• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Fake Fotoğraf Paylaşan Pembiş

Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    12,785
    Gençler siz her açılan referansı gerçek mi sanıyorsunuz? Tek mesaj hesaplarla dolu referans listeleri. Olumlu referanslarda ilk baktığım şey yazarın mesaj sayısıdır. Tek mesajlı birinin referansını dikkate almam, bir pembişin referansları ekseriyetle bu mesajlarla doluysa uzaklaşırım.
    Bunun önüne geçmek lazım veya çol dikkat etmemiz gerekiyor, garip olan bir şey de genelde bir pempişle ilgili olumsuz veya nötr bir paylaşım yapıldığında hemen bir olumlu referans paylaşımının yapılması . Bu gibi sahte paylaşımları yapan pempişlet maalesef sahtekarlık yapmaktadır.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Obiwan ve chtazgn
    Durum
    Sosyal Coin
    27,101
    Referansın önemi adlı bir çalışma için kaynak olabilir 😀
    O referansları yazan arkadaşlar, kefil olan arkadaşlar da bi cevap yazmalı bu kadar olayın üstüne…

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    10,114
    Dostlar bende ilk gördüğümd inanılmaz fake hissettim hatta yazıştım. Ama bana o enerjiyi vermedi. Referanslara baktım ve referans yazılarını yazanların nedense ilk referanslarıydı. Çok tuhaf. Bunlar foruma da girebiliyorsa yandık ki ne yandık

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    20,062
    Bence foruma ilk üye olan kişiler hemen referans yazması yasaklanmalı örneğin 90 gün beklemeli şöyle bir senaryo düşünün pembis üye oluyor daha sonra fake üye olup kendi kendine referans yazıyor

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: canlıyayın ve bywalker
    Durum
    Sosyal Coin
    13,971
    Ne güzel söyledin öyle 🙂
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben de 😆 işin şakası bir yana bir de 5K gibi bir ücretle telegram vip kanalı vardı kendisinin. Ordaki içerikleri gerçek mi acaba yoksa yine çalıntı içerik mi diye merak ediyor insan

Beğenenler:
    • Beğen
    • Haha
    Tepkiler: Obiwan, gatherr ve whiteonblack
    Durum
    Sosyal Coin
    8,332
    Herkese merhaba. Yazılanları okuyunca ben de birkaç kelam etmek istedim. Foruma ilk katıldığı dönemde kendisiyle ön ödemeli bir randevu oluşturduk. Randevu günü telefonlaştık. Görüntülü arama ile de görüştük. Fotoğraftakilere benziyordu açıkçası. Randevu saatine 2-3 saat kala tekrar aradı, özel bir işi çıktığını, erteleyebileceğimizi veya iptal edip ödemeyi geri gönderebileceğini söyledi. İptal etmemizi rica ettim. O gün de paparanın patladığı gündü. Akşam üzeri başkası tarafından gönderdiğim para geri geldi. Hiç sorun yaşamadım yani. Yüz yüze görüşmedim ama olumsuz bir elektrik de almadım açıkçası. Ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Kendisi açıklama yapmadığı sürece tekrar iletişime geçmeyeceğim.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: masumprenssss ve Billy
    Durum
    Sosyal Coin
    13,971
    Herkese merhaba. Yazılanları okuyunca ben de birkaç kelam etmek istedim. Foruma ilk katıldığı dönemde kendisiyle ön ödemeli bir randevu oluşturduk. Randevu günü telefonlaştık. Görüntülü arama ile de görüştük. Fotoğraftakilere benziyordu açıkçası. Randevu saatine 2-3 saat kala tekrar aradı, özel bir işi çıktığını, erteleyebileceğimizi veya iptal edip ödemeyi geri gönderebileceğini söyledi. İptal etmemizi rica ettim. O gün de paparanın patladığı gündü. Akşam üzeri başkası tarafından gönderdiğim para geri geldi. Hiç sorun yaşamadım yani. Yüz yüze görüşmedim ama olumsuz bir elektrik de almadım açıkçası. Ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Kendisi açıklama yapmadığı sürece tekrar iletişime geçmeyeceğim.
    Demek sizden görüşme öncesi ön ödeme aldı, oysa ki bana dün kendisi : “referansı olandan zaten ön odeme almıyorum bılen biliyor ıyı günler” demişti 😄

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Obiwan
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Dostlar bende ilk gördüğümd inanılmaz fake hissettim hatta yazıştım. Ama bana o enerjiyi vermedi. Referanslara baktım ve referans yazılarını yazanların nedense ilk referanslarıydı. Çok tuhaf. Bunlar foruma da girebiliyorsa yandık ki ne yandık
    İlk gördüğümde ben de yapay zekayla yapılmış sandım.Fotoğraflar hiç doğal değil oynanmış üstünde.Meğer yüzünü başkalarına shopluyomuş😅

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: Billy
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben de 😆 işin şakası bir yana bir de 5K gibi bir ücretle telegram vip kanalı vardı kendisinin. Ordaki içerikleri gerçek mi acaba yoksa yine çalıntı içerik mi diye merak ediyor insan
    Ne güzel iş ya.Yüzünü mankenlere shopla sonra o fotoğrafları senmişsin gibi sat güzel ticaret😂o yazı umarım gelmez herkes yaşadığını yazar bilgilenir.Bu bence büyük skandal yönetim ilgileniyordur diye düşünüyorum.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Hocam burdaki olay mankenlere modellere yüzünü shoplayıp bunu paylaşması.Bir tane kendisine ait fotoğraf yok hepsi bu insta hesabındaki modele ait.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,963
    Demek sizden görüşme öncesi ön ödeme aldı, oysa ki bana dün kendisi : “referansı olandan zaten ön odeme almıyorum bılen biliyor ıyı günler” demişti 😄
    Beni bilen biliyor😂Tanıtımındada fotoğraflar ve videoların hepsi bana aittirde yazıyor😅😅

Beğenenler:
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,826
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,744
    Yeni Üye