Peki ext.ra hizmetleri oluyor mu terapistlerinRot.ta Ho.tel Spa
Beğenenler:
Peki ext.ra hizmetleri oluyor mu terapistlerinRot.ta Ho.tel Spa
C*h* a* r* L* t* o* nHangi otel kodlayabilir misiniz
Rot.ta Ho.tel Spata
ta kendisiPeki ext.ra hizmetleri oluyor mu terapistlerin
Peki terapistler nereli önerdiğiniz terapist var mıta kendisi
Hocam merhaba, 6 mavi hj mı yapiyor? Bj veya full hizmet var mı?Merhaba sevgili romalılar
Bende buraya bi tavsiye bırakmak istedim otelimiz yenibosna da b.icks *r hotel spası 9 mavi masaj 6 mavi kıza veriyorsunuz genelde thai li ben pitta ya gidiorum genelde mükemmel bir thaili taylandda masaj yaptıran biri olarak kesinlikle ayagınıza getiriyor. Kendisine orcunun arkadasıyım derseniz kod olarak alacak ve otomatik happy end olacakhiç acaba mı demenize gerek yok kaçırmayın derim benim malafata bu kadar şevkatle okşayan ve mükemmel avuclayan biri daha denk gelmedi şimdiden iyi rahatlamalar
Ooo iyiymiş hocam bayan nasıl genç mi fiziği vs biraz tarif eder misiniz ve bj yapıyor mu gideyim bı ara.Merhaba sevgili romalılar
Bende buraya bi tavsiye bırakmak istedim otelimiz yenibosna da b.icks *r hotel spası 9 mavi masaj 6 mavi kıza veriyorsunuz genelde thai li ben pitta ya gidiorum genelde mükemmel bir thaili taylandda masaj yaptıran biri olarak kesinlikle ayagınıza getiriyor. Kendisine orcunun arkadasıyım derseniz kod olarak alacak ve otomatik happy end olacakhiç acaba mı demenize gerek yok kaçırmayın derim benim malafata bu kadar şevkatle okşayan ve mükemmel avuclayan biri daha denk gelmedi şimdiden iyi rahatlamalar
Bahsedilen mekana dün gittim mekan el değiştirmiş ve yeri de farklı bir yere taşınmış, numara aynı, temizlik çok zayıf ve bj için 2k istedilek bir şey vermedim çıktım. Masözlerde faslıydı ve balık etliydi neredeyse hepsi.Merhaba.
Lokasyon: fatih
Mekan: c**lton spa center - *a*r
Mekan gayet temiz ama odalarda duş yok
Masaj 1000
Bj cif: 700
S*de - *u adında 23-24 yaşlarında sarışın sıkı kalçalı portakal memeli bi kız geldi görüntü olarak gayet tatmin ediic. Çıplak masajda sorun yok direkt yattım.
Masajı eh işte ama memnun kal diye çok tatlı bir şekilde uğraşıyor o uğraşı için iyi denebilir.
Masaj esnasında kulağıma eğilip birkaç defa fısıldayarak harika kokuyorsun gibi bir şeyler söyledi üstüne ara ara inleyerek baya heycanlandirdi yalan yok.
Masaj yön değiştirince ellerini göğsümde gezdirmeye başladı başını göğsüme yaslayıp öpücükler kondurmaya başladı ben de elimi kalçasına attım gülüp birileri yaramazlık mi yapmak istiyor diyerek okşamaya başladı sonra sazı eline aldı yine çok istekli ve uğraşarak bi bj yaptı en son ağzında bitirdi. Göğsümde biraz yattıktan sonra kalktık 500 uzattim cilveli cilveli dudaklarını buzup elime bakmaya devam etti 200 daha verdim. Gülüp neşeli neşeli dudaklarımı öptü.
Genel olarak masaj odaklı bi yer değil ama yükselip rahatlamak isteyenler için gayet ideal bence.
İstanbula yeni geldim kaldığım otele çok yakın diye buraya bi gittim. Ama şu meşhur osmanbeyi ve özellikle p*m - *i hanımı denemek istiyorum. Yaşı kaçtı acaba onun. Benim yaşım biraz genç de (24) memnun kalır mıyım acaba veya sen çok gençsin diyip boş yollar mi
Teşekkürler
Hj var pitta bj yapmıyor ama diğerlerini bilemiyorumHocam merhaba, 6 mavi hj mı yapiyor? Bj veya full hizmet var mı?
Aynen kiloluydu hocam.Peki Faslı olan nasıldı kilolu birisi miydi
Geçen hafta gittim. Peştamalsiz masaj istediğimi belirttim sorun olmadı. Peştamalı kaldırdıktan sonra niyet belli olunca malum bölgeye yönelik temasları arttırdı. Masaj sonu hj ister misin dedi fiyat belirtmeden. Bj ya da full yok. Masaj sonu 400 verdim biraz ağlama işareti yaptı 100 daha vererek kapattık.Rot.ta Ho.tel Spa
Bende o dönem deneyimledim orayı hocam. Kiloluydu biraz evet. Mekan işleten hoşsohbet biri. Bahsedilen diğer c*rlton spa maalesef yok. 3-4 yeri denedim,bulamadımPeki Faslı olan nasıldı kilolu birisi miydi
Merhaba w*ndham dediğiz yer hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz ?Selamlar,
Çok uzun zamandır üyeyim fakat nadiren kullanıyorum forumu. Uzun zaman sonra ilk defa girip bu başlığın son birkaç sayfasını bugün okuyup bir deneyimde bulunduktan sonra katkıda bulunmak adına yazmak istedim.
Uzun zamandır T*yp by W*ndham Mahmutbey Otel’de masaj yaptırıyorum. Bugün bir değişiklik yapmak adına foruma girip baktım ve Bakırköy Zuhuratbaba’da yakın zamanda açılmış St*rcity Spa’nın ismini gördüm. Klasik masaj için 1000; kese köpük isterseniz 1400 gibi bir rakam talep ediyorlar. Mekanda çok derme çatma bir hava var. Vip oda diye belirttikleri oda bir binanın bodrum katının, masaj odası ve sözde hamama çevrilmiş hali. İçerisi buz gibi. İçmeniz ve yemeniz için getirilen şeyleri tüketebileceğiniz bir masa yok. Duvarlar nemden soyulmuş. Tuhaf, eksiklerle dolu, olmamış bir mekan.
Masaj iyiydi. Masöz sadece hj yaptıklarını ve sadece vücutlarının üst kısmına dokundurduklarını söyledi. Fiyatını sormadım. Kendisini memnun edecek bir rakamı bıraktım. O ortamda olduğu için bir daha gitmem. Bir an önce çıkıp gitme hissi uyandıran bir mekan.
W*ndham’da ise ortam ve hijyen durumu çok daha iyi. Hj için 1000 lira istiyorlar. 4-5 tane Türk; yine 4-5 tane de Balili kız var. Balili kızlar masaj açısından daha iyi. Spesifik olarak birini söyleyemem. Sauna ve buhar odası da mevcut.
ücretler ve ekstraları biraz daha detaylı yazabilir misiniz?Bir comment de benden gelsin
La*sos h**tel var fulyada, terapistler Arap. Genelde genç terapistler çalışıyor masaj tatmin etmez fakat sonu fazlasıyla tatmin eder.