Çok uzun zamandır işlerimden dolayı uzak kaldığım güzide formumuzda her zaman “ ortam bel altı olsada üslup asla “ diye bir mottomuz var , ki olması gereken ve de formun işleyişi ve de sürekliliği açısından olması elzem olan budur..Evet bir kaç kelimede be yazayım Alya ile iki kere görüştüm bu kız 18 yaşında gorüşme nedenim ise bildigimiz lolita kıvamında kız masumane bakışlar konuştuğun zaman seninle ilgili alakalı dinleyen kendini ifade eden samimi bir güzellik yatak kısmina gelcek olursak of puf demeden karşılık veren tabiri caizsse evir çevir yap sesi çıkarmayan bir hatun
Referansi acan arkadasın görüşlerine katılmıyorum karşısındaki kadını analiz etmekten aciz biri 4 saat görüşme almışsın hanfendiden süreci sen yöneticen kız arizalı birisi değil tek eksikliği amatör ruhlu olmasıdır belki ama yönlendirmeye açik birisi ben ne istediysem şöyle yapalim boyle olsun tereddütsüz karşılık vermiştir karşında 18 yasinda bir kadin var 35 yasındaki bir kadının kaşarlığinı beklemen hic kusura bakma senin eksikliğin ve tekrar söylüyorum @Alya Demirel of pof demeden sevisen aman karsimdaki bir an evvel bosalsin gitsin modunda biri degil
Kendisi sadece genç olduğu için görüşme yaptığım birisidir ve ne istediysem yapmıştır ona olan yaklşımlarımın karsiligini sevgili edasinda bana sunmuştur
Bu referans ego ve karsisisindakinkadını anlamaktan yoksun bir ifade içermektedir para verdiysen esir pazarından köle almıyorsun erkekligini ve nezaketini ortaya koyacan 4 saate 4 seans birlikteliğini yasiyacan gidecen sonrada bu kadin yapmazssa olumsuz referans açacan
Kelimelerimizi ve de anlatmak istediğimiz şeyleri on defa düşünüp bir defada burada yazarak dile getirirsek zannımca daha sağlıklı , anlaşılır , kibar ve de takdir edilir diyaloglar yaşarız ..