Adminler ve sahtekar neden sessiz kalıyor? Bir açıklama bekliyoruz.
Bunun önüne geçmek lazım veya çol dikkat etmemiz gerekiyor, garip olan bir şey de genelde bir pempişle ilgili olumsuz veya nötr bir paylaşım yapıldığında hemen bir olumlu referans paylaşımının yapılması . Bu gibi sahte paylaşımları yapan pempişlet maalesef sahtekarlık yapmaktadır.Gençler siz her açılan referansı gerçek mi sanıyorsunuz? Tek mesaj hesaplarla dolu referans listeleri. Olumlu referanslarda ilk baktığım şey yazarın mesaj sayısıdır. Tek mesajlı birinin referansını dikkate almam, bir pembişin referansları ekseriyetle bu mesajlarla doluysa uzaklaşırım.
Ne güzel söyledin öyleBeyler çok kurcalamayin. Sonra sizi kovmasinlar siteden![]()
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben deNe güzel söyledin öyle![]()
Özgüvensizlik yada psikolojik bi rahatsızlık olabilir.Neden böyle işlerle uğraşırlar ki anlamıyorum
Demek sizden görüşme öncesi ön ödeme aldı, oysa ki bana dün kendisi : “referansı olandan zaten ön odeme almıyorum bılen biliyor ıyı günler” demiştiHerkese merhaba. Yazılanları okuyunca ben de birkaç kelam etmek istedim. Foruma ilk katıldığı dönemde kendisiyle ön ödemeli bir randevu oluşturduk. Randevu günü telefonlaştık. Görüntülü arama ile de görüştük. Fotoğraftakilere benziyordu açıkçası. Randevu saatine 2-3 saat kala tekrar aradı, özel bir işi çıktığını, erteleyebileceğimizi veya iptal edip ödemeyi geri gönderebileceğini söyledi. İptal etmemizi rica ettim. O gün de paparanın patladığı gündü. Akşam üzeri başkası tarafından gönderdiğim para geri geldi. Hiç sorun yaşamadım yani. Yüz yüze görüşmedim ama olumsuz bir elektrik de almadım açıkçası. Ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Kendisi açıklama yapmadığı sürece tekrar iletişime geçmeyeceğim.
Hocam hala doğruluğunu sorguluyo musunuz.Daha ne olabilirOha. Umarım doğru değildir.
İlk gördüğümde ben de yapay zekayla yapılmış sandım.Fotoğraflar hiç doğal değil oynanmış üstünde.Meğer yüzünü başkalarına shopluyomuşDostlar bende ilk gördüğümd inanılmaz fake hissettim hatta yazıştım. Ama bana o enerjiyi vermedi. Referanslara baktım ve referans yazılarını yazanların nedense ilk referanslarıydı. Çok tuhaf. Bunlar foruma da girebiliyorsa yandık ki ne yandık
Ne güzel iş ya.Yüzünü mankenlere shopla sonra o fotoğrafları senmişsin gibi sat güzel ticaretÜzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben deişin şakası bir yana bir de 5K gibi bir ücretle telegram vip kanalı vardı kendisinin. Ordaki içerikleri gerçek mi acaba yoksa yine çalıntı içerik mi diye merak ediyor insan
Hocam burdaki olay mankenlere modellere yüzünü shoplayıp bunu paylaşması.Bir tane kendisine ait fotoğraf yok hepsi bu insta hesabındaki modele ait.Herkese merhaba. Yazılanları okuyunca ben de birkaç kelam etmek istedim. Foruma ilk katıldığı dönemde kendisiyle ön ödemeli bir randevu oluşturduk. Randevu günü telefonlaştık. Görüntülü arama ile de görüştük. Fotoğraftakilere benziyordu açıkçası. Randevu saatine 2-3 saat kala tekrar aradı, özel bir işi çıktığını, erteleyebileceğimizi veya iptal edip ödemeyi geri gönderebileceğini söyledi. İptal etmemizi rica ettim. O gün de paparanın patladığı gündü. Akşam üzeri başkası tarafından gönderdiğim para geri geldi. Hiç sorun yaşamadım yani. Yüz yüze görüşmedim ama olumsuz bir elektrik de almadım açıkçası. Ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Kendisi açıklama yapmadığı sürece tekrar iletişime geçmeyeceğim.
Beni bilen biliyorDemek sizden görüşme öncesi ön ödeme aldı, oysa ki bana dün kendisi : “referansı olandan zaten ön odeme almıyorum bılen biliyor ıyı günler” demişti![]()