kimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesi
dökün içinizi rahatlayın

Yıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendimkimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesidökün içinizi rahatlayın
İtiraf edebilsinler diye açtık bu yüklerden kurtulmak isteyenler olur belki edemediklerimiz diye birşey kalmazİtiraf edemediklerimizi,
İtiraf edersek,
İtiraf edilebilir olur ve itiraf edemediklerimizden çıkar.
Ancak itiraf edebileceğimiz bir şeyi,
İtiraf edebiliriz.
O yüzden insanlar bence,
İtiraf edemeyecekleri şeyleri, itiraf etmeyeceklerdir.
Ancak başlarından geçen ilginç olayları anlatabilirler.
Fighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedelerNinja gibi giyinip gecenin bir vakti sağa sola shuriken fırlatıp sadist kahkalarla gecenin karanlığını yırtarak daldan dala atlayıp uzaklaşmak bu esnada karşıma çıkan insanlara nunchaka ile saldırmak ve sonrasında rahatlamış, pamuk gibi bir şekilde huzur dolu evime gelip buz gibi bir bira eşliğinde manowar dinlemek istiyorum…
dedeler geliyorda bilet fiyatları fenaFighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler![]()
KaçmazFighting the world mü dinliycez? 3 Haziranda geliyormuş bi kez daha dedeler![]()
Valla ben Alicam bilet bir daha gorme şansı cok az Amy Winehouse da yaşadığım hayal kırıklığıni yaşamak istemiyorumdedeler geliyorda bilet fiyatları fena
fighting the world tanışma albümüm zaten bu barbarlarla ve bana göre baştan aşağı muhteşem bir albümdür. Carry on ise bana göre albümün en babası. Dinleyeyim bari…
Metalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size?Valla ben Alicam bilet bir daha gorme şansı cok az Amy Winehouse da yaşadığım hayal kırıklığıni yaşamak istemiyorumah bide Metallica ve corn gelse hatta keşke yaşasa da kurt cobain dinleyebilseydim canlı
![]()
Nedirİtirafım yok itirazım var![]()
dedeler geliyorda bilet fiyatları fena
fighting the world tanışma albümüm zaten bu barbarlarla ve bana göre baştan aşağı muhteşem bir albümdür. Carry on ise bana göre albümün en babası. Dinleyeyim bari…
Narsist forumdaymışBazen kedimi insanlardan daha çok seviyorum![]()
Üstad derdinin devası belliİtiraf ediyorum, BÜYÜK MEME seviyorum![]()
HayırMetalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size?![]()
Enteresan, o zaman bir ara bu konuyu anlatayım size.
NeymişÜstad derdinin devası belli![]()