• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • MASÖZ / MASAJ
  • İstanbul Masaj
  • İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri
  • Bilgilendirme İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
    Durum
    Sosyal Coin
    9,891
    Merhaba sevgili romalılar
    Bende buraya bi tavsiye bırakmak istedim otelimiz yenibosna da b.icks *r hotel spası 9 mavi masaj 6 mavi kıza veriyorsunuz genelde thai li ben pitta ya gidiorum genelde mükemmel bir thaili taylandda masaj yaptıran biri olarak kesinlikle ayagınıza getiriyor. Kendisine orcunun arkadasıyım derseniz kod olarak alacak ve otomatik happy end olacak :) hiç acaba mı demenize gerek yok kaçırmayın derim benim malafata bu kadar şevkatle okşayan ve mükemmel avuclayan biri daha denk gelmedi şimdiden iyi rahatlamalar

Durum
    Sosyal Coin
    3,633
    Bende buraya bi tavsiye bırakmak istedim otelimiz yenibosna da b.icks *r hotel spası 9 mavi masaj 6 mavi kıza veriyorsunuz genelde thai li ben pitta ya gidiorum genelde mükemmel bir thaili taylandda masaj yaptıran biri olarak kesinlikle ayagınıza getiriyor. Kendisine orcunun arkadasıyım derseniz kod olarak alacak ve otomatik happy end olacak :) hiç acaba mı demenize gerek yok kaçırmayın derim benim malafata bu kadar şevkatle okşayan ve mükemmel avuclayan biri daha denk gelmedi şimdiden iyi rahatlamalar
    Hocam merhaba, 6 mavi hj mı yapiyor? Bj veya full hizmet var mı?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    3,344
    Ooo iyiymiş hocam bayan nasıl genç mi fiziği vs biraz tarif eder misiniz ve bj yapıyor mu gideyim bı ara.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    9,380
    Merhaba.
    Lokasyon: fatih
    Mekan: c**lton spa center - *a*r
    Mekan gayet temiz ama odalarda duş yok
    Masaj 1000
    Bj cif: 700
    S*de - *u adında 23-24 yaşlarında sarışın sıkı kalçalı portakal memeli bi kız geldi görüntü olarak gayet tatmin ediic. Çıplak masajda sorun yok direkt yattım.
    Masajı eh işte ama memnun kal diye çok tatlı bir şekilde uğraşıyor o uğraşı için iyi denebilir.
    Masaj esnasında kulağıma eğilip birkaç defa fısıldayarak harika kokuyorsun gibi bir şeyler söyledi üstüne ara ara inleyerek baya heycanlandirdi yalan yok.
    Masaj yön değiştirince ellerini göğsümde gezdirmeye başladı başını göğsüme yaslayıp öpücükler kondurmaya başladı ben de elimi kalçasına attım gülüp birileri yaramazlık mi yapmak istiyor diyerek okşamaya başladı sonra sazı eline aldı yine çok istekli ve uğraşarak bi bj yaptı en son ağzında bitirdi. Göğsümde biraz yattıktan sonra kalktık 500 uzattim cilveli cilveli dudaklarını buzup elime bakmaya devam etti 200 daha verdim. Gülüp neşeli neşeli dudaklarımı öptü.
    Genel olarak masaj odaklı bi yer değil ama yükselip rahatlamak isteyenler için gayet ideal bence.

İstanbula yeni geldim kaldığım otele çok yakın diye buraya bi gittim. Ama şu meşhur osmanbeyi ve özellikle p*m - *i hanımı denemek istiyorum. Yaşı kaçtı acaba onun. Benim yaşım biraz genç de (24) memnun kalır mıyım acaba veya sen çok gençsin diyip boş yollar mi
    Teşekkürler
    Bahsedilen mekana dün gittim mekan el değiştirmiş ve yeri de farklı bir yere taşınmış, numara aynı, temizlik çok zayıf ve bj için 2k istedilek bir şey vermedim çıktım. Masözlerde faslıydı ve balık etliydi neredeyse hepsi.

Gitmenizi tavsiye etmem.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Abramx
    Durum
    Sosyal Coin
    396
    İlçe : B.düzü
    Mekan : *sg*rd otel (a,a)
    Mekan Ücret : hamam ve masaj 45 dakika 1000 mavi
    Masöz : fit olmayan pek güzel sayılamayacak biri yanlış hatırlamıyorsam *fr* (a,a)
    Masaj : 10 üzerinden masaj falan yok sadece yağ sürüp geçiyor
    Extra Ücreti : HJ 1000 BJ 2000 dedi.
    Genel Yorum : Mekan berbat. Verilen havlu, peştemallerin artık yandan ipleri çıkmış, yırtılmaya başlamış ve masaj çok kötüydü. Sadece yağ sürdü geçti; ne bir sertlik vardı, ne bir şey vardı. Her neyse, extra geçelim. HJ 1000 BJ 2000 çok dediğimde, benimle pazarlık yapmaya çalıştı. “Sen kaç vermeyi düşünüyorsun?” gibi dediğinde, 500 dediğimde “Tamam, 800” dedi. “Yok, yapmayalım.” dediğimde, “500’e tamam, yapayım.” dedi. Ama sadece yağ sürüp yapmaya çalışıyordu. Yarıda bırakıp hamam ve keseyi almadan terk ettim. Bir daha asla önünden bile geçmem. Rezil bir yerdi.

Dipnot: Extra için pazarlık yapmayı sevmiyorum dedim. Zevkin pazarlığı olmaz çünkü pazarlık yapınca karşındaki düzgün yapmıyor.

İlçe : Bakırköy/incirli
    Mekan : St*r(a) C*ty(i) Sp*(a)
    Mekan Ücret : masaj 45 dakika 1100 mavi
    Masöz :A*ça ( y ) Gayet güzel 1,6-1,7 boy aralığında gayet tatlı albenisi olan bir kişi
    Masaj : 10 üzerinden 6 veya 7
    Extra Ücreti : HJ 500 bj ve full sorduğumda yok dedi.
    Genel Yorum :1 veya 2 ay önce gittim. Aça Hanım masajı istediğiniz sertliğe göre yapıyor ve masajı ovalama veya yağ sürüp geçmek şeklinde değil. Günümüz şartlarını baz alarak verdim bu puanı. Mekânda az da olsa telefon çekiyor ama mekânda beğenmediğim kısım, kapılarda gözetleme deliği var. Sürekli gözüm oradaydı. Birisi geçtiğinde fark ediyorsunuz, karartı oluyor. Birisi bakarsa anlarsınız gözünüz oradaysa, ama yine de rahatsız edici bir şey. Her neyse, Aça Hanım konuşkan birisi. Ekstra esnasında söyledikleri vesaire gayet güzel. Aldığı parayı hak ediyor diyebilirim. Mekânda birkaç kişiyi daha gördüm ve onların da fiziği vesaire güzel gözüküyordu. Bir dahakine diğer kişileri deneyeceğim.

Bu arada uzun bir süre İstanbul’da olmayacağım. Dönüşte B.düzü taraflarında bildiğiniz güzel bir mekan veya iyi bir masöz varsa paylaşırsanız sevinirim. Sadece mekan ismi vermeniz bile yeterli.

B.düzü tarafında güzel olduğunu düşündüğünüz ve gitmediğiniz mekan varsa da tavsiye edebilirsiniz yeni maceralara atılmayı seviyorum :)

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: expert88, tura ve kiosty
    Durum
    Sosyal Coin
    618
    Rot.ta Ho.tel Spa
    Geçen hafta gittim. Peştamalsiz masaj istediğimi belirttim sorun olmadı. Peştamalı kaldırdıktan sonra niyet belli olunca malum bölgeye yönelik temasları arttırdı. Masaj sonu hj ister misin dedi fiyat belirtmeden. Bj ya da full yok. Masaj sonu 400 verdim biraz ağlama işareti yaptı 100 daha vererek kapattık.

Mahmutbey bölgesinde başka öneri varsa denemek isterim.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,557
    şişli osmanbey meshur edda spa

pim e gittim masajı baya thailand stili güzel kendisi biraz garip Türkçe yok ingilizce yok anlaşılması zor ve agresif biri 2 sohbet ediyim sessiz durmayalım dedim çok konusuyosun dedi bana ben de öyle mi peki dedim sustum 😃

ekstra vs de almadım 4 kere kasık masajı ister misin gibi şeyler söyledi garip bi deneyimdi. Klasik masaj ve odada duş aldım 1300 tl - 50 dk.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: expert88 ve peterjohn
    Durum
    Sosyal Coin
    1,497
    Selamlar,

Çok uzun zamandır üyeyim fakat nadiren kullanıyorum forumu. Uzun zaman sonra ilk defa girip bu başlığın son birkaç sayfasını bugün okuyup bir deneyimde bulunduktan sonra katkıda bulunmak adına yazmak istedim.

Uzun zamandır T*yp by W*ndham Mahmutbey Otel’de masaj yaptırıyorum. Bugün bir değişiklik yapmak adına foruma girip baktım ve Bakırköy Zuhuratbaba’da yakın zamanda açılmış St*rcity Spa’nın ismini gördüm. Klasik masaj için 1000; kese köpük isterseniz 1400 gibi bir rakam talep ediyorlar. Mekanda çok derme çatma bir hava var. Vip oda diye belirttikleri oda bir binanın bodrum katının, masaj odası ve sözde hamama çevrilmiş hali. İçerisi buz gibi. İçmeniz ve yemeniz için getirilen şeyleri tüketebileceğiniz bir masa yok. Duvarlar nemden soyulmuş. Tuhaf, eksiklerle dolu, olmamış bir mekan.

Masaj iyiydi. Masöz sadece hj yaptıklarını ve sadece vücutlarının üst kısmına dokundurduklarını söyledi. Fiyatını sormadım. Kendisini memnun edecek bir rakamı bıraktım. O ortamda olduğu için bir daha gitmem. Bir an önce çıkıp gitme hissi uyandıran bir mekan.

W*ndham’da ise ortam ve hijyen durumu çok daha iyi. Hj için 1000 lira istiyorlar. 4-5 tane Türk; yine 4-5 tane de Balili kız var. Balili kızlar masaj açısından daha iyi. Spesifik olarak birini söyleyemem. Sauna ve buhar odası da mevcut.

Durum
    Sosyal Coin
    2,959
    Selamlar,

Çok uzun zamandır üyeyim fakat nadiren kullanıyorum forumu. Uzun zaman sonra ilk defa girip bu başlığın son birkaç sayfasını bugün okuyup bir deneyimde bulunduktan sonra katkıda bulunmak adına yazmak istedim.

Uzun zamandır T*yp by W*ndham Mahmutbey Otel’de masaj yaptırıyorum. Bugün bir değişiklik yapmak adına foruma girip baktım ve Bakırköy Zuhuratbaba’da yakın zamanda açılmış St*rcity Spa’nın ismini gördüm. Klasik masaj için 1000; kese köpük isterseniz 1400 gibi bir rakam talep ediyorlar. Mekanda çok derme çatma bir hava var. Vip oda diye belirttikleri oda bir binanın bodrum katının, masaj odası ve sözde hamama çevrilmiş hali. İçerisi buz gibi. İçmeniz ve yemeniz için getirilen şeyleri tüketebileceğiniz bir masa yok. Duvarlar nemden soyulmuş. Tuhaf, eksiklerle dolu, olmamış bir mekan.

Masaj iyiydi. Masöz sadece hj yaptıklarını ve sadece vücutlarının üst kısmına dokundurduklarını söyledi. Fiyatını sormadım. Kendisini memnun edecek bir rakamı bıraktım. O ortamda olduğu için bir daha gitmem. Bir an önce çıkıp gitme hissi uyandıran bir mekan.

W*ndham’da ise ortam ve hijyen durumu çok daha iyi. Hj için 1000 lira istiyorlar. 4-5 tane Türk; yine 4-5 tane de Balili kız var. Balili kızlar masaj açısından daha iyi. Spesifik olarak birini söyleyemem. Sauna ve buhar odası da mevcut.
    Merhaba w*ndham dediğiz yer hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz ?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,472
    Bir comment de benden gelsin
    La*sos h**tel var fulyada, terapistler Arap. Genelde genç terapistler çalışıyor masaj tatmin etmez fakat sonu fazlasıyla tatmin eder.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • MASÖZ / MASAJ
  • İstanbul Masaj
  • İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,778
    Yeni Üye