• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Kartal merkez mehtap
  • Kartal merkez mehtap

Durum
    Sosyal Coin
    19,047
    Merhabalar forum dışı kartal merkez mehtap ile görüşen varmı numarasının sonu 25 27 ile bitiyor 40 lı yaşlarda.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: HERDİF24
    Durum
    Sosyal Coin
    23,466
    64 yaşında bir kadının profilinin nerde yayınlamdığını merak etmiyorum desem yalan olur 😋🤫😉🤔🤔

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,757
    64 yaşında bir kadının profilinin nerde yayınlamdığını merak etmiyorum desem yalan olur 😋🤫😉🤔🤔
    Bence forumdan şaşmayın,Bir kıbrıs değil ama kaliteli kadın çok,sevişmek ;severek sevişmek her yer de bulunmaz, Bu yüzden forum derim.Benim çok nostaljik anılarım var leyla mehtap olmuş sonra arzu olur ,Forum dışı siteler her zaman risklidir,Gaspa ma uğramadık 20 li yaşlarda ,şirinevler, bakırköy, bahçelievler,sefaköy,zeytinburnu kaç kez bilemem ama forumdan stareylül le burda tanıştım hem de zamanında çok yakınımda oturuyormuş.Bence bi starlanın ve ya başka pembişler,forum dışını boşverin,sabaha kadar anlatsam bitmez,
    Bir gün kıbrısı da anlatırım,Saygılarımla.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Arda1
    Durum
    Sosyal Coin
    41,154
    Bence forumdan şaşmayın,Bir kıbrıs değil ama kaliteli kadın çok,sevişmek ;severek sevişmek her yer de bulunmaz, Bu yüzden forum derim.Benim çok nostaljik anılarım var leyla mehtap olmuş sonra arzu olur ,Forum dışı siteler her zaman risklidir,Gaspa ma uğramadık 20 li yaşlarda ,şirinevler, bakırköy, bahçelievler,sefaköy,zeytinburnu kaç kez bilemem ama forumdan stareylül le burda tanıştım hem de zamanında çok yakınımda oturuyormuş.Bence bi starlanın ve ya başka pembişler,forum dışını boşverin,sabaha kadar anlatsam bitmez,
    Evet haklısınız sadece yaş olayı çok dikkat çekici

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    23,466
    Benim merak ettiğim, bu yaşında nasıl devam edebildiği

Beğenenler:
    • Şaşırdım
    Tepkiler: tombalak
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Kartal merkez mehtap
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular