Sana da kolay gelsin hocam. 3 te iki erkek grup. SaygılarBenimde şöyle bir katkım olsun ozaman sevdiğim gruplar mfö,grup hepsi,cankan kardeşlersaygılar tüm grup severlere
![]()

Sana da kolay gelsin hocam. 3 te iki erkek grup. SaygılarBenimde şöyle bir katkım olsun ozaman sevdiğim gruplar mfö,grup hepsi,cankan kardeşlersaygılar tüm grup severlere
![]()
Daha ne ayrıcalığı yaşayın görünBirebir okey. İkisi bir arada nedentek kadın veya tek erkek ile ikisi bir arada olmasının sizin için ayrıcalığı nedir onu çok merak ediyorum.
Onun için bir insanı clonlamak lazımDaha ne ayrıcalığı yaşayın görün![]()
Ya 3 veya 4 hadi 6 olsunBen bu grup olayını hep cazip bulmuşumdur. Gruptan kastım 1 erkek, 2 kadın. Lâkin ömrü hayatım boyunca ki benim bu mecrada 3 yıllık geçmişim ya var ya yoktur, grupta yer almadım, almaya cesaret edemedim. Öğrencilik yıllarında 2 erkek, 2 kadın bu işi yapmaya kalkışmıştık ama cehalet tabi, birbirimize gülmekten becerememiştik.Kızlardan da bir güzel fırça yemiştik.
Grup neden cazip geliyor belirteyim; 2 hoş hanımefendinin ortasında yer almak, onların birbirlerine olan ilgisini hissetmek, seyretmek ve yine onların aynı anda sizinle ilgilenmesi duygusu, tenlerinin sıcaklığı, birbiriyle ve sizinle konuşmaları oldukça heyecan verici kendi adıma. Sonuçta kadın çok güzel bir varlık. 2 kadın daha da güzel varlık der, grup yokluğu çekerek, hayıflanıp ömrümü heba ederim.![]()
Yataktan çıkınca öyle zatenBenimde şöyle bir katkım olsun ozaman sevdiğim gruplar mfö,grup hepsi,cankan kardeşlersaygılar tüm grup severlere
![]()
Senin olduğun her gruba varımYataktan çıkınca öyle zatenyataktaki leri anlat yaf wuuuu<
![]()
Sonunu düşünen grup yapamaz atasözünü de ben ekleyeyimHocam sen grup istiyor musun istemiyor musun
Sonunu düşünen grup yapamaz atasözünü de ben ekleyeyim![]()
Ooo en sevdiğim bide öykü hanımla özge hanımla süper olurMerhabalar,
Bugünün konusu grup seks. Sevenler neden sevdiğini, neyin çekici geldiğini anlatabilir mi
Şahsen ben grup sevmiyorum. Daha doğrusu prensip olarak tercih etmiyorum. İçinde benim olduğum tekliflerde bulunmayınız![]()
kelimelerdir dilimize dolanan.Yine döktürmüşsün Bro, muhteşem anlatmışsın yaşamış kadar olduk... Bir de facesitting ve cowgirl olarak denemeni şiddetle tavsiye ediyorum![]()
bu kadatı yeter , artık yapmayalım , sevişmeyelim...Yine döktürmüşsün Bro, muhteşem anlatmışsın yaşamış kadar olduk... Bir de facesitting ve cowgirl olarak denemeni şiddetle tavsiye ediyorum![]()
Emin değilim. Bir tahtta iki kral olmaz diye düşünüyorumHocam sen grup istiyor musun istemiyor musun
Ben pek sonumu düşünmem usta. Daha sonrasını düşünüyorumSonunu düşünen grup yapamaz atasözünü de ben ekleyeyim![]()
Hahaha. Güzel yorum için teşekkürler. Negatif haneye bir yazıldıOrganize olmak önemli
Bu fıkrayı genelde kurumsal ortamlarda anlatırdım üslubunca. Nasip buraya da eklemekmiş
temel,dursun,idris ve arkadaşları her gece aynı kadınla yatmaktan sıkılmışlar ve aralarında pazar günü toplu seks yapma kararı almışlar. pazar gelmiş ve herkes karısını metresini alıp temellere gitmiş. tek kural varmış oda kesinlikle karanlık olacak ve ışıklar yakılmayacak. sevişmeye başlamışlar ve temel 10 dakika sonra ışığı açmış "arkadaşlar organize olalım" demiş.
10 dakka sonra yine "organize olalım" demiş bu defalarca gerçekleşmiş, temel uzun bir aradan sonra büyük bir haykırışla yine "organize olalım" demiş. bu sefer sormuşlar nedir ikide bir kalkıp niye organize olalım diyosun. temel cevap vermiş,
"organize olalım arkadaşlar, sabahtan beri yaladığım iki memme, yediğim y...'ın haddi hesabı yok"
Teşekkürler güzel açıklama için. Pozitif haneye bir yazıldıbir erkeğin ölmeden önce yapması gerekenler listesi vardır benim için. grup sekste bu 100 madde den birisidir.
yaptım
ama sadece yurt dışında.
iyi miydi ? tarifi olmayan bir eylem
güzel miydi ? bu kelime tanımlamaya yetmez
birisi testislere oral yaparken , diğer kadınla sulu öpüşüyorsun
kaç tane olağan olay var bunu karşılayabilen ?
bir erkek seksi , takılmayı seviyorsa ffm şeklinde mutlak denemeli.
bilinmeze gider insanın ruhu. bilinmezdir onu da çekici yapan. meraktır duyguları harekete geçiren.
seks : gölgeleri dansa kaldıran bir yankı gibidir.
anlamsız duygular temas halindeki vücutlarda heyecana bürünür.
tarifi olmayan arzular ; gerçek olur.
bir kadın rimming yaparken , diğerinin içerilerinde , dudaklarının arasında olmak... birisinin nefesini hissederken diğerine de erişmeye çalışmak. erkeğin sonsuz duygusu...
erkeğe erkek olduğunu hissettiren yegane duygu , duygular , hisler , beklentiler ...
dokular yerinde durmaz. eller kenetlenir , göğüsler birbirine dokunur. cinsel organlar ıslaktır.
bu duygu eğer eyleme vakıf dişilerle icra edilirse ; tarifi yoktur.
bunu bu derece güzelleştiren de tarifsiz olmasıdır.
el chapo dan sizlere...
geceniz iyi olsun
Hadi bakalımEmin değilim. Bir tahtta iki kral olmaz diye düşünüyorumdediğim gibi değerlendirme yapıyorum
![]()