Olumsuz Görüşme Olumsuz görüşmemiz hakkında

Olumsuz Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
8,710
Evet bir kaç kelimede be yazayım Alya ile iki kere görüştüm bu kız 18 yaşında gorüşme nedenim ise bildigimiz lolita kıvamında kız masumane bakışlar konuştuğun zaman seninle ilgili alakalı dinleyen kendini ifade eden samimi bir güzellik yatak kısmina gelcek olursak of puf demeden karşılık veren tabiri caizsse evir çevir yap sesi çıkarmayan bir hatun
Referansi acan arkadasın görüşlerine katılmıyorum karşısındaki kadını analiz etmekten aciz biri 4 saat görüşme almışsın hanfendiden süreci sen yöneticen kız arizalı birisi değil tek eksikliği amatör ruhlu olmasıdır belki ama yönlendirmeye açik birisi ben ne istediysem şöyle yapalim boyle olsun tereddütsüz karşılık vermiştir karşında 18 yasinda bir kadin var 35 yasındaki bir kadının kaşarlığinı beklemen hic kusura bakma senin eksikliğin ve tekrar söylüyorum @Alya Demirel of pof demeden sevisen aman karsimdaki bir an evvel bosalsin gitsin modunda biri degil
Kendisi sadece genç olduğu için görüşme yaptığım birisidir ve ne istediysem yapmıştır ona olan yaklşımlarımın karsiligini sevgili edasinda bana sunmuştur
Bu referans ego ve karsisisindakinkadını anlamaktan yoksun bir ifade içermektedir para verdiysen esir pazarından köle almıyorsun erkekligini ve nezaketini ortaya koyacan 4 saate 4 seans birlikteliğini yasiyacan gidecen sonrada bu kadin yapmazssa olumsuz referans açacan
Çok uzun zamandır işlerimden dolayı uzak kaldığım güzide formumuzda her zaman “ ortam bel altı olsada üslup asla “ diye bir mottomuz var , ki olması gereken ve de formun işleyişi ve de sürekliliği açısından olması elzem olan budur..

Kelimelerimizi ve de anlatmak istediğimiz şeyleri on defa düşünüp bir defada burada yazarak dile getirirsek zannımca daha sağlıklı , anlaşılır , kibar ve de takdir edilir diyaloglar yaşarız ..

Durum
Sosyal Coin
26,402
Tanıtım Konusu Referansları
Bugüne kadar okuduğum ifade gücü en yüksek, aklı başında, kabuledilir, karşı tarafa saldırmadan durumu izah etmeye çalışan ve saygı çerçevesinde yazılmış olumsuz referans cevabı. Tabi devamında yazdıkların da. Deneyimin iki taraf için de iyi olmadığı su götürmez bir gerçek ama verdiğin yanıt, kullandığın anlatım dili son derece tatmin edici. Bir süredir bu tip konularda yazmaktan kaçınsam da bu açıklamaya tepkisiz kalamadım. İki tarafa da geçmiş olsun 😊
iletişimsizliğin doğurduğu bi sorun maalesef, kimse haddini aşamadığı sürece tartışmalar seviyeli olmalı. kimse kırıp üzmeye gerek yok.

Durum
Sosyal Coin
14,560
Her iki taraf içinde geçmiş olsun. Umarım tekrarı yaşanmaz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,810
Sorun iletişimsizlik değil. İkisinin de iletişimi gayet iyi normal şartlarda. Sorun uyumsuzluk. İki kişide de herhangi bir sorun yok. Ortaya konulan ilişki sorunlu

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,378
seni de anlıyorum haklısın ancak sıkılmaman için elimden geleni yaptım fakat bi yerden sonra benim de enerjim kalmıyor. karşımda sus pus oturan biriyle konuşunca da boş konuşuyor gibi hissediyorum. eğer derdiniz harcadığınız para ise ücretin kalanını iade ederim. burda bir kere bile üç kuruşun peşine düşmedim. bilen bilir
Evet bahsettiğim gibi dertlerimden biri de harcamamın karşılığında stres olmak.
Ben bir iade talep etmedim ancak madem teklif ettiniz, bahsettiğiniz kalan ücreti Darüşşafakaya bağış yapmanızı rica ederim. Teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk2
Durum
Sosyal Coin
19,982
Öncelikle geçmiş olsun. Ortada bir iletişim problemi yaşanmış gibi görünüyor. Hanımefendi de kötü niyetli olmadığını gayet yapıcı bir cevap ile göstermiş. Tekrardan geçmiş olsun , keyifli deneyimler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk2
Durum
Sosyal Coin
28,140
İletişim sorunu olmuş zamanı erkek yönetmeli karşı taraftan hamle gelmiyorsa hadi seansa geçelim demesi lazım bence bunlar hep tecrübe işte zamanı yönetmek erkekde olmalı diye düşünüyorum

Kadın partner tecrübesiz olabilir işe yeni başlamış olabilir herkesten profesyonellik beklememeliyiz.

İki taraftada kötü niyet olmadığı belli

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk2 ve yk43
Durum
Sosyal Coin
25,756
4 saatlik görüşmede 3.cü saatin sonunda partner yatakta üzerinde battaniye uzanıyorsa bu iletişimde sorun vardır. Süreyi erkek partnerin yönlendirmesi daha uygun oluyor çoğu zaman. 3 saat içerisinde normalde bir yakınlaşmanın olması daha doğaldır. İki tarafta dil olarak iletişimde sorun yaşamıyorsa bu durumun olmaması gerekmez mi!!!

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: warinstar
Durum
Sosyal Coin
18,757
İletişim sorunu olmuş zamanı erkek yönetmeli karşı taraftan hamle gelmiyorsa hadi seansa geçelim demesi lazım bence bunlar hep tecrübe işte zamanı yönetmek erkekde olmalı diye düşünüyorum

Kadın partner tecrübesiz olabilir işe yeni başlamış olabilir herkesten profesyonellik beklememeliyiz.

İki taraftada kötü niyet olmadığı belli
Katılıyorum yalnız hadi deyince de suç oluyor,işini iyi yapan seksten kaçmak istemeyen partner kendisine hadi dedirttirmemeli.

Beğenenler:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27,867
Üyeler
38,884
Konular
174,869
Yeni Üye