnstagramdaki yabancı manken Hesabındaki fotoğrafları kendi suratını shoplayarak paylaşmak nedir.Bence bu bir hastalık.Açılan referansların gerçekliğinide sorgularım artık.Böylelerinin bence bu forumda işi yok dolandırıcılık bu.Umarım önlem alınır.Bütün fotoğrafları bu insta hesabından alınmış. @EYLEM

Ekli dosyalar

• IMG_3314.png
      IMG_3314.png
      104.5 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_3313.png
      IMG_3313.png
      129.7 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_3315.png
      IMG_3315.png
      128.1 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_3316.png
      IMG_3316.png
      128.1 KB · Görüntüleme: 0
    Durum
    Sosyal Coin
    19,074
    üstad kriminal inceleme yapmışsın bravo kendimi gördüm kendim gibi düşünen varmış dedirttiniz.
    Kime ne için hangi standartlara göre talep edip ücret ödeyelim çekilmez hal aldı zamparalık. Shoplu pozlarla kuşun gittiği yöne gitmek uçuruma gitme macerası yaşatacak.

Durum
    Sosyal Coin
    17,260
    İnstagramdaki yabancı manken Hesabındaki fotoğrafları kendi suratını shoplayarak paylaşmak nedir.Bence bu bir hastalık.Açılan referansların gerçekliğinide sorgularım artık.Böylelerinin bence bu forumda işi yok dolandırıcılık bu.Umarım önlem alınır.Bütün fotoğrafları bu insta hesabından alınmış. @EYLEM
    Arkadaşım sadece merakımdan soruyorum, sen bu hanımla görüşünde mi aynı kişi olmadığını anladım, yoksa görüşme yapmadan mi bu dedektifligi gerceklestirdin. E peki o referanslar neyin nesi 🤔🤔🤔

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty, canlıyayın ve Blackzagor
    Durum
    Sosyal Coin
    18,692
    Vallahi helal olsun hocam iyi fark ermişsin adminler en kısa sürede gerekeni yapacaktır o referansları yazanlarda neye göre yazdı

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kiosty, bywalker ve Obiwan
    Durum
    Sosyal Coin
    5,893
    Bu hanfendinin resimleri ile alakalı foruma ilk geldiği günden itibaren fake iddiaları vardı,yanlış hatırlamıyorsam kendiside bu iddiaları yalanlamış,hatta referans yazan birine bu resimlerle alakalı fake mi diye sormuştum hayır cevabı vermişti bu referansı yazan beyler niye yalan söylediler bu konunun araştırılması gerekir bence

Durum
    Sosyal Coin
    9,923
    Evet Adminler söz sizde?
    Acil cevap verilmesi gerekir
    Seninde emeğine sağlık kardeşim fotoğraflarda bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.
    Ama kardeşim sen modeli nasıl buldun
    Sherlock Holmes misin be adam 🤣

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: canlıyayın, Blackzagor ve Obiwan
    Durum
    Sosyal Coin
    7,242
    Hatırladığım kadarıyla referansların 2 si zaten yeni hesaptı, ancak benim fikrim şöyle, Eylem Hanım gerçek biri, yanlızca bu posttaki resimler fake. Çünkü bir ara X üzerinde fotoğrafları açıktı ve ben baktığımda, bu postta paylaşılan resimlerden farklı gibiydi. Ancak şu an X sayfası da gizlide yani o resimler artık görünmüyor.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Blackzagor ve Obiwan
    Durum
    Sosyal Coin
    7,242
    Hatırladığım kadarıyla referansların 2 si zaten yeni hesaptı, ancak benim fikrim şöyle, Eylem Hanım gerçek biri, yanlızca bu posttaki resimler fake. Çünkü bir ara X üzerinde fotoğrafları açıktı ve ben baktığımda, bu postta paylaşılan resimlerden farklı gibiydi. Ancak şu an X sayfası da gizlide yani o resimler artık görünmüyor.
    Düzeltme: Şu an tekrar X profili herkese açık duruma gelmiş.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Blackzagor
    Durum
    Sosyal Coin
    9,458
    O halde; "lifebysharondl" isimli insta hesabını şikayet edelim hep beraber. :D

Şaka bir yana, çok vahim bir durum bu. Yönetim ve iddianın muhatabı mutlak bir açıklama yapmalı.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Blackzagor
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    üstad kriminal inceleme yapmışsın bravo kendimi gördüm kendim gibi düşünen varmış dedirttiniz.
    Kime ne için hangi standartlara göre talep edip ücret ödeyelim çekilmez hal aldı zamparalık. Shoplu pozlarla kuşun gittiği yöne gitmek uçuruma gitme macerası yaşatacak.
    Hocam bi arkadaş az önce referanslarınsan birinde paylaşmış birtane fotoğrafını.Ben de hesabı bulup diğer fake fotoğraflarını buldun o insta hesabından.Gerçekten neye göre pembiş seçicez şaşırdık.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn ve Blackzagor
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Arkadaşım sadece merakımdan soruyorum, sen bu hanımla görüşünde mi aynı kişi olmadığını anladım, yoksa görüşme yapmadan mi bu dedektifligi gerceklestirdin. E peki o referanslar neyin nesi 🤔🤔🤔
    Hocam bi arkadaş az önce referansta paylaşmış bende girdim diğer fotoğraflarını buldum.Şükür görüşme yapmadım tam kamikaze olucakmış😅O referanslara zaten bi anlam veremiyorum gerçekliğini sorguluyorum.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn ve Blackzagor
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Bu hanfendinin resimleri ile alakalı foruma ilk geldiği günden itibaren fake iddiaları vardı,yanlış hatırlamıyorsam kendiside bu iddiaları yalanlamış,hatta referans yazan birine bu resimlerle alakalı fake mi diye sormuştum hayır cevabı vermişti bu referansı yazan beyler niye yalan söylediler bu konunun araştırılması gerekir bence
    İlk geldiğinde bende fake olduğunu düşündüm hatta yapay zekayla yapılmış gibi dedim içimden.Bi farkı yokmuş.Neden yalan söylerler bilemem çok tuhaf gerçekliğini tabiki sorgularım bu durumda.

Durum
    Sosyal Coin
    10,976
    Çok vahim bir durum gerçekten kimse kimseyi bu şekilde aldatmamalı. Genel olarak referansların gerçekliğini dile getirmesem de çünkü herkesin yaşadığı kendine diye dönüp geçiyordum ama bu başka seviye. Ayrıca pembişlerin de foruma katılabilmesi için referansa ihtiyaçları yokmu? elini kolunu sallıyan foruma katılamıyor sonuçta.

Durum
    Sosyal Coin
    9,458
    Bir tuhaf durum da; kendisi görüşme öncesi görüntülü arayarak teyit vermiyor muydu.
    Valla bilemedim.. Eğer söz konusu fotoğraflardakinden +/- 1 tık ise her türlü okeyim ben 😁

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: canlıyayın ve eduardo
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Ben de sizin gibi düşündüm ilk ama x te bu instadakş modelden başka kişilerinde fotoğrafları var hepsi başka

Beğenenler:
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,827
    Üyeler
    38,841
    Konular
    174,745
    Yeni Üye