Katılıyorum sana tatlım biraz da taşıması daha iyi olurKüçük mü büyük mü bilemem ama en iyi göğüs avuçlarımdaki göğüstür![]()

Katılıyorum sana tatlım biraz da taşıması daha iyi olurKüçük mü büyük mü bilemem ama en iyi göğüs avuçlarımdaki göğüstür![]()
Evet efendim devam ediyorKendisi görüşmeye devam ediyor mu acaba
Küçük en sevdiğimAklımın çelinmesine ihtiyacım var![]()
Kalçalar ve göğüsler muhteşemdi, tadına doyulmayan türden, doggy, cowgirl ve reverse cowgirl efsaneydi adetaEvet efendim devam ediyor
Böyle de harikasın ama olursa da hayır denmez, aksesuar her zaman iyidirAklımın çelinmesine ihtiyacım var![]()
Gerçekten bam başka birisiKalçalar ve göğüsler muhteşemdi, tadına doyulmayan türden, doggy, cowgirl ve reverse cowgirl efsaneydi adeta
Ten rengide libido artırıyorGerçekten bam başka birisi
Anlatmakla olmuyor , gerçekten yaşanır![]()
Bence öyle düşünmeyin, vücudunuza yabancı madde monte edecekler. Görsel olarak kıyafetle belki fark yaratsa da, yara izi olacak. Eğer giyinikken ki hallerinden memnun değilseniz destekli sütyenler vs kullanabilirsiniz. Tabii ki bu benim fikrim.Hayatım ben uzanınca dümdüz oluyor göğsüm yokmuş gibi var onların göğüsleri benden daha büyük ya![]()
Zaten ben istiyorum randevu falan aldım da bedeninden emin değilim bu kimsenin zoruyla yaptırdığım bir şey değil bu uzun zamandır isteyip de cesaret edemediğim bir şeydi sadece hayatımSadece seninkiler ama
Bunu ben buldum doktorumu da birkaç tane de hangi doktor ama her doktor aynı değil öyle de görüşebilirim yani 2 yıldır araştırıyorum her yeri güven olmuyor bütün yaptığın arkadaşlarım çok pişman yaptırdıkları yerdenBence doğalı en iyisidir
Ama eğer aklınızda ameliyat varsa ilk Mana Etiler le görüşün , çünkü gördüğüm en iyi ameliyatlı meme , doğal dan hiç farkı yok.
Tabii doğru Ben uzun zamandır araştırıyordum Zaten buldum sonunda bakalım ne olacak sonundaAnladım canım nasıl istersen ama çok hassas bir konu bu iyice araştırmak lazım![]()
İyi bakalım haydi hayırlısı olsun canımTabii doğru Ben uzun zamandır araştırıyordum Zaten buldum sonunda bakalım ne olacak sonunda![]()
Mana Hanım baya zaman olmuş yaptıralı , eğer yanlış hatırlamıyorsam 6-7 sene önce yaptırmış.Bunu ben buldum doktorumu da birkaç tane de hangi doktor ama her doktor aynı değil öyle de görüşebilirim yani 2 yıldır araştırıyorum her yeri güven olmuyor bütün yaptığın arkadaşlarım çok pişman yaptırdıkları yerden
Bedenin ile fiziğin ile gayet uyumlu orijinal olan göğüslerin naçizane düşüncem hiç oynanmaması kanısındayımZaten ben istiyorum randevu falan aldım da bedeninden emin değilim bu kimsenin zoruyla yaptırdığım bir şey değil bu uzun zamandır isteyip de cesaret edemediğim bir şeydi sadece hayatım![]()
ikisi de derim ben ikisinin de kendi çekiciliği var ama sanırım bi tık ele avuca gelmeliAklımın çelinmesine ihtiyacım var![]()
Hayatım bende seviyorum değil ki bir karşı cinsim için ben kendim için yapıyorum yani insanın giyinişi bile değişiyor gerçekten çünkü göğüs bütün vücudu tamamlayan bir organ ama göğsün olmadığı zaman seçici olmak zorundasın hiç dekorta giyemiyorsun birkaç yer buldum gidip konuşup randevu alacağım yaz bittikten sonra yapıyorum umarım emin ol sen de çok beğeneceksin onları yaptırdığımdaKüçük en sevdiğim
Hem fikiriz bu konudaikisi de derim ben ikisinin de kendi çekiciliği var ama sanırım bi tık ele avuca gelmeli![]()