Kücük göğüs mü, büyük göğüs mü?

Durum
Sosyal Coin
11,124
Hayatım ben uzanınca dümdüz oluyor göğsüm yokmuş gibi var onların göğüsleri benden daha büyük ya 😂😂😂
Bence öyle düşünmeyin, vücudunuza yabancı madde monte edecekler. Görsel olarak kıyafetle belki fark yaratsa da, yara izi olacak. Eğer giyinikken ki hallerinden memnun değilseniz destekli sütyenler vs kullanabilirsiniz. Tabii ki bu benim fikrim.

Nasıl mutlu olacaksanız ☘️ kafanızı karıştırmak istemem 🫶🏻

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
28,159
Tanıtım Konusu Referansları
Bence doğalı en iyisidir😍
Ama eğer aklınızda ameliyat varsa ilk Mana Etiler le görüşün , çünkü gördüğüm en iyi ameliyatlı meme , doğal dan hiç farkı yok.
Bunu ben buldum doktorumu da birkaç tane de hangi doktor ama her doktor aynı değil öyle de görüşebilirim yani 2 yıldır araştırıyorum her yeri güven olmuyor bütün yaptığın arkadaşlarım çok pişman yaptırdıkları yerden

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: angel
Durum
Sosyal Coin
14,970
Bunu ben buldum doktorumu da birkaç tane de hangi doktor ama her doktor aynı değil öyle de görüşebilirim yani 2 yıldır araştırıyorum her yeri güven olmuyor bütün yaptığın arkadaşlarım çok pişman yaptırdıkları yerden
Mana Hanım baya zaman olmuş yaptıralı , eğer yanlış hatırlamıyorsam 6-7 sene önce yaptırmış.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
59,716
Zaten ben istiyorum randevu falan aldım da bedeninden emin değilim bu kimsenin zoruyla yaptırdığım bir şey değil bu uzun zamandır isteyip de cesaret edemediğim bir şeydi sadece hayatım ☺️☺️❤️
Bedenin ile fiziğin ile gayet uyumlu orijinal olan göğüslerin naçizane düşüncem hiç oynanmaması kanısındayım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
28,159
Tanıtım Konusu Referansları
Küçük en sevdiğim
Hayatım bende seviyorum değil ki bir karşı cinsim için ben kendim için yapıyorum yani insanın giyinişi bile değişiyor gerçekten çünkü göğüs bütün vücudu tamamlayan bir organ ama göğsün olmadığı zaman seçici olmak zorundasın hiç dekorta giyemiyorsun birkaç yer buldum gidip konuşup randevu alacağım yaz bittikten sonra yapıyorum umarım emin ol sen de çok beğeneceksin onları yaptırdığımda 😂😂🤪♥️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: HERDİF24
27,896
Üyeler
38,923
Konular
175,018
Yeni Üye