Kadın şoka uğrar yapmayınO halde; "lifebysharondl" isimli insta hesabını şikayet edelim hep beraber.
Şaka bir yana, çok vahim bir durum bu. Yönetim ve iddianın muhatabı mutlak bir açıklama yapmalı.

Kadın şoka uğrar yapmayınO halde; "lifebysharondl" isimli insta hesabını şikayet edelim hep beraber.
Şaka bir yana, çok vahim bir durum bu. Yönetim ve iddianın muhatabı mutlak bir açıklama yapmalı.
Gerçekten çok vahim aciz ve komik bi durum.Bunu yapan insan sağlıklı bir birey olamaz.Tanıtımdaki bütün fotoğraflar o modele ait şaka gibi.Çok vahim bir durum gerçekten kimse kimseyi bu şekilde aldatmamalı. Genel olarak referansların gerçekliğini dile getirmesem de çünkü herkesin yaşadığı kendine diye dönüp geçiyordum ama bu başka seviye. Ayrıca pembişlerin de foruma katılabilmesi için referansa ihtiyaçları yokmu? elini kolunu sallıyan foruma katılamıyor sonuçta.
Ön ödeme alıyomuş arkadaş bi dene istersen hocam.Bize gerçek bi referans verBir tuhaf durum da; kendisi görüşme öncesi görüntülü arayarak teyit vermiyor muydu.
Valla bilemedim.. Eğer söz konusu fotoğraflardakinden +/- 1 tık ise her türlü okeyim ben![]()
Foruma alınan nasıl alınıyor hadi alındı referans verenler nasıl veriyor hangi akla gözle veriyor onlara sormak lazım bu soruyu referans yazanlar cevaplasınİnstagramdaki yabancı manken Hesabındaki fotoğrafları kendi suratını shoplayarak paylaşmak nedir.Bence bu bir hastalık.Açılan referansların gerçekliğinide sorgularım artık.Böylelerinin bence bu forumda işi yok dolandırıcılık bu.Umarım önlem alınır.Bütün fotoğrafları bu insta hesabından alınmış. @EYLEM
Üç müÜç gün ban hak etmiş..
Foruma alınan nasıl alınıyor hadi alındı referans verenler nasıl veriyor hangi akla gözle veriyor onlara sormak lazım bu soruyu referans yazanlar cevaplasın
Kim ban yedi?Üç gün ban hak etmiş..