• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Grup sevenler köşesi :)

Durum
    Sosyal Coin
    61,738
    Tanıtım Konusu Referansları
    Ben bu grup olayını hep cazip bulmuşumdur. Gruptan kastım 1 erkek, 2 kadın. Lâkin ömrü hayatım boyunca ki benim bu mecrada 3 yıllık geçmişim ya var ya yoktur, grupta yer almadım, almaya cesaret edemedim. Öğrencilik yıllarında 2 erkek, 2 kadın bu işi yapmaya kalkışmıştık ama cehalet tabi, birbirimize gülmekten becerememiştik. 😁 Kızlardan da bir güzel fırça yemiştik. 😂

Grup neden cazip geliyor belirteyim; 2 hoş hanımefendinin ortasında yer almak, onların birbirlerine olan ilgisini hissetmek, seyretmek ve yine onların aynı anda sizinle ilgilenmesi duygusu, tenlerinin sıcaklığı, birbiriyle ve sizinle konuşmaları oldukça heyecan verici kendi adıma. Sonuçta kadın çok güzel bir varlık. 2 kadın daha da güzel varlık der, grup yokluğu çekerek, hayıflanıp ömrümü heba ederim. 🤣
    Ya 3 veya 4 hadi 6 olsun 🙈

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: ThE_RoCK
    Durum
    Sosyal Coin
    18,855
    Organize olmak önemli 🤣
    Bu fıkrayı genelde kurumsal ortamlarda anlatırdım üslubunca. Nasip buraya da eklemekmiş :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

temel,dursun,idris ve arkadaşları her gece aynı kadınla yatmaktan sıkılmışlar ve aralarında pazar günü toplu seks yapma kararı almışlar. pazar gelmiş ve herkes karısını metresini alıp temellere gitmiş. tek kural varmış oda kesinlikle karanlık olacak ve ışıklar yakılmayacak. sevişmeye başlamışlar ve temel 10 dakika sonra ışığı açmış "arkadaşlar organize olalım" demiş.

10 dakka sonra yine "organize olalım" demiş bu defalarca gerçekleşmiş, temel uzun bir aradan sonra büyük bir haykırışla yine "organize olalım" demiş. bu sefer sormuşlar nedir ikide bir kalkıp niye organize olalım diyosun. temel cevap vermiş,

"organize olalım arkadaşlar, sabahtan beri yaladığım iki memme, yediğim y...'ın haddi hesabı yok"

Beğenenler:
    • Haha
    • Beğen
    Tepkiler: gunesyigit, Hawkeye ve ThE_RoCK
    Durum
    Sosyal Coin
    15,771
    bir erkeğin ölmeden önce yapması gerekenler listesi vardır benim için. grup sekste bu 100 madde den birisidir.
    yaptım
    ama sadece yurt dışında.
    iyi miydi ? tarifi olmayan bir eylem
    güzel miydi ? bu kelime tanımlamaya yetmez

birisi testislere oral yaparken , diğer kadınla sulu öpüşüyorsun
    kaç tane olağan olay var bunu karşılayabilen ?
    bir erkek seksi , takılmayı seviyorsa ffm şeklinde mutlak denemeli.
    bilinmeze gider insanın ruhu. bilinmezdir onu da çekici yapan. meraktır duyguları harekete geçiren.
    seks : gölgeleri dansa kaldıran bir yankı gibidir.
    anlamsız duygular temas halindeki vücutlarda heyecana bürünür.
    tarifi olmayan arzular ; gerçek olur.
    bir kadın rimming yaparken , diğerinin içerilerinde , dudaklarının arasında olmak... birisinin nefesini hissederken diğerine de erişmeye çalışmak. erkeğin sonsuz duygusu...
    erkeğe erkek olduğunu hissettiren yegane duygu , duygular , hisler , beklentiler ...
    dokular yerinde durmaz. eller kenetlenir , göğüsler birbirine dokunur. cinsel organlar ıslaktır.
    bu duygu eğer eyleme vakıf dişilerle icra edilirse ; tarifi yoktur.
    bunu bu derece güzelleştiren de tarifsiz olmasıdır.

el chapo dan sizlere...

geceniz iyi olsun

Durum
    Sosyal Coin
    15,771
    Yine döktürmüşsün Bro, muhteşem anlatmışsın yaşamış kadar olduk... Bir de facesitting ve cowgirl olarak denemeni şiddetle tavsiye ediyorum :)
    kelimelerdir dilimize dolanan.
    bilemeyiz , hatırlayamayız ne söyleyeceğimizi
    neyi söyleyeceğimizi de...

kadınlardır tüm bu engin , bitmek , tükenmek bilmeyen duyguların sebebi.
    bro , yazarız bilirsin. frankfurt u yaktım.
    şairlik...
    victor hugo okumaktan geliyor.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: gunesyigit
    Durum
    Sosyal Coin
    15,771
    Yine döktürmüşsün Bro, muhteşem anlatmışsın yaşamış kadar olduk... Bir de facesitting ve cowgirl olarak denemeni şiddetle tavsiye ediyorum :)
    bu kadatı yeter , artık yapmayalım , sevişmeyelim...
    bu kadarı kafi dir , daha fazla tene daha fazla yabancı dna ya karışmayalım demeyelim bro.
    enerjimiz , durumumuz olduğu sürece yapalım.
    h e r k e s ölecek

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: gunesyigit
    Durum
    Sosyal Coin
    9,964
    Organize olmak önemli 🤣
    Bu fıkrayı genelde kurumsal ortamlarda anlatırdım üslubunca. Nasip buraya da eklemekmiş :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

temel,dursun,idris ve arkadaşları her gece aynı kadınla yatmaktan sıkılmışlar ve aralarında pazar günü toplu seks yapma kararı almışlar. pazar gelmiş ve herkes karısını metresini alıp temellere gitmiş. tek kural varmış oda kesinlikle karanlık olacak ve ışıklar yakılmayacak. sevişmeye başlamışlar ve temel 10 dakika sonra ışığı açmış "arkadaşlar organize olalım" demiş.

10 dakka sonra yine "organize olalım" demiş bu defalarca gerçekleşmiş, temel uzun bir aradan sonra büyük bir haykırışla yine "organize olalım" demiş. bu sefer sormuşlar nedir ikide bir kalkıp niye organize olalım diyosun. temel cevap vermiş,

"organize olalım arkadaşlar, sabahtan beri yaladığım iki memme, yediğim y...'ın haddi hesabı yok"
    Hahaha. Güzel yorum için teşekkürler. Negatif haneye bir yazıldı 🤣🤣🤣

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: kingcrimson
    Durum
    Sosyal Coin
    9,964
    bir erkeğin ölmeden önce yapması gerekenler listesi vardır benim için. grup sekste bu 100 madde den birisidir.
    yaptım
    ama sadece yurt dışında.
    iyi miydi ? tarifi olmayan bir eylem
    güzel miydi ? bu kelime tanımlamaya yetmez

birisi testislere oral yaparken , diğer kadınla sulu öpüşüyorsun
    kaç tane olağan olay var bunu karşılayabilen ?
    bir erkek seksi , takılmayı seviyorsa ffm şeklinde mutlak denemeli.
    bilinmeze gider insanın ruhu. bilinmezdir onu da çekici yapan. meraktır duyguları harekete geçiren.
    seks : gölgeleri dansa kaldıran bir yankı gibidir.
    anlamsız duygular temas halindeki vücutlarda heyecana bürünür.
    tarifi olmayan arzular ; gerçek olur.
    bir kadın rimming yaparken , diğerinin içerilerinde , dudaklarının arasında olmak... birisinin nefesini hissederken diğerine de erişmeye çalışmak. erkeğin sonsuz duygusu...
    erkeğe erkek olduğunu hissettiren yegane duygu , duygular , hisler , beklentiler ...
    dokular yerinde durmaz. eller kenetlenir , göğüsler birbirine dokunur. cinsel organlar ıslaktır.
    bu duygu eğer eyleme vakıf dişilerle icra edilirse ; tarifi yoktur.
    bunu bu derece güzelleştiren de tarifsiz olmasıdır.

el chapo dan sizlere...

geceniz iyi olsun
    Teşekkürler güzel açıklama için. Pozitif haneye bir yazıldı 😊

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: El Chapo
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,830
    Üyeler