Merhabalar forum dışı kartal merkez mehtap ile görüşen varmı numarasının sonu 25 27 ile bitiyor 40 lı yaşlarda.
Forumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramayaMerhabalar forum dışı kartal merkez mehtap ile görüşen varmı numarasının sonu 25 27 ile bitiyor 40 lı yaşlarda.
Biliyorumda aklımı kurcalıyor görüşen varsa yazarsa sevinirimForumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramaya
64 yaşındaMerhabalar forum dışı kartal merkez mehtap ile görüşen varmı numarasının sonu 25 27 ile bitiyor 40 lı yaşlarda.
Daha önceden görüştünüzmü eminmisiniz64 yaşında
İnanamamıştım ama net ve kesinDaha önceden görüştünüzmü eminmisiniz
Cidden o kadar göstermiyor şaşırdım çok teşekkür ederimİnanamamıştım ama net ve kesin
Forumdakiler güzellikleriyle aklını başından alırBiliyorumda aklımı kurcalıyor görüşen varsa yazarsa sevinirim
64 yaş vaybe profiline bakmak isterim aslında siz 64 yaşında diyorsunuz arkadaş 40 gösteriyor diyor64 yaşında
Bence forumdan şaşmayın,Bir kıbrıs değil ama kaliteli kadın çok,sevişmek ;severek sevişmek her yer de bulunmaz, Bu yüzden forum derim.Benim çok nostaljik anılarım var leyla mehtap olmuş sonra arzu olur ,Forum dışı siteler her zaman risklidir,Gaspa ma uğramadık 20 li yaşlarda ,şirinevler, bakırköy, bahçelievler,sefaköy,zeytinburnu kaç kez bilemem ama forumdan stareylül le burda tanıştım hem de zamanında çok yakınımda oturuyormuş.Bence bi starlanın ve ya başka pembişler,forum dışını boşverin,sabaha kadar anlatsam bitmez,64 yaşında bir kadının profilinin nerde yayınlamdığını merak etmiyorum desem yalan olur![]()
Evet haklısınız sadece yaş olayı çok dikkat çekiciBence forumdan şaşmayın,Bir kıbrıs değil ama kaliteli kadın çok,sevişmek ;severek sevişmek her yer de bulunmaz, Bu yüzden forum derim.Benim çok nostaljik anılarım var leyla mehtap olmuş sonra arzu olur ,Forum dışı siteler her zaman risklidir,Gaspa ma uğramadık 20 li yaşlarda ,şirinevler, bakırköy, bahçelievler,sefaköy,zeytinburnu kaç kez bilemem ama forumdan stareylül le burda tanıştım hem de zamanında çok yakınımda oturuyormuş.Bence bi starlanın ve ya başka pembişler,forum dışını boşverin,sabaha kadar anlatsam bitmez,
Bir gün kıbrısı da anlatırım,Saygılarımla.
Benim merak ettiğim, bu yaşında nasıl devam edebildiğiBence forumdan şaşmayın,Bir kıbrıs değil ama kaliteli kadın çok,sevişmek ;severek sevişmek her yer de bulunmaz, Bu yüzden forum derim.Benim çok nostaljik anılarım var leyla mehtap olmuş sonra arzu olur ,Forum dışı siteler her zaman risklidir,Gaspa ma uğramadık 20 li yaşlarda ,şirinevler, bakırköy, bahçelievler,sefaköy,zeytinburnu kaç kez bilemem ama forumdan stareylül le burda tanıştım hem de zamanında çok yakınımda oturuyormuş.Bence bi starlanın ve ya başka pembişler,forum dışını boşverin,sabaha kadar anlatsam bitmez,
Bir gün kıbrısı da anlatırım,Saygılarımla.
Acaba hala görüşme yapıyor mu?Yapıyorsa nerden ulaşalirim acaba ?öğrenebilir miyimMerhabalar forum dışı kartal merkez mehtap ile görüşen varmı numarasının sonu 25 27 ile bitiyor 40 lı