Fake Fotoğraf Paylaşan Pembiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
12,785
Gençler siz her açılan referansı gerçek mi sanıyorsunuz? Tek mesaj hesaplarla dolu referans listeleri. Olumlu referanslarda ilk baktığım şey yazarın mesaj sayısıdır. Tek mesajlı birinin referansını dikkate almam, bir pembişin referansları ekseriyetle bu mesajlarla doluysa uzaklaşırım.
Bunun önüne geçmek lazım veya çol dikkat etmemiz gerekiyor, garip olan bir şey de genelde bir pempişle ilgili olumsuz veya nötr bir paylaşım yapıldığında hemen bir olumlu referans paylaşımının yapılması . Bu gibi sahte paylaşımları yapan pempişlet maalesef sahtekarlık yapmaktadır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Obiwan ve chtazgn
Durum
Sosyal Coin
27,151
Referansın önemi adlı bir çalışma için kaynak olabilir 😀
O referansları yazan arkadaşlar, kefil olan arkadaşlar da bi cevap yazmalı bu kadar olayın üstüne…

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,114
Dostlar bende ilk gördüğümd inanılmaz fake hissettim hatta yazıştım. Ama bana o enerjiyi vermedi. Referanslara baktım ve referans yazılarını yazanların nedense ilk referanslarıydı. Çok tuhaf. Bunlar foruma da girebiliyorsa yandık ki ne yandık

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,162
Bence foruma ilk üye olan kişiler hemen referans yazması yasaklanmalı örneğin 90 gün beklemeli şöyle bir senaryo düşünün pembis üye oluyor daha sonra fake üye olup kendi kendine referans yazıyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: canlıyayın ve bywalker
Durum
Sosyal Coin
13,971
Ne güzel söyledin öyle 🙂
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben de 😆 işin şakası bir yana bir de 5K gibi bir ücretle telegram vip kanalı vardı kendisinin. Ordaki içerikleri gerçek mi acaba yoksa yine çalıntı içerik mi diye merak ediyor insan

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Obiwan, gatherr ve whiteonblack
Durum
Sosyal Coin
8,332
Herkese merhaba. Yazılanları okuyunca ben de birkaç kelam etmek istedim. Foruma ilk katıldığı dönemde kendisiyle ön ödemeli bir randevu oluşturduk. Randevu günü telefonlaştık. Görüntülü arama ile de görüştük. Fotoğraftakilere benziyordu açıkçası. Randevu saatine 2-3 saat kala tekrar aradı, özel bir işi çıktığını, erteleyebileceğimizi veya iptal edip ödemeyi geri gönderebileceğini söyledi. İptal etmemizi rica ettim. O gün de paparanın patladığı gündü. Akşam üzeri başkası tarafından gönderdiğim para geri geldi. Hiç sorun yaşamadım yani. Yüz yüze görüşmedim ama olumsuz bir elektrik de almadım açıkçası. Ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Kendisi açıklama yapmadığı sürece tekrar iletişime geçmeyeceğim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: masumprenssss ve Billy
Durum
Sosyal Coin
13,971
Herkese merhaba. Yazılanları okuyunca ben de birkaç kelam etmek istedim. Foruma ilk katıldığı dönemde kendisiyle ön ödemeli bir randevu oluşturduk. Randevu günü telefonlaştık. Görüntülü arama ile de görüştük. Fotoğraftakilere benziyordu açıkçası. Randevu saatine 2-3 saat kala tekrar aradı, özel bir işi çıktığını, erteleyebileceğimizi veya iptal edip ödemeyi geri gönderebileceğini söyledi. İptal etmemizi rica ettim. O gün de paparanın patladığı gündü. Akşam üzeri başkası tarafından gönderdiğim para geri geldi. Hiç sorun yaşamadım yani. Yüz yüze görüşmedim ama olumsuz bir elektrik de almadım açıkçası. Ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Kendisi açıklama yapmadığı sürece tekrar iletişime geçmeyeceğim.
Demek sizden görüşme öncesi ön ödeme aldı, oysa ki bana dün kendisi : “referansı olandan zaten ön odeme almıyorum bılen biliyor ıyı günler” demişti 😄

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Obiwan
Durum
Sosyal Coin
7,963
Dostlar bende ilk gördüğümd inanılmaz fake hissettim hatta yazıştım. Ama bana o enerjiyi vermedi. Referanslara baktım ve referans yazılarını yazanların nedense ilk referanslarıydı. Çok tuhaf. Bunlar foruma da girebiliyorsa yandık ki ne yandık
İlk gördüğümde ben de yapay zekayla yapılmış sandım.Fotoğraflar hiç doğal değil oynanmış üstünde.Meğer yüzünü başkalarına shopluyomuş😅

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Billy
Durum
Sosyal Coin
7,963
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben de 😆 işin şakası bir yana bir de 5K gibi bir ücretle telegram vip kanalı vardı kendisinin. Ordaki içerikleri gerçek mi acaba yoksa yine çalıntı içerik mi diye merak ediyor insan
Ne güzel iş ya.Yüzünü mankenlere shopla sonra o fotoğrafları senmişsin gibi sat güzel ticaret😂o yazı umarım gelmez herkes yaşadığını yazar bilgilenir.Bu bence büyük skandal yönetim ilgileniyordur diye düşünüyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,963
Hocam burdaki olay mankenlere modellere yüzünü shoplayıp bunu paylaşması.Bir tane kendisine ait fotoğraf yok hepsi bu insta hesabındaki modele ait.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,963
Demek sizden görüşme öncesi ön ödeme aldı, oysa ki bana dün kendisi : “referansı olandan zaten ön odeme almıyorum bılen biliyor ıyı günler” demişti 😄
Beni bilen biliyor😂Tanıtımındada fotoğraflar ve videoların hepsi bana aittirde yazıyor😅😅

Beğenenler:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27,834
Üyeler
38,851
Konular
174,771
Yeni Üye