• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Fake Fotoğraf Paylaşan Pembiş

Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    O halde; "lifebysharondl" isimli insta hesabını şikayet edelim hep beraber. :D

Şaka bir yana, çok vahim bir durum bu. Yönetim ve iddianın muhatabı mutlak bir açıklama yapmalı.
    Kadın şoka uğrar yapmayın😅 gerçekten vahim aciz ve komik bi durum.Referansı bilerek olumsuz referans açtım belki giden olur görsün diye kaldırdılar genele attılar herhalde bir açıklama yapar yönetim.İddianın muhatabı ne açıklayabilir ki zaten😂😂

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: canlıyayın
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Çok vahim bir durum gerçekten kimse kimseyi bu şekilde aldatmamalı. Genel olarak referansların gerçekliğini dile getirmesem de çünkü herkesin yaşadığı kendine diye dönüp geçiyordum ama bu başka seviye. Ayrıca pembişlerin de foruma katılabilmesi için referansa ihtiyaçları yokmu? elini kolunu sallıyan foruma katılamıyor sonuçta.
    Gerçekten çok vahim aciz ve komik bi durum.Bunu yapan insan sağlıklı bir birey olamaz.Tanıtımdaki bütün fotoğraflar o modele ait şaka gibi.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn, canlıyayın ve bywalker
    Durum
    Sosyal Coin
    10,669
    Bir üye "bu resimler fake gibi geliyor bana" demişti. Ona da helal olsun, ön ödeme talep eden, yalancı bir dolandırıyı tespit edene de...

Şimdi adminler bu konuyu çözecektir. Ortada bir sahtekarlık varsa, sahtekara da ona yardım yataklık edene de gerekli ceza verilecektir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn, Blackzagor ve Obiwan
    Durum
    Sosyal Coin
    59,716
    İnstagramdaki yabancı manken Hesabındaki fotoğrafları kendi suratını shoplayarak paylaşmak nedir.Bence bu bir hastalık.Açılan referansların gerçekliğinide sorgularım artık.Böylelerinin bence bu forumda işi yok dolandırıcılık bu.Umarım önlem alınır.Bütün fotoğrafları bu insta hesabından alınmış. @EYLEM
    Foruma alınan nasıl alınıyor hadi alındı referans verenler nasıl veriyor hangi akla gözle veriyor onlara sormak lazım bu soruyu referans yazanlar cevaplasın

Durum
    Sosyal Coin
    14,065
    Şimdi zaten burası bir sosyal medya platformu olduğu için pembişler buraya en estetik, en seksi ve en güzel buldukları resimlerini yüklüyorlar zaten %100 buradakiyle aynı olmuyor bence kimse ama tabi ki başka birinin resmini almak çok daha farklı bir konu umarım belirli açıklamalar ve gereken yapılır.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn
    Durum
    Sosyal Coin
    23,287
    Ben de ilanına bakmıştım. Fotoğrafları hiç içime sinmemişti. Tebrik ederim. Güzel bir detay. Adminler de olumsuz referans yazan biri olduğu zaman referans sahibini terslesin. her zaman adminlere göre pembişler haklı

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: aliveveli ve chtazgn
    Durum
    Sosyal Coin
    726
    Valla Bravo gerçekten güzel araştırmış sın (orjinal olan çok iyiymiş hakketten)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    1,160
    Gençler siz her açılan referansı gerçek mi sanıyorsunuz? Tek mesaj hesaplarla dolu referans listeleri. Olumlu referanslarda ilk baktığım şey yazarın mesaj sayısıdır. Tek mesajlı birinin referansını dikkate almam, bir pembişin referansları ekseriyetle bu mesajlarla doluysa uzaklaşırım.

Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,826
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,744
    Yeni Üye