• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Fake Fotoğraf Paylaşan Pembiş

Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    13,971
    Ne güzel iş ya.Yüzünü mankenlere shopla sonra o fotoğrafları senmişsin gibi sat güzel ticaret😂o yazı umarım gelmez herkes yaşadığını yazar bilgilenir.Bu bence büyük skandal yönetim ilgileniyordur diye düşünüyorum.
    Umarım öyledir. Gerçekten görüşen insanlar (mevcut girilen referanslar güven vermiyor) ya da @aerkjn nin de mesajında belirttiği gibi görüşmenin kıyısından dönenlerle vip telegram grubunda olanlar bu konuya daha da netlik kazandırabilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    İnstagramdaki yabancı manken Hesabındaki fotoğrafları kendi suratını shoplayarak paylaşmak nedir.Bence bu bir hastalık.Açılan referansların gerçekliğinide sorgularım artık.Böylelerinin bence bu forumda işi yok dolandırıcılık bu.Umarım önlem alınır.Bütün fotoğrafları bu insta hesabından alınmış. @EYLEM
    Malum bayram bizde normal insanlar gibi bayram tatilindeyiz. Her zaman gereken yapıldı ama erken ama geç.

Gelelim şimdi ortalığı boş bulup kuralları ihlal edenlere

Görüşmeden referans açmak,büyük harfle başlık açmak,arka arkaya mesaj(flood) atmak yasak. 5 gün uzaklaştırma.

Evet Adminler söz sizde?
    Acil cevap verilmesi gerekir
    Seninde emeğine sağlık kardeşim fotoğraflarda bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.
    Ama kardeşim sen modeli nasıl buldun
    Sherlock Holmes misin be adam 🤣
    Bizde crysisin merakını giderelim diye 24 saat burada bekliyoruz zaten. Görüldüğünde gereken yapılır hep yapıldı. Acilinden 3 gün uzaklaştırma.
    Üç gün ban hak etmiş..
    Yok ismi geçen partnerle beraber ikinizede SÜRESİZ uzaklaştırma.
    Ben de ilanına bakmıştım. Fotoğrafları hiç içime sinmemişti. Tebrik ederim. Güzel bir detay. Adminler de olumsuz referans yazan biri olduğu zaman referans sahibini terslesin. her zaman adminlere göre pembişler haklı
    Biz kurallara göre hareket ediyoruz. Verilen kararlardan memnun değilsen üyeliğini iptal edersin ama verilen kararları eleştirirsen SÜRESİZ uzaklaştırılırsın.
    Adminler ve sahtekar neden sessiz kalıyor? Bir açıklama bekliyoruz.
    Açıklama bekliyorsan bekle illa ki yapılır ne zaman fake fotoya izin verildi. 2 gün uzaklaştırma dönünce okursun.
    Beyler çok kurcalamayin. Sonra sizi kovmasinlar siteden:)
    Estağfurullah kovmak yok kural ihlalinin cezası var senin SÜRESİZ uzaklaştığın gibi.
    Ne güzel söyledin öyle 🙂
    Söyleyenle birlikte güzel güzel SÜRESİZ uğurluyoruz.
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Yazısını ne zaman göreceğiz acaba onu bekliyorum ben de 😆 işin şakası bir yana bir de 5K gibi bir ücretle telegram vip kanalı vardı kendisinin. Ordaki içerikleri gerçek mi acaba yoksa yine çalıntı içerik mi diye merak ediyor insan
    Sen 3 gün sonra görebilirsin. 3 gün uzaklaştırma.

Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,827
    Üyeler
    38,841
    Konular
    174,745
    Yeni Üye